صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۲۸ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱
مدیرکل دفتر سلامت سازمان امور دانشجویان:

رفتار‌های خودآسیب‌رسان دانشجویان ۲۵ درصد کاهش یافته است

مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان گفت: حدود ۲۵ درصد رفتار‌های خودآسیب‌رسان دانشجویان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۹ کاهش پیدا کرده است.
کد خبر : 834273

ابراهیم نعیمی، مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره تحقق برنامه‌های مرکز مشاوره سازمان امور دانشجویان با محوریت شعار سال (تولید، اشتغال و دانش بنیان) با توجه به روز‌های پایانی سال ۱۴۰۱ گفت: برای تحقق شعار سال، برنامه‌های متعدد و متنوعی متناسب با فضای کرونا جهت تقویت و بهبود سلامت روان دانشجویان در نظر گرفتیم. 

وی افزود: جشنواره سلامت برای حفظ روان دانشجویان نیازمند شاداب سازی، پویایی، فعالیت، رقابت و ... است تا شرایط مطلوب تری برای دانشجویان ایجاد شود. 

نعیمی تصریح کرد: از آنجایی که انباشت دانشی و درک دانشجویان از مفاهیم کمتر شده بود و افت تحصیلی آشکار و پنهان افزایش یافته بود به همین علت طرح ملی پات برای پیشگیری از افت تحصیلی دانشجویان به خصوص در دوران کرونا را برای برگزاری بهتر امتحانات و افزایش معدل‌ها راه اندازی کردیم.

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان ادامه داد: طرحی با عنوان خیر مقدم را در ابتدای سال جاری همزمان با از سرگیری آموزش‌های حضوری دانشگاه‌ها راه اندازی کردیم و مراکز مشاوره به اتاق دانشجویان رفتند و در دانشکده‌ها حضور یافتند و به شناسایی دانشجویان آسیب دیده سلامت و روان اقدام کردند و به دعوت فردی دانشجویان جهت مشاوره‌های فردی پرداختند. 

نعیمی اضافه کرد: آشنایی میان دانشجویان و مراکز مشاوره ایجاد شد تا آن‌ها جهت بهبود سلامت روان به مشاوران مراجعه کنند. همچنین استفاده اثرگذاری حداقلی از مجموعه تجارب دانشجویان، مشاوران و مددکاران در قالب‌های متفاوت خارج از مطالعه بلکه گوش دادن به پادکست‌های صوتی مختلف در این زمینه باعث شد تا دانشجویان از تجربیات استفاده کنند. 

مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان درباره آمار خودکشی دانشجویان گفت: سال ۱۴۰۰ به نسبت سال ۹۹ حدود ۲۵ درصد رفتار‌های خودآسیب رسان دانشجویان کاهش پیدا کرده بود که علت‌های اصلی آن پیگیری‌های دقیق، غربالگری‌های دقیق و پیگیری‌های دقیق مراکز مشاوره بود و امیدواریم تا سال آینده با اعلام آمار پزشکی قانونی از این رقم هم کاهش پیدا کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر