صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۱۳ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۱
رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه اعلام کرد؛

ارسال ۱۲ هزار و ۵۲۵ اثر به دبیرخانه جشنواره قلم ۶

رئیس دبیرخانه جشنواره قلم (۶) عنوان کرد که در بازه زمانی چهارماهه ۱۲ هزار و ۵۲۵ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال و در نهایت پس از پایش آثار ارسال شده، ۴ هزار و ۲۷۴ اثر برای داوری انتخاب شد.
کد خبر : 834754

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، مراسم اختتامیه جشنواره سراسری نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی (قلم ۶) با حضور مسئولان و فعالان دانشجویی در سالن شهید مطهری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با قدردانی از برگزیدگان این جشنواره از سامانه نشریات دانشجویی به آدرس stumag.iau.ir رونمایی شد.

فرهاد گل‌محمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و رئیس دبیرخانه جشنواره در این مراسم با ارائه گزارشی از ششمین دوره جشنواره قلم در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: جشنواره قلم ۶ بر مبنای سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد. نمایش ظرفیت و توانمندی واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی در عرصه نشریات دانشجویی، توسعه کمی و کیفی نشریات دانشجویی، کشف و شناسایی استعداد‌های برتر دانشجویان، معرفی نشریات موفق و ایجاد بستر گفت‌وگو بین فعالان دانشجویی و قدردانی از برگزیدگان برتر این حوزه از اهداف برگزاری این جشنواره بود.

وی با بیان اینکه مهلت آثار به دبیرخانه جشنواره از اول اردیبهشت تا اول شهریور ۱۴۰۱ بود، اضافه کرد: در این بازه زمانی ۱۲ هزار و ۵۲۵ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که در نهایت پس از پایش آثار ارسال شده، ۴ هزار و ۲۷۴ اثر برای داوری انتخاب شد.

امید پوراحمد از دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد، کوثر محمدیان از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آزادشهر و مهدی لعبندی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس نیز به‌عنوان نمایندگان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه پیشنهاد‌ها و مطالبات پرداختند.

لزوم حمایت‌های مادی و معنوی، حمایت انتشارات دانشگاه از نشریات، امکان استفاده از دوره الکترونیکی، در اختیار قرار دادن امکانات به نشریات دانشجویی، لزوم مستندسازی آثار دانشجویان و برگزاری دوره‌های تخصصی برای دانشجویان ازجمله مواردی بودند که توسط نمایندگان نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر