صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۳۰ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

بهترین مقاصد مهاجرت استارتاپی در سال ۲۰۲۳

ممکن است شما هم این سوال را داشته باشید که ویزای استارتاپ چیست و با استفاده از آن چه‌کار‌هایی می‌توان انجام داد؟ ویزای استارت آپ یا Startup Visa ویزایی است که برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاری در یک کسب‌وکار در کشوری دیگر به شما داده می‌شود. در واقع برنامه استارتاپ، یکی از روش‌های سرمایه گذاری در خارج است که از طریق راه اندازی یک کسب‌وکار انجام می‌پذیرد.
کد خبر : 834627

به گزارش خبرگزاری آنا، ممکن است شما هم این سوال را داشته باشید که ویزای استارتاپ چیست و با استفاده از آن چه‌کارهایی می‌توان انجام داد؟ ویزای استارت آپ یا Startup Visa ویزایی است که برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار یا سرمایه‌گذاری در یک کسب‌وکار در کشوری دیگر به شما داده می‌شود. در واقع برنامه استارتاپ، یکی از روش‌های سرمایه گذاری در خارج است که از طریق راه اندازی یک کسب‌وکار انجام می‌پذیرد.

بسیاری از شرکت‌ها و کسب‌وکارهای قدیمی و جدید در دنیا را مهاجران راه اندازی کرده‌اند. طبق یکی از بررسی‌های مجله Forbes در سال 2018؛ در حدود 55% (50 استارتاپ از 91 شرکت بررسی شده) استارتاپ‌های بزرگ و شناخته شده آمریکا را مهاجران تاسیس کرده‌اند!

 

 

راه اندازی استارتاپ در خارج

بعضی کشورها در این راستا ویزایی در اختیار ایده‌پردازان و سرمایه‌گذاران مهاجر گذاشتند تا در ازای صدور ویزا و اقامت برای آن‌ها، رشد اقتصادی را تجربه کنند. در این مطلب ما در درباره مهاجرت سرمایه گذاری صحبت می‌کنیم و می‌خواهیم نگاهی به ویزای استارتاپ و شرایط اخذ آن بیندازیم. همچنین بهترین کشورها برای مهاجرت با استارتاپ مانند کشور کانادا و آمریکا را معرفی کنیم.

لیست کشورهایی که برنامه‌های ویزای استارت آپ را به کارآفرینان ارائه می دهند:

  • استرالیا
  • کانادا
  • آمریکا
  • دانمارک
  • استارتاپ آلمان
  • فرانسه
  • استارتاپ انگلیس
  • پرتغال
  • امارات متحده عربی

رد پای مهاجران در استارت آپ‌ های بزرگ دنیا

در سال 2018 بنیاد ملی سیاست آمریکا (National Foundation for American Policy) تعداد 91 استارتاپ 1 بیلیون دلاری آمریکا را بررسی کرد که از این تعداد 51 استارتاپ حداقل 1 موسس مهاجر داشتند! اطلاعات بیشتر درباره این تحقیق را می‌توانید در وبسایت مجله فوربز مطالعه کنید. در زیر می‌توانید تعدادی از بزرگ‌ترین استارتاپ‌های دنیا که توسط مهاجران راه اندازی شده‌اند را ببینید:

 

 

در ادامه به معرفی بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ می‌پردازیم:

بهترین کشور برای راه‌اندازی استارتاپ

راه اندازی کسب و کار در یک کشور خارجی کار ساده‌ای نیست. خصوصاً وقتی پای بررسی بازار کار، ثبات اقتصادی، وضعیت سوددهی، ریسک شکست، حمایت‌های مالی بانکی و دولتی و این موارد در میان باشد.

منابع و موسسات مختلف هم هر کدام دلایل و معیارهای خود را برای انتخاب بهترین کشور برای راه اندازی کسب و کار در نظر دارند، اما اسم بعضی کشورها در همه این لیست‌ها ثابت است:

  • کانادا
  • آمریکا
  • آلمان
  • انگلیس

 

 

شرایط هر کدام از این کشورها برای راه اندازی Start Up با یکدیگر متفاوت است. اما با بررسی شرایط اخذ ویزای استارتاپ برای ایرانیان، مراحل اخذ اقامت، حمایت‌های دولتی، سهولت پروسه و …، کانادا را می‌توانیم بهترین کشور برای راه اندازی کسب و کار بدانیم.

ویزای استارتاپ کانادا

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، کانادا را محبوب‌ترین کشور برای کارآفرینان معرفی کرده است. همچنین کانادا رتبه خوبی در زمینه نبود فساد اداری و اقتصادی دارد. موسسه CEOWORLD Magazine (از معتبرترین سازمان‌ها و انتشارات در زمینه بررسی کسب‌وکارهار، بازار کار جهانی و تجارت) در سال 2021 یک بررسی درباره بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ انجام داد. در این بررسی، کانادا رتبه سوم را به‌دست آورد.

 

 

این رتبه‌بندی‌ها بر اساس 5 معیار تعیین شده است:

  • سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی (Human Capital Investment)
  • تحقیق و توسعه (Research & Development)
  • زیرساخت‌های کارآفرینی (Entrepreneurial Infrastructure)
  • وجود نیروی کار متخصص (Technical Workforce)

حمایت‌های سیاسی (Policy Dynamics)

بازار کار کانادا روبه‌رشد است و فرصت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف برای سرمایه‌گذاری دارد. همچنین نزدیکی به آمریکا (قدرت اول اقتصادی دنیا) مزیت بزرگ دیگری برای متقاضیان راه‌اندازی استارتاپ است.

همچنین با راه اندازی کسب و کار در این کشور، اقامت دائم کانادا به متقاضی یا متقاضیان داده می‌شود. اطلاعات کامل در این باره مانند شرایط اخذ ویزا، مراحل و هزینه‌ها را در مطلب ویزای استارتاپ کانادا توضیح داده‌ایم.

شرایط اخذ ویزای استارت آپ

هر کشور شرایط و مدارک خاصی برای صدور ویزای استارتاپ دارد. اما معمولا شرایطی که بین بیشتر آن‌ها مشترک است این موارد هستند:

  • داشتن بیزینس پلن یا طرح تجاری قوی
  • گرفتن نامه حمایت و جلب رضایت یک سرمایه گذار در کشور مقصد (معمولا باید سرمایه گذار فرشته (َAngel Investor)، سرمایه گذار ریسک پذیر (Venture Capital Fund) یا مرکز رشد (Incubator) باشد)
  • داشتن سرمایه کافی برای شروع و تمکن مالی برای زندگی
  • مدرک زبان
  • تکمیل و ارائه مدارک شخصی

هر کشور ممکن است شرایط یا مدارکی برای مهاجرت با استارتاپ از شما درخواست کند که در این لیست نباشد. همچنین کشور استرالیا، برنامه‌هایی در زمینه ویزای استارت آپ استرالیا برای جذب سرمایه‌گذاران و کارآفرینان خارجی در راستای رشد و ارتقای این کشور دارد.

اگر بازه سنی شما 40 به بالا است و از آن‌جایی که ممکن است معیار سن در این روش‌ها چندان مهم نباشد، مقاله مهاجرت برای افراد بالای 40 سال را از دست ندهید.

سخن پایانی

بسیاری از استارت آپ های بزرگ و کوچک دنیا توسط مهاجران راه اندازی شده‌اند. با توجه به حمایت‌های دولتی و خصوصی از کسب‌وکارها و سودآوری بالا، متقاضیان زیادی تصمیم می‌گیرند شرکت و استارتاپ خود را در خارج راه‌اندازی کنند.

با مهاجرت از طریق استارتاپ با یک تیر دو نشان می‌زنید. راه اندازی کسب و کار و اخذ اقامت کشورهای خارجی! کشورهای مختلف برای جذب ایده‌های نو و کارآفرینان خلاق ویزای استارتاپ را در اختیار این افراد قرار داده‌اند.

 

با توجه به بررسی منابع مختلف، سه کشور آمریکا، کانادا و انگستان بهترین کشورها برای راه اندازی استارت آپ هستند. اما اگر سهولت اخذ ویزا و شرایط مد نظر برای ایرانیان را هم یک فاکتور مهم بدانیم، کانادا بهترین کشور برای راه اندازی استارتاپ برای ایرانیان است.

انتهای پیام/

ارسال نظر