صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۱
همزمان با برگزاری از ۱۲ تا۲۶ فروردین؛

«می‌خوانمت» شعار سی‌امین نمایشگاه قرآن‌کریم شد

رئیس سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم گفت: شعار نمایشگاه امسال یعنی «می‌خوانمت» که خطاب به قرآن مجید طراحی شده رنگ و بوی جوانانه دارد و در قالب ۳۰ گزاره‌ محتوایی تدوین شده است.
کد خبر : 837308

به گزارش خبرنگار حوزه دین و آیین گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، نشست خبری سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم صبح امروز برگزار شد. علیرضا معاف معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس این دوره از نمایشگاه در ابتدای این برنامه ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن سال جدید و حلول ماه مبارک رمضان گفت: خدا را شاکریم که این رخداد قرآنی به دوره سی‌ام رسیده است و باید این اتفاق فرخنده به نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت‌های مختلفی که در این سال‌ها نمایشگاه را برگزار کرده اند جای تبریک دارد.

**  تجلیل از خادمان قرآن توسط رئیس جمهور

وی اظهار کرد: نمایشگاه شنبه دوازدهم فروردین مصادف با نهم ماه مبارک رمضان در مصلی امام خمینی افتتاح شده و تا شنبه بیست و ششم فردین مصادف با ۲۴ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت که طبق روال سال‌های گذشته از میلاد امام حسن مجتبی و شب‌های قدر را در بر میگیرد. ساعت کار نمایشگاه از ساعت۱۷ تا ساعت یک بامداد خواهد بود.

معاف اضافه کرد: امسال هم مانند سال گذشته تجلیل از خادمان قرآن‌کریم در هشت بخش با حضور رییس جمهور محترم رقم خواهد خورد. ایشان سال گذشته هم به نمایشگاه تشریف آوردند و نکاتی را هم متذکر شدند که در نمایشگاه امسال به آن‌ها توجه خواهیم کرد.

وی افزود: شعار نمایشگاه امسال یعنی «می‌خوانمت» که خطاب به قرآن مجید طراحی شده رنگ و بوی جوانانه دارد. این شعار در قالب ۳۰ گزاره‌ محتوایی جذاب برای اقشار مختلف جامعه در تبلیغات شهری و فضای مجازی و رسانه‌ها و در قالب‌های هنری گوناگون تدوین شده که از بخشی از آن‌ها در روز‌های آینده رونمایی خواهد شد.

رئیس این دوره از نمایشگاه قرآن ادامه داد: با نظر آقای اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای همه وزارتخانه‌ها در نسبت قرآن و نمایشگاه قرآن تکالیفی طراحی شود و پس از تصویب در هئیت دولت در قالب ماده واحده به وزارتخانه‌ها ابلاغ شود. در همین راستا، ما برش‌های وزارتخانه‌ای در ارتباط با ترویج قرآن و برگزار نمایشگاه را طراحی کرده ایم که در اولین جلسه هئیت دولت مطرح خواهد شد.

معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: سال گذشته ۵۰هزار‌مترمربع از فضای مصلی در اختیار نمایشگاه بین المللی قرآن کریم بود. تا الان ۷۵هزارمتر مربع در مصلی برای برگزاری نمایشگاه درنظر گرفته شده است و باید از مجموعه مصلی و دفتر مقام معظم رهبری برای هماهنگی این موضوع تشکر کنم.

** تقویت بخش بین‌الملل در دوره سی‌ام

وی در ادامه  گفت: تقویت بخش بین‌الملل نمایشگاه از اهداف ما در این دوره است. در نمایشگاه امسال ۲۲ کشور اسلامی حضور فعالانه دارند؛ وزرای فرهنگ و اوقاف هفت کشور هم برای حضور و بازدید از نمایشگاه اعلام آمادگی‌کرده‌اند.  این رویداد بزرگ بر اساس فعالیت ۴۹ کمیته و بخش مختلف طراحی شده است. در حوزه رسانه و ارتباطات، ۳۰ قطعه محتوایی با محوریت  شعار «می‌خوانمت» خواهیم داشت. علاقه مندانی که در شهرستان ها هستند و یا در تهران امکان حضور در این نمایشگاه را ندارند، می‌توانند از ۷ ساعت پخش زنده روزانه و مستقل از پلتفرم «تلوبیون»، رویدادهای نمایشگاه را دنبال کنند. در پلتفرم های پرمخاطب نیز پخش همزمان و زنده نمایشگاه را تدارک دیده ایم.ما سی نمایشگاه استانی و هفت نمایشگاه خارج از کشور را برای سال بعد برنامه‌ریزی کرده‌ایم به همین منظور اقلام و محتوای نمایشگاه بین المللی تهارن به گونه‌ای خواهد بود که به اصطلح سیار و قابل حمل باشد تا دراین نمایشگاه‌ها نیز از ان ها استفاده شود چرا که اعتقاد داریم نمایشگاه نباید در تهران محصور شود.

معاف با بیان اینکه بخش کودک با مفاهیم هنری و توسعه بازی‌ها برگزار می‌شود، گفت: این بخش امسال با گسترش مواجه بوده است، همچنین شهرک دهه هشتادی‌ها بخش دیگر ما است که امسال با مسأله امید و پاسخ به سؤالات و شبهات دهه هشتادی‌ها برگزار می‌شود. جام مسابقات رمضانی بازی‌های کامپیوتری (متاهیئت) و بخش بازی سرا هم امسال داریم،  فراموش نکنیم که  در کشورمان ۳۴میلیون نفر مخاطب بازی‌ها هستند  و ما هم  در بخش نوجوان برای بازی تدارک ویژه داریم.

** خدماتی که در نمایشگاه ارائه می‌شود

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد درباره بخش مشاوره نمایشگاه قرآن گفت: بخش مشاوره را هم امسال داریم ۷۸۰ استاد روانشناسی عضو انجمن مشاوران قرآنی هستند که سال گذشته کلید خورد و ثبت شد و در ۱۱ حوزه فعالیت می‌کنند. همچنین امسال بخش خانواده و دختران و سبک زندگی را هم داریم مباحثی در این حوزه داریم که میزهای چالش و گفت و گو در این راستا در نمایشگاه قرآن شکل می‌گیرد. سعی این است که از دو قطبی کردن جامعه اجتناب کنیم و گفت‌وگوهای دوستانه توسط خود خانم‌ها انجام شود.

وی از حضور مؤسسات فعال در نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: بخش مؤسسات قرآنی با مدیریت اتحادیه برگزار می‌شود آنجا میز خدمت داریم و درباره بیمه فعالان و صدور مجوز مؤسسه و ثبت آن برنامه داریم. همچنین بخش صنایع دستی سال گذشته خیلی طرفدار داشت و خود دوستان وزارت گردشگری گفتند که ما تازه فهمیدیم که صنایع دستی قرآنی چقدر طرفدار دارد. بخش فروش محصولات داریم و برای بن خرید هم برنامه داریم. بخش هنرهای دینی هم امسال توسط معاونت هنری ارشاد برگزار می‌شود.

معاف بابیان اینکه بخش عفاف و حجاب امسال هم در نمایشگاه برپا می‌شود، گفت: امسال بخش عفاف و حجاب توسط مؤسسات فعال حوزه عفاف و حجاب و انجمن عفاف و حجاب و کارگروه مد و لباس وزارت ارشاد برگزار می‌شود.

وی درباره دیگر بخش‌هی نمایشگاه قرآن گفت: امسال سال دانش بنیان است و در این زمینه چند خانه خلاق قرآنی تأسیس شده و ما بخش نو آوری‌های قرآنی را برگزار می‌کنیم. همچنین طرح بشری امسال توسط وزارت ارشاد برگزار شد که بر برای آموزش مربیان قرآنی است و این طرح در نمایشگاه هم برگزار می‌شود.

معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد از اجرای برنامه‌های قرآنی در خارج از نمایشگاه قرآن خبر داد و گفت: در ۹۰ مسجد تهران کرسی‌های تلاوت داریم و نمایشگاه‌های سیار هم با کمک کانون پرورش فکری برگزار می‌شود. همچنین منظومه جشنواره‌های قرآنی آیات بود که سال گذشته احیا شد و اسم آن تبیین تغییر کرد و امسال در نمایشگاه حضور دارد و در یه استان سه جشنواره برگزار شد و در نمایشگاه هم بخشی دارد

انتهای پیام/

ارسال نظر