صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۴ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۲
گزارشی از بازار فروش رمان های عاشقانه؛

آیا چت بات‌ها نویسندگان کتاب‌های عاشقانه را تهدید می‌کنند؟

بازار فروش داستان‌ها عاشقانه کماکان داغ است، اما با توجه به این که اغلب گفته می‌شود این ژانر طبق الگوی مشخصی نوشته می شود، آیا ممکن است که در آینده نویسنده‌های این ژانر توسط چت بات‌های کتاب نویس جایگزین شوند؟
کد خبر : 839447

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری آنا، جولیا کوین، نویسنده مجموعه رمان‌های پرفروش بریجرتون، که درباره زندگی عاشقانه هشت خواهر و برادر در قرن نوزدهم است.

او می‌گوید که منبع الهامش برای نوشتن این کتاب‌ها یک دوک بود. «بدون شک، شخصیت سایمون اول وارد می‌شود. روزی به این شخصیت رنج کشیده برخوردم و با خودم گفتم، خوب او باید عاشق کسی شود که کلاً به یک طبقه اجتماعی دیگر تعلق دارد. وقتی که دوک از پدرش دور می‌شود، او عاشق دختری از بهترین خانواده‌ای که می‌توانید تصورش را کنید می‌شوند و اینگونه است که خانواده بریجرتون وارد می‌شود.»
این نمونه‌ای از شخصیت پردازی و داستان نویسی است که باعث می‌شود رمان‌های عاشقانه همواره محبوب باقی بمانند و موفقیت نویسنده‌های این ژانر را تضمین کنند.

گفته می‌شود که بیش از ۲۰ میلیون نسخه چاپی از کتاب‌های خانم کویین فقط در امریکا فروخته شده اند و اقتباس تلویزیونی از مجموعه بریجرتون یکی از پربیننده‌ترین سریال‌های شبکه نتفلیکس است. اما آیا فناوری پرسرعت قرار است که معاش نویسنده‌های کتاب‌های عاشقانه را تهدید کند؟

مساله انتشار ChatGPT – یک فناوری پردازنده زبان پیشرفته که توسط هوش مصنوعی OpenAI ساخته شه است- در پاییز گذشته است.
این هوش مصنوعی می‌تواند از دیتابیس‌های متن محور از اینترنت شامل کتابها، مجلات و ورودی‌های ویکیپدیا استفاده کند. گفته می‌شود حدود ۳۰۰ میلیارد کلمه در این سیستم استفاده شده است.

ChatGPT می‌تواند مطالب پیچیده‌ای بنویسد که دیگران فکر کنند یک انسان آن‌ها را نوشته است. گفته می‌شود از خطرات این فناوری این است که دانشجو‌ها می‌توانند از این نرم افزار برای نوشتن مقالات و پایان نامه‌های خود استفاده کنند
از ChatGPT همچنین می‌توان برای نوشتن بحش‌هایی از یک رمان استفاده کرد؛ و درحالی که هنوز کیفیت این فناوری چندان بالا نیست، اما پیش بینی می‌شود که مرتب بهتر بشود.
خانم کویین به بی بی سی گفت: «یادم می‌آید که چند سال پیش نوشته‌ای که توسط هوش مصنوعی نوشته شده بود را خواندم و دیدم که افتضاح بود. اما با آمدن ChatGPT احساس خطر می‌کنم. ولی امیدوارم که خلاقیت انسانی همچنان دست بالای خود را حفظ کند.»

انتهای پیام/

برچسب ها: کتاب
ارسال نظر