صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۸ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱
در بیانیه‌ای مشترک مطرح شد؛‌

موضع‌‎گیری انگلیس و فرانسه در مورد پیشرفت‌های هسته‌ای و موشکی ایران

سران فرانسه و انگلیس در نشست مشترک خود پیشرفت‌های هسته‌ای و موشکی ایران را مورد بررسی قرار داده و بیانیه ای در این خصوص منتشر کردند.
کد خبر : 836779

به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، تارنمای دولت انگلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که «امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه و «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس روز گذشته در پاریس سی و ششمین نشست مشترک دو کشور را برگزار کردند.

بر اساس این بیانیه، دو طرف مسائل مختلفی از جمله اوکراین، جامعه سیاسی اروپا و مسائل جهانی و سیاست خارجی را مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

ذیل موضوع سیاست خارجی و مسائل جهانی که در بند پنجم این بیانیه به آن پرداخته شده است، لندن و پاریس پیشرفت‌های هسته‌ای و فعالیت‌های موشکی ایران را هم مورد بررسی قرار دادند.

درحالی‌که طبق گفته «محمد اسلامی» رئیس آژانس انرژی اتمی ایران، با سفر «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران، مساله پیدا شدن ذرات اورانیوم ۸۳.۷ درصدی  حل و فصل شد، ماکرون و سوناک درباره پیشرفت جدی برنامه هسته‌ای ایران به ویژه پس از گزارش آژانس در مورد کشف ذرات اورانیوم ابراز نگرانی کردند.

آنها ابراز داشتند که این نشان دهنده یک پیشرفت بی سابقه و بسیار زیاد در برنامه هسته‌ای ایران است. این دو کشور اروپایی درحالیکه ایران وعده همکاری کامل با آژانس را داده، انتظار دارند که ایران به صورت کامل پایبند به تعهدات خود در اجرای پادمان‌های موثر باشد.

انگلیس و فرانسه همچنین نسبت به آنچه به زعم آنها «فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده ایران در خاورمیانه» و «رفتار تهدیدکننده ایران در قبال اشخاص مستقر در اروپا» تلقی می‌شود، ابراز نگرانی کردند.

سران دو کشور این مساله را شامل فعالیت‌های مرتبط با موشک‌های کروز و بالستیک تهران از جمله انتقال موشک و فناوری آن و همچنین انتقال پهپاد و تسلیحات دانستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر