صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱
تا تابستان آینده؛

۷ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور اضافه می‌شود

سخنگوی صنعت برق گفت: برنامه‌ریزی شده است تا بیش از ۷۰۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق نیرو‌گاه‌های موجود تا تابستان سال ۱۴۰۲ اضافه شود.
کد خبر : 836850

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با بیان اینکه برنامه‌ریزی شده است تا بیش از ۷۰۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق نیرو‌گاه‌های موجود تا تابستان سال ۱۴۰۲ اضافه شود، گفت: وزارت نیرو در سال دوم دولت سیزدهم برنامه‌ای مشتمل بر ۱۴۰ اقدام را تنظیم کرده است که شامل سه بخش تولید و تامین برق، مدیریت مصرف و تقاضا و برنامه‌های ضروری برای رفع محدودیت‌های شبکه انتقال و فوق توزیع کشور در تابستان ۱۴۰۲ می‌شود.

سخنگوی صنعت برق افزود: این ۱۴۰ برنامه در حوزه تولید منجر به افزایش ظرفیت تولید نیروگاه‌های جدید به میزان ۶۰۰۰ مگاوات و همچنین افزایش ظرفیت نیروگاه‌های موجود و رفع نیروگاه‌های آسیب دیده در مجموع به میزان ۱۷۰۰ مگاوات است و بر این اساس ۷۷۰۰ مگاوات به ظرفیت تولید برق نیرو‌گاه‌های موجود افزوده خواهد شد تا بتوانیم تابستان را از لحاظ ظرفیت تولید به شکل مطمئن‌تری پشت سر بگذاریم.

**آغاز عملیات اجرایی ۶۳ پروژه مهم در حوزه شبکه‌های انتقال برق

وی همچنین با اشاره به پیش‌بینی برنامه‌های کاربردی در بخش شبکه‌های انتقال ادامه داد: در بخش شبکه‌های انتقال با توجه به محدودیت‌هایی که سال ۱۴۰۱ در تامین برق وجود داشت، ۴۷ برنامه شامل ۶۳ پروژه پیش‌بینی شد که شامل خطوط انتقال و همچنین احداث پست‌های انتقال و فوق توزیع بوده که خوشبختانه در دست اقدام است.

مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران درباره اقدامات انجام شده در راستای احداث نیروگاه‌های اختصاصی اظهار کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده در توسعه برق صنایع ۱۴۷۸ مگاوات نیروگاه حرارتی صنایع تا اوج بار مصرف برق ۱۴۰۲ در مدار تولید قرار می گیرند؛ این حجم تولید شامل پنج ساختگاه است.

این مقام مسئول اظهار داشت: نیروگاه سمنان واحد چهارم خود را بزودی در مدار تولید قرار می دهد، در فولاد مبارکه دو واحد نیروگاهی کلاس F در مجموع به ظرفیت ۶۱۴ مگاوت و همچنین واحد‌های اول نیروگاه‌های گل‌گهر، لامرد و المهدی برای شرکت‌های فولاد گل گهر، آلومینیوم سالکو و آلومینیوم المهدی احداث می‌شوند.

به گفته رجبی مشهدی، با ظرفیت‌هایی که واحد‌های نیروگاهی صنایع مذکور اختصاص می‌دهند، در تابستان ۱۴۰۲ اجرای برنامه‌های «مدیریت مصرف» بخش صنعت نسبت به سال قبل کاهش پیدا می کند. امیدواریم با برنامه‌ریزی انجام شده، انرژی بیشتری را تحویل بخش‌های متقاضی کشور به ویژه صنعت دهیم و در بخش خانگی، تجاری و خدمات محدودیت یا خاموشی نداشته باشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر