صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۶ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱
یک مبلغ مذهبی عنوان کرد؛

انقلابی‌بودن یعنی نگاه تمدنی داشتن

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان تأکید کرد: باید به دین اسلام و احکام اسلامی نگاه تمدنی داشته باشیم و با این نگاه با مظاهر تمدن غیر اسلامی مقابله کنیم.
کد خبر : 835768

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از میمه، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در همایش استانی جهاد تبیین جشنواره ملی شهید چمران که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد میمه برگزار شد با تأکید بر لزوم داشتن نگاه تمدنی به دین اظهار کرد: باید به دین اسلام و احکام اسلامی نگاه تمدنی داشته باشیم و با این نگاه با مظاهر تمدن غیر اسلامی مقابله کنیم؛ همان‌گونه که شهید چمران انگیزه درس خواندنش را این‌گونه بیان کرده که من درس می‌خوانم برای اینکه هیچ مسلمانی از نظر علمی تحت سلطه علمی غیرمسلمان نباشد این یعنی چمران به مسائل از بالا نگاه می‌کرد و نگاه تمدنی داشت.

وی با بیان اینکه غیرمذهبی‌ها به علت بی‌عقلی بی‌دین شده‌اند، افزود: از غیرمذهبی‌ها انتظار نگاه تمدنی و قدرت کلان نگری نباید داشت؛ زیرا اگر آنها این قدرت را داشتند دین‌دار بودند.علامه طباطبایی در تفسیر المیزان فرموده وقتی می‌بینید در غرب یک نفر با فردی یا حیوانی به مهربانی برخورد می‌کند نباید بگویید در غرب انسانیت و اخلاق است، آیا نمی‌بینید آنها با ملت‌ها چه می‌کنند؟

این مبلغ دینی بیان کرد: آزادی اجتماعی که در غرب روی آن مانور می‌شود در قدرت احزاب است و محدود به آنها می‌شود. بردگی نوین کارش این بوده که با قانون دیکتاتوری می‌کند و با وضع قوانین ویژه و ایجاد بروکراسی زمینه سلطه سرمایه‌داران را فراهم می‌کند که می‌توان در جوامع غربی به‌خوبی مشاهده کرد.

پناهیان به عوامل مظلومیت حکومت امام علی (ع) پرداخت و عنوان کرد: علت غربت در پایان حکومت امام علی (ع) مسئولیت ناشناسی مردم است و وظیفه مسئولان به‌ویژه مجلس و همه لایه‌های مدیریتی در نظام جمهوری اسلامی این بوده که زمینه مشارکت گسترده مردم و مسئولیت‌پذیری آنها را فراهم کنند.

وی تشکیلات بسیج دانشجویی و اساتید را نمونه‌ای از حرکت خودجوش و مردمی بیان کرد و آن را مقدس دانست.

انتهای پیام/

ارسال نظر