صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۳ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱

راز اهرام ثلاثه مصر!

آیا تابه‌حال به مصر سفر داشته‌اید و اصلاً چیزی در مورد اهرام ثلاثه مصر به گوشتان خورده است. در همین ابتدا باید به شما بگویم اهرام ثلاثه مصر یکی از هفت عجایب باستانی جهان است که بدون شک چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. این بنا یکی از برجسته‌ترین بناهای دنیای باستان به شمار می‌آید و نماد تمدن در مصر باستان محسوب می‌شود.
کد خبر : 837619

به گزارش خبرگزاری آنا،  آیا تابه‌حال به مصر سفر داشته‌اید و اصلاً چیزی در مورد اهرام ثلاثه مصر به گوشتان خورده است. در همین ابتدا باید به شما بگویم اهرام ثلاثه مصر یکی از هفت عجایب باستانی جهان است که بدون شک چشم هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. این بنا یکی از برجسته‌ترین بناهای دنیای باستان به شمار می‌آید و نماد تمدن در مصر باستان محسوب می‌شود.

باید به شما بگویم درست در اوج دوره ثروت و قدرت در مصر این بنا ساخته‌شده است و در نوع خود یکی از کم‌نظیرترین بناهای دست‌ساز بشر لقب گرفته است. از همین رو سالان سیر گسترده‌ای از گردشگران به‌قصد بازدید از این مکان تاریخی و البته رازآلود به مصر سفر می‌کنند. کاوشگران، ریاضی‌دانان و باستان شناسان بسیار معروفی برای بازدید از این بنای تاریخی به مصر سفرکرده‌اند. شما هم می‌توانید با تور مصر از این بنای دیدنی نهایت لذت را ببرید. برای کسب اطلاع از تور لبنان می‌توانید به وب‌سایت علی بابا سری بزنید.

رازهای که اهرام ثلاثه مصر در دل دارد

ازآنجایی‌که چیزی در حدود ۴۵۰۰ سال از ساخت این بنای عظیم می‌گذارد؛ اما هنوز هم رازآلودترین ساخته دست بشر است و حقایق بسیاری را هنوز در دل خود پنهان کرده است. با ما همراه باشید تا بخشی از شگفتی‌های این بنای تاریخی را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم.

اهرام ثلاثه مصر را چه کسی ساخته است؟

 افراد بسیاری هنوز در حال مطالعه و بررسی این سازه عظیم هستند و بسیاری بر این باورند که این سازه توسط بشر بنا نشده است. مصر شناسان هنوز که هنوز است باگذشت سال‌ها معتقد هستند که این بنا توسط کارگرانی که بیکاری و بردگی گرفته می‌شدند ساخته نشده است. ازآنجایی‌که حمل و جابجایی سنگ‌های عظیم نیاز به قدرت و نیروی عضلانی بسیار بالایی داشته است.

از همین رو مردان خوش‌هیکل و نیرومند در بین بردگان به‌ندرت مشاهده‌شده است. البته برخی از کارشناسان معتقد هستند بقایای باقی‌مانده از اردک، گوسفند، خوک و گاو در دهکده‌ی کارگران نشان از آن دارد که آن با منبع سرشاری از گوشت و نان تغذیه می‌شدند تا توان کار را داشته باشند. حتی مراقبت‌های پزشکی بسیار پیشرفته‌ای در آن دوران به کار گرفت شده است تا استخوان‌های که بسیار سخت می‌شکستند در کمترین طول زمان درمان و افراد به کار بازگردند.

این مطلب را هم بخوانید: بهترین جاذبه های گردشگری در تور کوش آداسی

 عدم استفاده از تکنولوژی و بنا کردن بنای مهندسی

کارشناسان بر این باورند که فرازمینی ها در ساخت این بنا دست داشته‌اند. به این خاطر هیچ ساز مهندسی حتی امروزه نمی‌تواند چنین اندازه‌گیری دقیقی را به ثبت برساند. البته برخی هم معتقد هستند همان‌طور که این روزها نابغه دست به خلق ایده‌های جدید می‌زنند. در آن دورآن‌هم نابغه‌های دوران باستان در ساخت این بنای عظیم دست داشته‌اند.

ازآنجایی‌که وزن هر سنگ از ۴۰۰ کیلو تا یک‌تن تخمین زده‌شده است. بسیاری معتقد هستند که جابجایی آن‌ها بدن هیچ ابزار مهندسی مکانیکی غیرممکن بوده است. شاید جابجا کردن سنگ‌های ۴۰۰ کیلویی به دست افراد توانمند مهیا شده باشد اما مگر می‌شود سنگ‌های یک‌تنی به این سادگی و بدون هیچ تراشه‌ای روی‌هم چیده شوند. پس‌دست داشتن فرازمینی ها برای ساخت این بنا خارج از عرف و حقیقت نخواهد بود.

جنس سنگ‌های اهرام از چیست؟

سنگ‌های استفاده‌شده از آهک است که با بتون درون آن‌ها پرشده است. البته برخی از سنگ‌ها از جنس مرمر است و گرانیت است که در نوع خود بی‌نظیر است. به این خاطر طراحی و ساخت این سازه غول‌آسا قدری سؤال‌برانگیز شده است. برخی از کارشناسان معتقد هستند شکل‌دهی و برش سنگ‌های عظیم الجسه به‌قدری حرفه‌ای و مهندسی دنبال شده است که اگر یک‌لایه با لایه دیگر قدری تفاوت می‌داشت هیچ‌وقت سازه شکل نمی‌گرفت و فرومی‌ریخت. برخی حتی می‌گویند جنس سنگ درون اهرم با بیرون آن متفاوت است.

به شکلی که مدت طولانی آب را نگهداری می‌کند و این امر در حالی است که گرمای بیرونی بیابان‌های قاره سبب تبخیر سریع آب می‌شود. حتی عنوان‌شده است این آب بعد از مدتی خاصیت ضدعفونی هم پیدا می‌کند. حتی عنوان‌شده است که شیر را بدون اینکه به آن آسیبی وارد شود تا یک هفته می‌توان در داخل هرم نگهداری کرد.

نقوش ترسیم‌شده در هرم

تصاویر، نقش‌ها و نوشته‌های قدیمی و گران بهایی که بر روی دیوارهای اهرام وجود دارد خود دلیلی بر این علت است که دست بشر تنها در ساخت این سازه‌های دخیل نبوده است. به‌عنوان‌مثال نقاشی فردی که یک لامپ الکتریسیته در دست او است آن‌هم درزمانی که خبری از این اختراع نبوده است قدری عجیب است. حتی عکس هواپیما و هلی‌کوپتر هم در این تصاویر دیده‌شده است. همه این‌ها نشان از اطلاعاتی دارد که در آن دوران حتی فکر کردن به آن‌قدری خارج از تصور ما است.

وجود ذهن‌های فرازمینی که از دانش پیشرفته جهان تا هزاران سال بعد نیز آگاه بوده است. عده‌ای می‌گویند آخناتون خود یکی از فرازمینی ها بوده است هیچ‌گاه موهای آخناتون دیده نشده است و دو نفر که به عسل آغشته شده بودند مانع از نشستن حشرات بر روی بدن وی می‌شدند شاید دلیلی بر فرازمینی بودن او باشد. شاید اغراق باشد اما وجود یک مومیای دریکی از هرم‌های مصر توسط استاد بازنشسته یکی از دانشگاه‌های معتبر دنیا وجود یک فرازمینی را به‌عنوان معاون وی تائید کرده است.

کلام آخر پیرامون رازهای اهرام ثلاثه مصر

همان‌طور که مطالعه کردید رازهای بسیاری در دل اهرام ثلاثه مصر وجود دارد که بسیاری از آن هنوز کشف نشده است. به شکلی که دریکی از هرم‌ها تاکنون تنها یک‌راه کشف‌شده است و بسیاری از قسمت‌های آن ناشناخته باقی ماند است. وجود دو سفینه با دست‌نوشته‌های به زبان مصری خود می‌تواند گواه دیگری بر همراهی فرازمینی ها در ساخت این بنا باشد که نمی‌توان به راحتی از آن چشم پوشید.

ارتباط سه ستاره فلکی با سه هرم نشان از ستاره‌شناسی، نجوم و مهندسی به‌صورت هم‌زمان دارد که قدری درک آن برای مردمان آن دوران با آن هوش و نبوغ دشوار است. حتی وسعت و اندازه هر یک از هرم‌ها بر اساس اندازه نور ستاره‌ها دنبال شده است. شما می‌توانید برای پی بردن به راز و رمزهای بیشتر در این هرم عجیب تاریخی با تور مصر هم‌سفر شوید. در همین راستا برای کسب اطلاع از تور لبنان می‌توانید به وب‌سایت علی بابا سری بزنید.

 

 

 

 

 

انتهای پیام/

برچسب ها: گردشگری
ارسال نظر