صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۲ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۱
پژوهشگر یک درصد برتر دنیا در گفت‌وگو با آنا:

ادامه رویکردهای سنتی استادان دانشگاه‌ها را در آینده اذیت می‌کند

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رنگ گفت: در حال حاضر برای انتشار مقالات در دنیا باید تجهیزات بروز داشته باشیم تا بتوانیم آنالیز‌های جدیدی انجام دهیم وگرنه رویکردهای سنتی استادان را ضعیف می‌کند.
کد خبر : 837334

بهرام رمضان زاده، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رنگ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، درباره مکاتبه وزیر علوم با نهاد‌های ذی ربط برای حمایت از پژوهشگران ایرانی گفت: به صورت دو سال متوالی جزو پژوهشگران یک درصد برتر دنیا شناخته شده ام، اما تاکنون در این زمینه از سوی هیچ نهادی حمایت نشده ام. 

وی افزود: پژوهشگران ایرانی در کشور فراموش شده اند و کسی سراغ آن‌ها را نمی‌گیرد و به عقیده بنده ما فقط مسیر را طی می‌کنیم و هیچ اتفاق عملی برای توسعه کشور نمی‌افتد و باید برای رهایی از این وضعیت هزینه کنیم، اما مسئولان در چنین مواقعی که باید عمل کنند نبود بودجه را بهانه می‌کنند. 

** توقف رتبه علمی ایران در صورت بی توجهی به پژوهشگران

رمضان زاده تصریح کرد: علاقه شخصی تنها عامل سوق دادن کار پژوهشی است و خیلی از استادانی که سال‌های گذشته مقاله می‌نوشتند در سال جاری از انجام چنین کاری صرف نظر کرده اند. حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد استادان کشور در رشد علمی تاثیر گذار هستند و به علت فشار اقتصادی در تنگنا قرار گرفته اند و اگر آن‌ها را یاری نکنیم باید شاهد توقف یا کاهش رتبه علمی ایران باشیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رنگ با بیان اینکه سطح سواد دانشجویان بسیار کاهش یافته است، تاکید کرد: در ۳ سال اخیر به علت اینکه دانشجویان دکتری ضعیف عمل می‌کنند هیچ دانشجویی را جذب نکرده ام، یعنی ورودی‌های دانشگاه‌ها به خصوص مقطع کارشناسی با توجه به اینکه آینده شغلی روشنی برای خود در کشور نمی‌بینند پس از اخذ مدرک دکتری با مشکلات جدی عدم شغل مواجه می‌شوند و ما آن‌ها را مجبور به تحصیل کرده ایم. 

** با وجود امکانات فعلی توانایی رقابت با کشور‌های بزرگ را نداریم 

پژوهشگر یک درصد برتر دنیا ادامه داد: اینکه به فارغ التحصیل دانشگاه بگویند شرکت دانش بنیان تاسیس کند و از آن طریق به کسب درآمد بپردازد واقعا شدنی نیست و تنها شعار است و باید فکر اساسی برای این موضوع شود و حمایت‌های جدی صورت بگیرد، با این تجهیزات و هزینه‌های موجود نمی‌توانیم با کشور‌های بزرگ و برتر دنیا رقابت کنیم و باید در این مسئله رقابت برابر داشته باشیم. 

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رنگ بیان کرد: در حال حاضر برای انتشار مقالات در دنیا باید تجهیزات بروز داشته باشیم تا بتوانیم آنالیز‌های جدیدی انجام دهیم، در حال حاضر با روش‌های قدیمی و سنتی همچنان فعالیت‌های علمی را انجام می‌دهیم چرا که دارای امکانات ضعیفی هستیم و در کشور‌های دیگر شاهد این موضوع نیستیم. 

انتهای پیام/

برچسب ها: رتبه علمی کشور
ارسال نظر