بانکها امسال ۱۰.۴ هزار میلیارد تومان افزایش سرمایه داشتند
به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا در نخستین همایش ملی قرض الحسنه سید عباس حسینی معاون امور بانک و بیمه وزارت اقتصاد با اشاره به اعیاد شعبانیه گفت: مردم ما یک ویژگی دارند که مسئولیت ما مدیران را بیشتر میکند یکی از آنها این است که مردم ما جزو شیعیان علی ابن ابیطالب هستند، ما مردمی داریم که برای امام حسین گریه میکنند برای کسی که برای اصلاح دین، جان خود را در سبد اخلاص گذاشت و در نهایت مردمی داریم که منتظر هستند و الان نزدیک ولادت همان منجی هستیم.
وی ادامه داد: من و همکارانم باید افتخار کنیم که برای چنین مردمی کار میکنیم؛ یکی از جهت گیریهای اصلی وزارتخانه بحث حمایت همه جانبه و اصلاح این گونه بانکها بود تا با فراغ بال و دسترسی بیشتر داشته باشند.
حسینی با اشاره به تغییراتی که از ابتدای دولت در بانک قرض الحسنه مهر ایران صورت گرفته گفت: در ابتدا سرمایه ثبت شده را از ۲ هزار و ۵۰۰ به ۵ هزار میلیارد تومان رساندیم و تا ۶ ماه آینده به ۱۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.
وی افزود: ما نمیتوانیم قوانین تجاری را برای بانکهای قرض الحسنه به کار ببریم بایستی با توجه به فعالیت بانکها قوانین برای آنها تدوین کنیم نمیتوانیم قانون کلی بگذاریم که همه بانکها سپرده گذاری ۱۰ درصدی داشته باشند.
معاون وزیر اقتصاد با اشاره به افزایش سرمایه بانکها در سال جاری گفت: برای اولین بار ۱۵ درصد از تسهیلات بانکهای کشور به پرداختیهای خرد اختصاص پیدا کرده و انتظار داریم تا پایان سال میزان افزایش سرمایه بانکها به عدد رویایی ۱۰۴ هزار میلیارد ریال برسد این درحالی است که ۲ بانک دیگر در روزهای اینده افزایش سرمایه داریم.
وی افزود: با مصوبه شورای پول و اعتبار از محل فروش اموال مازاد میتوانیم افزایش سرمایه داشته باشیم؛ امروز مدل کسب و کار قرض الحسنه تبدیل به الگو برای بانکهای تجاری شده است ما به وضوح این را از مدیران میشنویم.
انتهای پیام/