صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۵ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
معاون وزیر صنعت:

مجوز ۴۰ شهرک فناوری جدید در کشور صادر شد

معاون وزیر صمت با بیان اینکه، برنامه حمایت از شرکت‌های ‌دانش بنیان در وزارت صمت ایجاد شده است گفت: مجوز ۴۰ شهرک فناوری جدید در کشور صادر شده و جانمایی ۲۰ شرکت مشخص شده است.
کد خبر : 839015

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، علی رسولیان امروز در مراسم احیا واحد‌های تولیدی راکد خراسان رضوی اظهارداشت:بسیار خوشحالیم که امسال رهبر انقلاب اشاره‌ای به احیای واحد‌های راکد کردند و این فرمایشات وظیفه مارا سخت‌تر می‌کند. رئیس جمهور از ابتدای دولت بر احیای واحد‌های راکد تاکید داشتند چرا که بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه راکد شده بود.

وی افزود: افزایش ظرفیت تولید به عنوان یک پروژه مهم در وزارت صمت آغاز و کار احیا با کمک استان‌ها آغاز شد و تا امروز ۳ هزار واحد راکد، احیا شده است و با احیای هر واحد راکد  ۲۰ شغل ایجاد می‌شود.  

معاون وزیر صمت با بیان این مطلب که در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۴۳۰ واحد صنعتی هم افزایش ظرفیت پیدا کردند گفت: امروز بدنبال شناسایی شرکت‌های پیشران هستیم تا بتوانیم واحد‌های راکدی که علاقه‌مند به احیا هستند را احیا کنیم.

رسولیان با بیان اینکه، برنامه حمایت از شرکت‌های دانش بنیان در وزارت صمت ایجاد شده است تصریح کرد: مجوز ۴۰ شهرک فناوری جدید در کشور صادر شده و جانمایی ۲۰ شرکت مشخص شده است. ۱۹ بخش دانش بنیان مجوز گرفته شده که در داخل شهرک‌های صنعتی ایجاد شود.  

وی ادامه داد: در سال گذشته ۳۰۰ واحد صنعتی که مستعد دانش بنیان شدن بود را شناسایی کردیم. ۳۷۸ نیاز فناورانه شناسایی شد که ۱۰۷ مورد آن در داخل کشور تولید شد. ۳۸ رویداد فناورانه در سال گذشته در سطح کشور برگزار کردیم.  

به گفته رسولیان در خراسان رضوی یکی از مشکلات جدی نبود زمین صنعتی بود که با توسعه دو شهرک دانش بنیان بتوانیم شهر سلیکون را در خراسان رضوی احداث کنیم و در آینده نزدیک بزرگترین شهرک صنعتی شرق کشور را نیز در مشهد ایجاد کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر