صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۱ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۱
مشاور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی:

یکی از ارکان مورد تاکید دولت سیزدهم خانواده‌محوری است

مشاور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: یکی از ارکان مورد تاکید دولت سیزدهم خانواده‌محوری است و در تهیه برنامه‌هفتم توسعه نیز تلاش شده مباحث زن و خانواده مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
کد خبر : 836211

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، شکیبا محبی‌تبار مشاور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: خانواده یک نهاد و سیستم اجتماعی است که در طول زمان به سبب رشد تکنولوژی و شبکه‌های اجتماعی و جهانی شدن و مسائل دیگر مورد تهدید قرار گرفته است و با تغییرات ساختاری و کارکردی مواجه شده است، از این رو تمامی اندیشمندان و کارشناسان حوزه خانواده در ایران و جهان به فکر مقابله با این روند هستند و آنچه که در این میان مورد تأکید دلسوزان حوزه خانواده است، مقاوم‌سازی و پایداری و تحکیم بنیان خانواده است چراکه نظام خانوادگی که تاب‌آوری و مقاومت کافی نداشته باشد در برابر سیل آسیب‌ها دچار شکنندگی و فروپاشی می‌شود.

محبی‌تبار با بیان اینکه درباره تحکیم و تقویت خانواده باید هم‌اندیشی‌های تخصصی برگزار و مطالعات دقیق بیشتری انجام شود، افزود: البته فضای تهدیدآمیز امروز دنیا فرصت‌هایی هم دارد که می‌توان برای حفظ خانواده از آن بهره گرفت و آن فرهنگ‌های بومی و منطقه‌ای است که در تمام دنیا به دنبال پایداری خانواده هستند.

وی خاطرنشان کرد: مطالعات نشان می‌دهد که ادیان و فرهنگ‌های متعدد در جهان توصیه به مقاومت وتاب‌آوری خانواده‌ها در برابر تهدیدات می‌کنند. مکتب اسلام نیز مفاهیم انتظار فرج و استقامت را مطرح می‌کند که اتکا به آنها نوید آینده درخشان را به بشر می‌دهد.

مشاور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در امور زنان و خانواده گفت: الگو و شاخص‌ها برای مقاوم‌سازی خانواده باید با توجه به فرهنگ دینی و ملی تعریف شود و در عین حال در تهیه آنها ظرافت‌های لازم رعایت شود و ما نباید در دوگانه زن در اجتماع و در خانواده قرار بگیریم زیرا بر طبق آموزه‌های اسلام، زن در عین ادای نقش مدیریتی در خانواده،  می‌تواند در ابعاد مختلف اجتماع حضور داشته و مشارکت لازم را در عرصه‌های مختلف نیز داشته باشد.

محبی‌تبار، درباره دیدگاه دولت سیزدهم درباره خانواده و جایگاه زنان گفت: یکی از ارکان مورد تاکید دولت سیزدهم خانواده‌محوری است و در تهیه برنامه‌هفتم توسعه نیز تلاش شده مباحث زن و خانواده مورد توجه بیشتر قرار گیرد. از آنجا که حفظ و تکریم خانواده در جامعه ما مسئله مهمی است حوزه‌های مختلف در کشور از جمله سازمان تأمین‌اجتماعی برای صیانت از نهاد مقدس خانواده باید در چارچوب مأموریت‌های خود تلاش کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر