صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
تصمیمی که کشتی گیران ایرانی نمی‌گیرند

کایل اسنایدر مردی برای همه فصول کشتی؛ دیوید تیلور و علاقه‌اش برای ناشناختگی!

برخلاف کایل اسنایدر که در طول سال در تورنمنت‌های نسبتا زیادی کشتی می‌گیرد، دیوید تیلور علاقه زیادی به این کار ندارد و در کمتر تورنمنتی غیر از مسابقات رسمی روی تشک می‌رود.
کد خبر : 836220

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، فقط در سه ماه، کایل اسنایدر در سه مسابقه بین‌المللی کشتی گرفت. این کاری است که هیچ کدام از ستاره‌های کشتی ایران انجامش نمی‌دهد.

در شرایطی که نفراتی، چون حسن یزدانی، کامران قاسم‌پور و رحمان عموزاد هر کدام فقط در یکی از این سه تورنمنت حضور داشتند، کایل اسنایدر که سال ۲۰۲۲ در غیاب رشید سعدالله‌اف قهرمان جهان شد، در سه تورنمنت کشتی گرفت و فقط از میان تورنمنت‌های معتبر، جام رنکینگ‌دار مصر را نیامد.

اسنایدر که همچنان فقط تانک روسی را به عنوان حریف سرسخت مقابل خودش می‌بیند، بعد از آنکه در آذر ماه در جام‌جهانی آمریکا موفق به شکست کامران قاسم‌پور در وزن بالاترش شد و همراه با تیمش، در خانه قهرمان جام‌جهانی شد، در بهمن نیز به اولین تورنمنت رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی در زاگرب آمد و آنجا هم موفق به شکست امیرعلی آذرپیرا و کسب عنوان قهرمانی وزن ۹۷ کیلوگرم شد.

او در دومین مسابقه رنکینگ‌دار سال ۲۰۲۳ که در کمتر از یک ماه بعد، در بندر اسکندریه مصر برگزار شد، غایب بود، اما چند روز بعد از آن در جام دانکلوف کشتی گرفت و این بار هم یک ایرانی دیگر را شکست داد: دانیال شریعتی‌نیا و قهرمان جام بلغارستان شد.

هیچ بعید نیست که او در یکی و یا حتی شاید هر دو تورنمنت رنکینگ‌دار باقی‌مانده که سال آینده برگزار می‎‌شود هم حاضر باشد، شاید اگر جام یاشاردوغو را هم ترک‌ها در تاریخ جدیدی برگزار کنند، اسنایدر مشتری‌اش باشد.

این شیوه کار قهرمان جهان است. او زیاد در مسابقات شرکت می‌کند، یکی از دلائلش شاید این باشد که کشتی‌گیر وزن کم کن نیست، اما قطعا بخش اعظم آن، روحیه اسنایدر باشد که تکیه‌اش در کشتی بیش از هر چیزی به قوای بدنی‌اش است و ابایی از مسابقه دادن ندارد. می‌داند در حال حاضر تنها کسی که حریف قدرت اوست، تانک روسی است که زمان بازگشتش به مسابقات معلوم نیست.

برخلاف او، دیوید تیلور است که کمتر در مسابقه شرکت می‌کند. او معمولا سالی یکی دو بار بیشتر کشتی نمی‌گیرد، شاید گاهی هم فقط یک بار در مسابقه جهانی یا المپیک.

این هم شیوه کار تیلور است، او دوست ندارد دستش برای رقبا رو شود که البته اصلی‌ترین و شاید تنها رقیبش هم در این سال‌ها حسن یزدانی بوده که تیلور چهار بار شکستش داده است.

تیلور البته نگاهش هم کاملا المپیکی است که بعد از کسب مدال طلای سال ۲۰۱۸، به مسابقات جهانی ۲۰۱۹ نورسلطان نیامد و سال المپیک سهمیه ۸۶ کیلوگرم را گرفت و بعد هم در توکیو قهرمان المپیک شد.

دورخیز او اکنون هم المپیکی است. در کمتر تورنمنتی شرکت می‌کند که آنالیز نشود. کارش را هم خوب انجام داده، تا اینجای کار فقط یک بار حسن یزدانی موفق به شکستش شده است.

اینطور که پیداست تیلور به همین شیوه کارش را پیش خواهد برد و تا المپیک پاریس هم، چون برای دو طلایی شدن دورخیز کرده، باز هم خودش را در معرض آنالیز قرار نخواهد داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر