صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۳:۱۱ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا تائید شد؛

اولین تست خانگی تشخیص آنفلوانزا و کرونا در جهان

روز گذشته سازمان غذا و داروی آمریکا اولین کیت آزمایش خانگی را تایید کرده است که می‌تواند برای تعیین اینکه آیا فرد مبتلا به آنفلوانزا یا کووید-۱۹ است مورد استفاده قرار گیرد. این اولین تست خانگی در جهان محسوب می‌شود که قادر به تشخیص این دو بیماری ویروسی از یکدیگر است.
کد خبر : 834394

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، مقامات سازمان غذا و داروی آمریکا طی یک بیانیه خبری اعلام کردند: تست لوسیرا مورد تائید این مرکز قرار داشته و بدون نسخه به فروش می‌رسد و می‌تواند آنفلوانزا A و آنفلوانزا B و همچنین ویروس SARS-CoV-۲ که باعث بروز کرونا می‌شود را شناسایی کند.

پیش از این آزمایش آنفلوانزا مستلزم مراجعه به مطب پزشک یا کلینیک‌های مراقبت فوری بود.

جف شورن، مدیر مرکز دستگاه‌ها و سلامت رادیولوژی سازمان غذا و داروی آمریکا، در این رابطه گفت: طراحی این تست، نقطه عطفی در دسترسی بیشتر مصرف کنندگان به آزمایش‌های تشخیصی است که می‌توانند کاملاً در خانه انجام شوند. سازمان غذا و داروی آمریکا قویاً از نوآوری در توسعه آزمایش‌ها حمایت می‌کند و ما مشتاق هستیم تا دسترسی بیشتر به آزمایش‌های بیماری‌های عفونی در خانه را برای حمایت از نیاز‌های بهداشت عمومی به بهترین شکل ادامه دهیم. این تست با استفاده از مخاط بینی در عرض ۳۰ دقیقه نتایج را ارائه می‌دهد و دقت بسیار بالایی دارد.

براساس گزارش رسمی منتشر شده در این رابطه، تست فوق الذکر به درستی ۹۹.۹ درصد از نمونه‌ها را برای آنفولانزای B  و ۱۰۰ درصد موارد کرونا و ۸۸.۳٪ از نمونه‌های مثبت سویه‌های جدید را به درستی شناسایی کرد.

در خاتمه گفتنی است استفاده از این تست‌های خانگی می‌تواند نقش مهمی در پیشگیری از شیوع بیماری‌های ویروسی داشته باشد و تا حد زیادی از فشار ناشی از ازدحام بیماران برای انجام تست‌های تشخیصی در مراکز درمانی کم می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر