صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۷ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
رقابت در عرصه هوش مصنوعی؛

مایکروسافت پایگاه داده خود را به روی چت بات‌های رقیب می‌بندد

شرکت مایکروسافت به شرکت‌های رقیب هشدار داد که از ایندکسِ بینگ برای تغذیه چت بات‌های هوش مصنوعی خود استفاده نکنند.
کد خبر : 838925

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از بلومبرگ، مایکروسافت تهدید کرده چنانچه موتور‌های جستجوی شرکت‌های رقیب به استفاده از داده‌های اینترنتی مایکروسافت به عنوان مبنایی برای چت بات‌های هوش مصنوعی خود ادامه دهند، دسترسی آن‌ها به این داده‌ها را قطع خواهد کرد.

مایکروسافت به دست کم دو مشتری خود گفته است که استفاده از ایندکس بینگ (موتور جستجوی مایکروسافت) برای تغذیه چت بات هایشان به منزله نقض مفاد قراردادی است که با این شرکت دارند.

ایندکس Index به‌معنی اطلاعات ثبت شده و فهرست شده است. وقتی مطلبی ایندکس می‌شود، یعنی این مطلب به ثبت رسیده و با جست‌وجو، یافت می‌شود. به عبارتی، ایندکس، نوعی تکنیک ساختار داده است که امکان بازیابی سریع صفحات مورد نظر را از پایگاه داده‌ها فراهم می‌کند.

همچنین، انتظار می‌رود که دفتر مرکزی مایکروسافت واقع در «ردموند» ایالت «واشنگتن» به مجوز‌های دسترسی به ایندکس موتور جستجوی خود خاتمه دهد.

مایکروسافت هنوز به گزارش بلومبرگ واکنشی نشان نداده است، اما شرکت سازنده سیستم عامل ویندوز در ماه میلادی فوریه اعلام کرد که موتور جستجوی بینگ و مرورگر اج (Edge Web browser) را با استفاده از هوش مصنوعی به روز رسانی خواهد کرد.

در این روش، مدل چت «اوپن آی ای» موسوم به «چت جی پی تی» با مرورگر وب بینگ و اج ادغام شده است.

برای مثال، کاربر با این موتور جستجو می‌تواند برای خرید تلویزیون به روشی جدید جستجو کند. هنگامی که نتایج به دست آمد، روی بخش چت کلیک کرده و از آن اطلاعات بیشتری بخواهد، مانند اینکه کدام تلویزیون ارزانتر است. در این روش، ابزار چت همزمان با ایجاد پاسخ‌های مکتوب، منابع و پیوند‌هایی را برای کلیک کردن به منبع اصلی فراهم می‌کند.

ناگفته نماند که هفته گذشته، شرکت گوگل هم چت روبات خود موسوم به «بارت» را که قرار است با چت جی پی تی شرکت مایکروسافت رقابت کند، راه اندازی کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر