سامانه «کاتب» عدالت آموزشی را برای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی محقق میکند
سید احسان میرصادقی عضو هیئت علمی واحد خمینی شهر دانشگاه آزاد اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره یادگیری عمیق و لزوم توسعه آموزش مجازی گفت: توسعه آموزش مجازی بستگی به نوع رشتهای دارد که آموزش داده میشود. دروس تئوری پتانسیل بیشتری برای آموزش مجازی دارند و در دروس عملی میتوان روش ترکیبی مجازی و حضوری را در پیش گرفت.
میر صادقی درباره عدالت آموزشی با ایجاد یادگیری عمیق در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: عدالت آموزشی به شرطی که محتوای آموزشی با شرایط یکسان در اختیار تمام دانشجویان قرار بگیرد افزایش مییابد و دانشجویان میتوانند به راحتی با تلفن همراه و هر نوع وسیله الکترونیکی دیگر از آموزش مجازی حتی در مکانهای دور افتاده و محروم محل زندگی خود استفاده کنند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: سامانههای آموزشی مجازی در دانشگاهها مطلوب است، اما در آموزش و پرورش ضعیف هستند و دانش آموزان نمیتوانند به صورت آنلاین از آنها استفاده کنند و اگر شرایط سامانههای مجازی و بحث اینترنت به شکل یکسانی توزیع شوند عدالت آموزشی بر سیستمهای آموزشی تاثیر گذار میشوند.
میر صادقی با اشاره به ارزیابی اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی راستای یادگیری عمیق اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه یادگیری عمیق به خوبی عمل کرده است و در دروران کرونا مثلا واحد خمین شهر دانشگاه آزاد اسلامی اقدام به خرید سرورهایی برای سامانه دانا کرد که تحت سیستم آموزش مجازی LMS بود و توانستیم در این زمینه رشد خوبی در جهت ارائه خدمت به دانشجویان داشته باشیم و با این روش کلاسها در زمان مقرر برگزار شدند.
اخیرا معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی با راهاندازی سامانه کاتب تلاش میکند که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی به محتوای یکسان و باکیفیت دسترسی داشته باشند. در این مسیر میرصادقی درس مهندسی مکانیک را به صورت مجازی در سامانه کاتب به دانشجویان آموزش میدهد.
انتهای پیام/