صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۴ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱
در جریان رقابت فضایی گوشی‌های هوشمند؛

دستگاه‌های جدید با قابلیت اتصال ماهواره‌ای رونمایی شدند

شرکت بریتانیایی گوشی‌های هوشمند Bullitt یک دستگاه بلوتوثی را عرضه کرده است که اتصال ماهواره‌ای را به هر تلفن هوشمند با ظرفیت ارسال پیام‌های متنی از طریق فضا را فراهم می‌کند.
کد خبر : 834200

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، یک شرکت بریتانیایی دستگاهی مجهز به فناوری بلوتوث را عرضه کرده است که اتصال ماهواره‌ای را به هر تلفن هوشمند iOS یا Android با ظرفیت ارسال پیام‌های متنی از طریق فضا فراهم می‌کند. دستگاه بلوتوث به کاربران امکان ارسال پیام دو طرفه از طریق ماهواره و همچنین اشتراک‌گذاری مکان و کمک SOS را می‌دهد. در همین حال، دو دستگاه جدید پیام‌هایی را به ماهواره‌های زمین‌ایستا در فاصله ۲۲۰۰۰ مایلی، بالاتر از خط استوا ارسال می‌کنند و سپس قبل از رسیدن به تلفن کاربر به زیرساخت شبکه‌های زمینی برمی‌گردند. گیرندگان این پیام باید Bullitt Messenger، برنامه پیام‌رسان ماهواره‌ای اختصاصی این شرکت را نصب کنند تا بتوانند پاسخ دهند. همچنین برای دریافت پیام باید ۱۰ ثانیه صبر کنند.

گوشی‌های جدید در دو نسخه عرضه می‌شوند؛ Cat S75 با نام تجاری کاترپیلار با قیمت ۶۳۴.۴۹ دلار و موتورولا Defy 2 با قیمت ۵۹۹ دلار. هر دو دستگاه دارای اتصال 5G، صفحه نمایش ۶.۶ اینچی و باتری ۵۰۰۰ میلی آمپر ساعتی هستند که طبق ادعای این شرکت می‌تواند تا دو روز کامل دوام بیاورد. با این حال، اتصال ماهواره‌ای همیشه فعال نیست. فقط زمانی روشن می‌شود که کاربر از دسترس سیگنال‌های Wi-Fi یا شبکه تلفن همراه خارج شود. تلفن‌های ماهواره‌ای پیش از این هم روی کار آمده بودند، اما وارد جریان اصلی استفاده نشدند، زیرا آن‌ها اغلب کاربرد نبودند. دستگاه‌های جدید Bullit این محدودیت‌ها را به دلیل تراشه مجهز به ماهواره ندارند.

به گفته «تیم شپرد»، مدیر ارشد برنامه‌های کاربردی و بازاریابی محصول Bullitt «این مطمئناً یک ترفند نیست. ارتباطات قابل اعتماد فراتر از دسترسی‌های سنتی شبکه سلولی برای بسیاری از مردم یک مسئله اصلی به حساب می‌آید و فناوری ماهواره‌ای اکنون در سطح مناسبی از بلوغ برای رسیدگی به این مشکل است.»

«بن وود»، تحلیلگر ارشد در CCS Insight معتقد است که «Bullitt یک بازار خاص را هدف قرار داده است. این شرکت پیشگامی برای ارسال پیام‌های ماهواره‌ای است، اما رقابت در حال فروپاشی است. گفته می‌شود، دستگاه‌های بازار هدف به خوبی با این فناوری سازگار است، بنابراین جایگاه سودآوری برای هدف‌گیری دارد.»

 Bullitt برنامه‌های بلندپروازانه‌ای برای پشتیبانی از پوشش ماهواره‌ای در اروپا و آمریکای شمالی دارد و  تا اواسط سال ۲۰۲۳ پوشش استرالیا و نیوزلند، آفریقا و آمریکای لاتین به برنامه این شرکت اضافه می‌شود. این اولین بار نیست که این شرکت روی فناوری نوظهور ریسک می‌کند. در سال ۲۰۱۶، اولین گوشی هوشمند تصویربرداری حرارتی جهان، Cat S۶۰ را معرفی کرد. در آن زمان، این شرکت ادعا کرد که این ویژگی جدید در ۵۰ درصد گوشی‌های هوشمند در پنج سال آینده وجود خواهد داشت، حال باید منتظر ماند و دید اما این اتفاق هرگز رخ نداد. آیا تلفن‌های ماهواره‌ای خود شانس بیشتری خواهد داشت؟

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر