صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۱
با برگزاری مراسم اختتامیه در دانشگاه آزاد اراک صورت گرفت؛

پایان جشنواره «شعر انتظار» با معرفی و تجلیل از ۱۲ اثر برگزیده

جشنواره «شعر انتظار» با معرفی و تجلیل از ۱۲ اثر برگزیده در دانشگاه آزاد اراک به کار خود خاتمه داد.
کد خبر : 835255

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اراک، همزمان با فرارسیدن ایام فرخنده میلاد یگانه منجی عالم بشریت حضرت، ولی عصر (عج)، مراسم اختتامیه جشنواره سراسری شعر انتظار از سری برنامه‌های دومین جشنواره امامت و مهدویت، همراه با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و ادبی با حضور مدیران و مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های استان مرکزی، شاعران برگزیده و رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، اساتید، کارکنان و دانشجویان در تالار آیت الله هاشمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک برگزار شد. 

مرتضی قاسمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و واحد اراک در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه بیان کرد: جشنواره امامت و مهدویت دومین جشنواره‌ای است که از طرف دانشگاه آزاد اسلامی از تاریخ ۱۳ رجب تا ۱۵ شعبان در حال برگزاری است. 

قاسمی بیان کرد: این جشنواره در ۳۱ استان و در هفت واحد دانشگاهی در موضوعات مختلف در حال برگزاری و اجراست که در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در بخش جشنواره شعر انتظار ۴۸۰ اثر ارزنده مورد داوری قرار گرفت و ۱۲ اثر به عنوان اثر برتر انتخاب شدند.

حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این جلسه بیان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی راه اندازی نهاد‌های فرهنگی در مراکز آموزشی نشانگر توجه به حوزه فرهنگ بود؛ اما نگاه حداقلی و سوری و نمایشی به فرهنگ در نظام آموزشی صرفاً برای رضایت مافوق بوده در صورتی که کار باید برای رضای پروردگار انجام شود و بازدهی بیشتری داشته باشد. 

وی با تأکید بر اینکه ما در برابر فرزندانی که از فرهنگ‌ها و اعتقادات گوناگون در مراکز آموزشی مشغول به تحصیل هستند، مسئول هستیم افزود: وظیفه مدیران است که دانش‌آموزان را با اسلام و انقلاب اسلامی آشنا کنند.

بنیانیان گفت: با تشکیل هسته‌های هنری در بین دانش‌آموزان و با ایجاد ذوق و شوق در میان آن‌ها برای انجام فعالیت‌های هنری و فرهنگی می‌توان زمینه‌های گفتگو با آن‌ها را فراهم آورد. جامعه دارای فرهنگ‌های مختلف است و دشمن به دنبال مورد هدف قرار دادن نسل جوان و نوجوان ما است. ما می‌توانیم با استفاده از هنر، تئاتر، موسیقی، سینما، فیلم نگاه سنتی به هنر را اصلاح کرده و مفاهیم دینی و انقلابی را در ظرف هنر برای مخاطب عرضه کنیم و برای ارتباط دوسویه در بین نسل‌های امروز استفاده کنیم. 

مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: مقام معظم رهبری بر ظرفیت هنر تأکید کردند و وظیفه مدیران حفظ پیوند انقلاب با کارکنان و مجموعه خود است تا با ایجاد محیطی گرم و صمیمی مفاهیم انقلاب را نیز مورد انتقال قرار دهند.

بنیانیان با تأکید بر اینکه دانشجویان هنر بعد از فارغ‌التحصیلی در بازار کار باید استعداد و توانایی خود را نشان دهند افزود: در مسجد، مدرسه و ادارات نیاز است با فراهم کردن سالن‌های نمایش، پیام‌های اسلامی و انقلابی را در قالب هنر به مخاطب انتقال دهند. 

وی در پایان با بیان اینکه متاسفانه بعد از انقلاب مساجد در انزوا قرار گرفتند و پیام روحانیت به نسل جوان نرسید، افزود: پیام انقلاب پیام دوستی و همدلی بوده و و نیاز است محیط ادارات و محل کار محیطی سازنده باشد و شخصیت مدیر انقلابی یک شخصیت دوست داشتنی باشد تا بتواند بر دل‌ها رهبری کند و مجموعه را به موفقیت برساند.

در ادامه شاعران منتخب اشعار خود را قرائت کردند و همچنین بعد از اهدای لوح و تندیس جشنواره به برگزیدگان توسط مسئولان استان از کتاب (در ساحت سپدار) منتخب اشعار ارسالی به جشنواره سراسری شعر انتظار رونمایی شد.

 در این جشنواره حسن بنیانیان مشاور و دستیار امور فرهنگی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مرتضی قاسمی رئیس دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی و واحد اراک، حجت الاسلام مهدی ظرافت مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی، پیمان عین‌القضاتی رئیس شورای اسلامی کلان شهر اراک، بهنام نظری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی، محمدرضا جعفری سرپرست دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، غلامرضا کریمی مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان مرکزی، رضا ربیعی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مرکزی، علی گودرزی‌زاده سرپرست اداره کل کتابخانه‌های استان مرکزی، آنقی رئیس پلیس فتا استان مرکزی و روسای واحد‌ها و مراکز اموزشی دانشگاه آزاداسلامی استان مرکزی حضور داشتند.

این جشنواره به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برگزار شد.

به گزارش آنا، سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استان‌های کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.

افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر