صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۰ - ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵

رئیس کل نظام پرستاری: بی‌توجهی وزیر بهداشت به ۷ نامه نظام پرستاری/ پرستاران مورد ظلم قرار گرفته‌اند

رئیس کل نظام پرستاری، عنوان کرد: پرستاران به دلیل ناآگاهی از حقوق حق خود در نظام سلامت مورد ظلم و اجحاف قرار گرفته‌اند.
کد خبر : 83858

به گزارش گروه اجتماعی آنا، علی محمد آدابی در همایش نقد واقعی طرح تحول نظام سلامت با گلایه از بی‌توجهی‌های وزیر بهداشت، گفت: تاکنون هفت نامه به شخص وزیر به عنوان عالی‌ترین مقام وزارت بهداشت ارسال کرده‌ایم تا در جلسه شورای عالی سازمان نظام پرستاری به عنوان برگزیدگان و منتخبان پرستاران کشور شرکت کنند اما متاسفانه تاکنون هیچ پاسخی از سوی وی دریافت نشده است.


وی ادامه داد: اما ما به عنوان نماینده پرستاران هیچ‌گاه به دلیل ناملایمات و بی‌توجهی‌ها از تلاش باز نمی‌ایستیم و به فعالیت‌ها و پیگیری‌های خود ادامه می‌دهیم، تا جایی که تعداد نامه‌ها و دعوت‌های ما از وی در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود.


رئیس کل نظام پرستاری، تصریح کرد: یکی از لوازم ایجاد تعادل در هر جامعه‌ای تعامل ارکان قدرت با نخبگان و برگزیدگان آن جامعه است که متاسفانه این امر در وزارت بهداشت ما مشاهده نمی‌شود.


وی با توجه به تفاوت پرداخت ها در میان گروه های پزشکی و پرستاری گفت: در بحث پرداخت‌ها یک اصل پذیرفته شده در همه جای دنیا این است که فاصله بین کمترین و بیشترین دریافت‌ها بیش از 7 تا 8 برابر نباشد به شرط این که آن پایین‌ترین رده هم امکانات کافی برای زندگی داشته باشد. درحقیقت هر دو گروه باید شرایط مساعد برای یک زندگی مساعد را داشته باشند.


دکتر آدابی تصریح کرد: متاسفانه چنین شرایطی در نظام سلامت پرداخت در بین گروه‌های پزشکی و پرستاری مشاهده نمی‌شود. این امر مصداق بارز ظلم است چرا که ظلم به معنای نوعی پراکندگی و عدم توزیع امکانات در بین بخش‌های مختلف است.


انتهای پیام/

ارسال نظر