صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۳۹ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۱
سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژنو:

«آزادی بیان» نباید بهانه‌ای برای «ترویج خشونت علیه مسلمانان» شود

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژنو در مراسم روز بین‌المللی مقابله با اسلام هراسی در ژنو، گفت: آزادی بیان نباید بهانه‌ای برای ترویج اسلام هراسی و خشونت علیه مسلمانان شود.
کد خبر : 838148

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان های بین المللی مستقر در ژنو در مراسم روز بین المللی «مقابله با اسلام هراسی» که به مناسبت روز ۱۵ مارس با حضور روسای سازمان های بین المللی و دیپلمات های مقیم در ژنو برگزار شد، اظهار داشت: «اسلام هراسی» بیش از هر چیز ناشی از نوعی تعصب و تبعیض علیه مسلمانان است که می تواند عواقب جدی برای افراد و جوامع داشته باشد و منجر به احساس ترس، اضطراب و انزوا در میان مسلمانان شود و فضای عدم تحمل و خصومت را در جوامع تشدید نماید.

سفیر کشورمان در سخنرانی خود همچنین گفت: مهم است که تمامی افراد و نهادها در درون جوامع فعالانه برای مقابله با اسلام هراسی و ترویج درک و احترام به تنوع تلاش مستمر داشته باشند. مبارزه با اسلام هراسی و تبعیض علیه مسلمانان از طریق وضع قوانین لازم، آموزش، گفتگو و مقابله با کلیشه هایی که علیه اسلام و مسلمانان در کشورهای غربی وجود دارد، امکان پذیر است.

بحرینی با اشاره به اینکه آزادی بیان نباید بهانه ای برای ترویج اسلام هراسی باشد، افزود: ما می دانیم که آزادی بیان یک حق اساسی و ضروری است که به افراد اجازه می دهد نظرات و عقاید خود را آزادانه بیان کنند. با این حال، براساس اسناد بین المللی حقوق بشری که جنبه جهانشمول دارند، بهره مندی از حق آزادی بیان واجد مسئولیت های خاصی نیز هست از جمله اینکه نباید برای گسترش نفرت و خشونت مورد سوء استفاده قرار گیرد و ما معتقدیم که اسلام هراسی یا هر اقدام دیگری علیه نمادهای مقدس مسلمانان، شکلی مشروع از آزادی بیان نیست، بلکه نوعی تعصب است که می‌تواند باعث آسیب شود.

سفیر کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: ما باید همیشه برای ترویج گفت‌وگوی محترمانه و فراگیر تلاش کنیم و به تنوع، حقوق و کرامت همه افراد و جوامع احترام بگذاریم.

خاطرنشان می گردد مجمع عمومی سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ به ابتکار سازمان همکاری اسلامی اقدام به تصویب قطعنامه ای کرد که براساس آن روز ۱۵ مارس هر سال «روز بین المللی مقابله با اسلام هراسی» نامیده شده است و از همه دولت ها، سازمان های بین المللی و افراد می خواهد برای مقابله با این پدیده، اقدام نمایند.

انتهای پیام/

ارسال نظر