صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۱
دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی:

فضای مجازی برای حکمرانی ایجاد شده است/ رونمایی از سامانه «بافر»

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: عملا شاهد نگاه مکانیکی به انسان هستیم و فضای مجازی برای حکمرانی ایجاد شده است. 
کد خبر : 836772

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، عزیز نجف پور دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی در همایش فرهنگ و تربیت در فضای مجازی و دانشگاه هوشمند گفت: ریشه های نظری فضای مجازی در ۳ محور کلی می توان جست و جو کرد. 

وی افزود: محور ریشه های نظری فضای مجازی به ترتیب برآمدن نگاه مکانیکی به آدم، انتصاب هوش و هوش مصنوعی و انقلاب اطلاعات است که در برآمدن فضای مجازی تاثیر داشته اند. 

نجف پور تصریح کرد: عملا شاهد نگاه مکانیکی به انسان هستیم و این موضوع در نظریه دکارت هم وجود داشته است. فضای مجازی یک جامعه است و ابعاد فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی خود را دارد و فضای فیزیکی و مجازی در هم آمیخته و به یک عالم انجامیده به همین دلیل در اسناد چشم انداز کشورهای پیشرو به عنوان فضای سایبری شناخته شده است. 

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: فضای مجازی برای حکمرانی ایجاد شده است و ساختار اجتماعی و زیست مردم دچار تحول شده است. فراینده جامعه پذیری مردم در عالم سایبری فیزیکی عملا در دهه های گذشته در همین ساختار انجام می شد و بعدها با ساختار اجتماعی جدیدی مواجه شده ایم که بسیار بزرگ تر و ناشناخته تر شده است. 

نجف پور افزود: مدل مفهومی فضای مجازی شامل ساختار اجتماعی، حوزه فناوری اطلاعات و ذی نفسانی است که در این عالم حکمرانی می کنند. ترسیم مدل مفهومی فضای مجازی دارای اضلاعی است که بالای آن آموزش، پژوهش، فناوری و فرهنگ جایگزین می شوند که به دنبال مسائل اولویت دار در این زمینه سوق پیدا می کنیم،  دانشگاه آزاد اسلامی این افتخار را دارد که به عنوان دانشگاه پیشرو در فضای سایبری فیزیکی حرکت می کند. 

دبیر شورای فضای مجازی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: در همایش فرهنگ و تربیت در فضای مجازی و دانشگاه هوشمند فقط خود را محدود به مقاله نکرده ایم بلکه با دانش ضمنی و تجربه زیستی به سمت تجربیات روی آورده ایم و از ایده ها و محصولات این زمینه استفاده می کنیم و فراخوانی از آنها در این همایش خواهیم داشت. 

نجف پور در پایان گفت: در همایش فرهنگ و تربیت در فضای مجازی و دانشگاه هوشمند بیش از ۱۰۰ مقاله علمی و پژوهشی، و بیش از ۳۵۰ گزارش از تجربیات سازمانی و فردی، بیش از ۵۰ محتوای فرهنگی و تربیتی ارائه شده،  بیش از ۶۰ معرفی محصول و نرم افزار فرهنگی و بیش از ۴۰۰ ایده استارتاپی در زمینه فرهنگی و تربیتی ارائه شده است.

**رونمایی از سامانه بافر

همچنین در این مراسم از سامانه «بافر» (باغبانی فرهنگی) برای ارزیابی و تحلیل دائم وضعیت فرهنگی در زمان های مختلف با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رونمایی شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر