صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۴ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۲
رئیس دانشگاه آزاد بروجرد در گفت‌وگو با آنا:

مزرعه تولید بذر ارگانیک انواع گونه آویشن ایجاد می‌شود

محمدرضا معظمی از به‌کارگیری اعضای هیئت علمی گروه الف در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، سلامت و امنیت غذایی و ایجاد مزرعه تولید بذر ارگانیک انواع گونه آویشن در دانشگاه آزاد بروجرد خبر داد.
کد خبر : 837755

محمدرضا معظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، فعال‌سازی کارگاه CNC و فرز و تراش، ساخت سردخانه، کشت گیاهان دارویی، علوفه‌ای و زراعت چوب، توسعه فضای سبز و منظرگاه طبیعی و برگزاری کرسی‌های نقد و مناظره را از اولویت‌ها و برنامه‌های اصلی این واحد دانشگاهی در سال ۱۴۰۲ برشمرد.

وی در پاسخ به پرسش خبرنگار آنا درباره ارائه محصولات فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد در رویداد عصر امید کشوری و استانی ۱۴۰۱ گفت: چسب سیتولوژی و لام‌های انگلی توسط این واحد دانشگاهی در این رویداد عرضه شد که کارکرد آن‌ها در فیکس کردن نمونه‌های گیاهی و آزمایشگاهی است.

رئیس دانشگاه آزاد بروجرد با بیان اینکه سال گذشته تا حدود زیادی تلاش‌های لازم برای بسترسازی اشتغال دانش‌بنیان و توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان انجام شد، گفت: در تحقق برنامه‌های سند تحول و تعالی دانشگاه با توجه به مفاد ابلاغی سند در سال ۱۴۰۱ بسته به نوع موضوع در برخی‌ها بسیار زیاد و در برخی بسیار کم یعنی یک موفقیت نسبی به دست آوردیم.

معظمی اضافه کرد: در گام دوم دانشگاه و با نگاه حل مسئله در قالب طرح‌های تحقیقاتی مسائل مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و علت و معلول‌ها بیان و راهکار ارائه شده است. در پایان‌نامه‌های ارشد و رساله دکتری هم با نگاه حل مسئله، موضوعاتی انتخاب و مسائل را بررسی کردیم.

** استقرار بخش تحقیق و توسعه شرکت کارخانجات نساجی بروجرد در دانشگاه آزاد

وی کسب رتبه بین‌المللی فصلنامه انگلیسی زبان واحد بروجرد به نام rangeland science را یک اتفاق مهم و بارز در حوزه پژوهشی و علم و فناوری این دانشگاه در سال ۱۴۰۱ بیان کرد و ادامه داد: تا حدود قابل توجهی در تحقق شعار سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید دانش‌بنیان اشتغال‌آفرین» نیز موفق بودیم؛ چراکه تفاهم‌نامه و قرارداد‌های منتج از این تفاهم‌نامه‌ها نشانه توجه به تولید دانش‌بنیان است. از طرفی استقرار بخش تحقیق و توسعه شرکت کارخانجات نساجی بروجرد در دانشگاه نشانه دیگری از اهمیت دادن به این شعار سال بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد برنامه‌های آینده حوزه معاونت پژوهش این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ را برشمرد و تشریح کرد: برنامه‌های پیش بینی شده حوزه معاونت پژوهشی منطبق بر سند تحول دانشگاه آزاد اسلامی معطوف به چشم‌انداز «تربیت نیروی انسانی»، «تولید علم» و «حل مسئله» است.

معظمی اجرای طرح نیازسنجی صنایع بروجرد و عقد قرارداد با بخش‌های مختلف صنعت و جامعه، عملیاتی کردن طرح پویش، استفاده از اعضای هیئت علمی گروه الف در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، سلامت و امنیت غذایی، احداث مزرعه تولید بذر ارگانیک انواع گونه آویشن، کشت ۲۰۰ هکتار آنغوزه و باریجه در اراضی دانشگاه و اخذ نمایندگی اعطای گواهی نامه تمام فعالیت‌های کشاورزی از شرکت‌های اروپایی سرس، بایوسنس و ... جهت تأیید سلامتی محصولات تولیدی و ارگانیک به صورت آزمایشگاه همکار را ازجمله برنامه‌های آینده حوزه معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد دانست.

وی راه‌اندازی سامانه برگزاری دوره‌های آموزشی و استفاده از ظرفیت سازمان‌ها، برگزاری کلاس‌های کارآفرینی، توسعه فعالیت‌های سه آزمایشگاه همکار استاندارد، اخذ مجوز همکار مواد غذایی از سازمان غذا و دارو، توسعه فعالیت‌های باشگاه پژوهشگران جوان، استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان در مرکز رشد و توسعه فعالیت‌های مرکز، ارتقای مجلات، اجرای طرح آموزش و اشتغال، عملیاتی کردن بند‌های اقتصادی سند تحول دانشگاه، الگوبرداری از واحد‌های موفق دانشگاهی در درآمدزایی غیرشهریه‌ای و از راه فعالیت‌های پژوهشی دانش‌بنیان را از دیگر برنامه‌های واحد بروجرد ذکر کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد، اجرای طرح گردشگری، پیگیری طرح سردخانه بالای صفر محصولات باغی، اخذ حداقل یک جایزه علمی از جشنواره فرهیختگان، اخذ مجوز آزمایشگاه همکار محیط زیست، استخراج اولویت‌های پژوهشی، ایجاد جذابیت برای برخی رشته‌های تولیدی مانند فعال سازی، کارگاه تراش و فرز و سی ان سی، گلخانه و تولیدات کشاورزی و استقرار بخش تحقیق و توسعه شرکت‌ها در دانشگاه را نیز از برنامه‌های آینده حوزه معاونت پژوهش این دانشگاه عنوان کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر