صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
وزیر سابق اوقاف فلسطین در «یادواره شهدای رسانه مقاومت»؛

صدای رسانه مقاومت خاموش نمی‌شود

وزیر سابق اوقاف فلسطین در اولین یادواره شهدای رسانه مقاومت گفت: صدای رسانه مقاومت خاموش نمی‌شود.
کد خبر : 834456

به گزارش خبرنگار حماسه و مقاومت خبرگزاری آنا، اولین یادواره شهدای رسانه مقاومت صبح امروز دوشنبه ۸ اسفند در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد.

در این مراسم تعدادی از مسئولان کشورهای مقاومت در کنار مدیران رسانه‌ای از ایران، عراق، لبنان، سوریه، افغانستان، فلسطین و... و خانواده‌های شهدای مقاومت از کشورهای مختلف حضور داشتند.سردار اسماعیل قاآنی فرمانده سپاه قدس ایران، امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی رئیبس بنیاد شهید، پیمان جبلی رییس سازمان صدا و سیما و... تعدادی از چهره‌های ایرانی مطرح حاضر در این مراسم هستند.

قاضی‌زاده هاشمی به عنوان نخستین سخنران پشت تریبون قرار گرفت و گفت: شهادت در مسیر حق، شهادت و رستگاری شهید و اصلاح نابسامانی های جامعه را در بر دارد. خون شهید نیکویی ها را ترویج میکند و بدی ها و کج روی ها را از بین می برد و نقش موثری در آزادی‌خواهی ایفا می‌کند. حال در دوران کنونی و گسترش رسانه های جمعی، ساخت یک روایت حقیقی و صحیح از رخدادها و رساندن ان به جامعه جهانی دارای اولویت است. در این شرایط باید از ظرفیت رسانه ها و شبکه‌های اجتماعی با یک نگاه فرهنگی غنی استفاده کرد.

قاضی‌زاده ادامه داد: تاریخ مقاومت به زمان پیامبر برمی گردد. مقاومت در زمان فعلی از زمان قیام امام خمینی آغاز شد. شهادت فرهنگی است که انسان‌ساز و جامعه‌ساز است. در دوران کنونی که رسانه‌ها نقش مهمی در ساخت افکار عمومی دارند و بنابراین ساخت روایت درست مهم است. پس باید از همه ظرفیت ها به خصوص رسانه ملی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کرد تا الگوگیری مناسبی انجام شود.
 
** وزیر سابق اوقاف فلسطین: صدای رسانه مقاومت خاموش نمی‌شود
 
اسماعیل رضوان از مقامات حماس و وزیر سابق اوقاف فلسطین، سخنران بعدی بود.
 
وی گفت صهیونیست‌ها در ماه‌های اخیر ۵۵ خبرنگار کشته و ۲۰۰ خبرنگار دیگر را بازداشت کرده‌اند.
 
وی با بردن نام تعدادی از شهدای رسانه گفت: اسرائیل با انهدام مراکز خبری به دنبال ساکت کردن جریان خبری است اما با همه این کارها روایتگری مقاومت ادامه دارد.
 
رضوان در پایان سخنانش خواستار ایجاد «کمیته دائمی حمایت از خانواده شهدای رسانه» شد.
 
در ادامه این مراسم، یک گروه سرود به اجرای برنامه پرداختند؛ تعدادی از اعضای خانواده شهدا نیز دقایقی پشت تریبون ایستادند و یاد و خاطره شهدایشان را گرامی داشتند.
 
در ادامه احمد زواو، معاون وزارت اعلام سوریه نیز در سخنانی کوتاه به تکریم شهیدان مقاومت پرداخت و از برگزاری این مراسم تقدیر کرد.
 
** هماهنگی رسانه‌های مقاومت
 
سخنران بعدی حجت‌الاسلام سید عیسی حسینی مزاری، مدیر خبرگزاری صدای افغان بود.
 
وی گفت: مقاومت مردم افغانستان در همان روزهای اولیه پیروزی انقلاب اسلامی ایران علیه متجاوزان شوروی ایستادند و بعدها هم علیه آمریکا جهاد کردند و دو قدرت را شکست دادند.
 
مزاری مردم افغان را بازوی محور مقاومت خواند و گفت: رسانه مقاومت در این کشور شاید مدرن نبود ولی به مرور از نشریات به رادیو و تلویزیون کشیده شد.
 
وی تاکید کرد: نتیجه همین اصحاب رسانه پیروزی مجاهدان بود و اشغال توسط آمریکا هم برای شکستن بازوی مقاومت بود اما باز با همه فشارها نتوانستند موفق شوند.
 
مزاری گفت: خبرنگاران افغان هم اکنون در این کشور مانده‌اند تا در امارت اسلامی تذکرات داده و کارشان را انجام بدهند. مزاری در پایان راه حل این روزهارا هماهنگی بیشتر رسانه‌های مقاومت دانست.
 
 
** خانواده شهدا، رسانه مقاومت هستند
 
سید حمید الحسینی، رئیس شاخه اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های اسلامی در عراق نیز گفت: جنگ نرم برعکس جنگ سخت ادامه دارد و پایان ندارد.
 
وی تصریح کرد: جنگ نرم و رسانه‌ای در کنار جنگ سخت معنا دارد پس خانواده‌ها نیز در کنار شهدا رهبران جهاد تبیین هستند و روشنگری می کنند.
 
الحسنی متذکر شد: خانواده‌های شهدا پیشقدم کاروان شهدا هستند و باید از طریق آنها شهدا شناخته شوند.
 
او در پایان خواهان استفاده از تجربیات ایران درباره کشف مفقودان جنگ برای شناسایی شهدای عراقی علیه داعش شد.
 
** نبرد رسانه نبرد روشنگری
 
عمار الحمزی از شبکه المسیره یمن دیگر سخنران بود.
 
وی ابراز داشت: شهدای رسانه در صف اول بودند و اگر نبودند بسیاری از واقعیت‌ها تحریف می‌شد.
 
مدیر شبکه المسیره تصریح کرد: ما در یمن شهید زیادی در رسانه داشتیم که تجاوز شوم را پوشش دادند.
 
الحمزی با بیان اینکه متجاوزان ناکام ماندند و اگر شهدای اصحاب رسانه نبودند این ناکامی امکان نداشت تاکید کرد: متجاوزان جنایت‌های شدیدی علیه ما کردند، ولی شهدای رسانه آنها را منعکس کردند.
 
وی تاکید کرد: نبرد رسانه نبرد روشنگری است.
 
** نقش رسانه‌ها در آشکار کردن توطئه‌های رژیم صهیونیستی چشمگیر است
 
احمد ضوا با درود به شهدای مقاومت و خانواده‌های آنها، گفت: فعالیت رسانه‌ها در پوشش دستاوردهای محور مقاومت از فلسطین و لبنان گرفته تا جنگ علیه تروریسم در سوریه قابل تقدیر است و کمک‌های ملت و دولت جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها در زلزله اخیر به سوریه نیز جای تشکر دارد.
 
وی با اشاره به این سخن حافظ اسد که «شهادت زندگی است» این رویکرد را راهنمای دفاع از ارزش‌ها، وطن و مقدسات دانست و گفت: بخش عمده مشکلات منطقه به دلیل حضور رژیم صهیونیستی در این منطقه و تجاوزات آن است و در این میان نقش اهل رسانه در پوشش رشادت‌های رزمندگان مقاومت و از سوی دیگر آشکار کردن توطئه‌های اسرائیل مهم و چشمگیر است.
 
احمد ضوا در ادامه با نقل خاطراتی از سردار شهید سلیمانی و حمایت گسترده او از اصحاب رسانه حتی در میدان جنگ بر نقش مهم رسانه‌ها در آشکار کردن توطئه‌ها و جنایت‌های دشمن صهیونیستی تأکید کرد و گفت: از این روست که رسانه‌ها همواره مورد حمله صهیونیست‌ها و حامیان آنها هستند.
 
وی در پایان از بنیاد شهید و اتحادیه رادیو و تلویزیون‌های کشورهای اسلامی برای برگزاری این یادواره قدردانی کرد.

در ادامه مراسم از مدیران ۷ شبکه از ۷ کشور ایران، افغانستان، عراق، فلسطین، یمن، لبنان و سوریه و همینطور نمایندگان بنیاد شهید این کشورها تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

ارسال نظر