صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱
در کارگروه مدیریت بحران و ارتقا ایمنی مطرح شد؛

کاهش ۱۹ درصدی حوادث ریلی در سال جاری

قائم مقام راه آهن با اشاره به کاهش ۱۹ درصدی مجموع حوادث ریلی در سال جاری ضمن قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان که موجب کاهش حوادث ریلی شدند گفت: در هیچ کجای دنیا حوادث ریلی صفر نیست، اما باید تلاش کنیم که روند این حوادث کاهشی باشد.
کد خبر : 833586

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، حسین عاشوری قائم مقام راه آهن  در کارگروه مدیریت بحران و ارتقا ایمنی با اشاره به کاهش ۱۹ درصدی مجموع حوادث ریلی در سال جاری ضمن قدردانی از تلاش مدیران و کارکنان که موجب کاهش حوادث ریلی شدند گفت: در هیچ کجای دنیا حوادث ریلی صفر نیست، اما باید تلاش کنیم که روند این حوادث کاهشی باشد.

وی افزود: با توجه به بررسی‌های انجام شده میزان حوادث از ابتدای امسال روند کاهشی داشته است به طوری که در ۱۱ ماهه سال جاری، حوادث خروج از خط ۱۲ درصد، آتش سوزی ۶۰ درصد، برخورد با عابر ۲۳ درصد و برخورد با وسایل نقلیه جاده‌ای نیز ۳۳ درصد کاهش داشته است که مجموع این عوامل، کاهش ۱۹ درصدی حوادث ریلی در سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال قبل را رقم زده است.
وی بر ضرورت فرهنگ سازی جهت کاهش برخورد با عابرین پیاده تاکید و تصریح کرد: در این راستا بایستی تمامی اقدامات و تدابیر لازم انجام شود چرا که علاوه بر اهمیت حفظ جان انسانها، هر حادثه‌ای می‌تواند بر عملکرد راه آهن تاثیر منفی بسیاری داشته باشد.
وی ادامه داد: لازم است بیشترین حساسیت بر سوانح خروج از خط و عوامل پیشگیرانه اتخاذ شود.

عاشوری تعجیل در امور حمل و نقل ریلی را از جمله مهمترین عوامل ایجاد حوادث ریلی عنوان کرد و اظهار داشت: زمانی که در بخش ایمنی با یک مشکل مواجه می‌شویم بایستی با بررسی دقیق جوانب، علل آن را برطرف کنیم.

قائم مقام راه آهن همچنین از مدیران مناطق خواست علاوه بر حفظ ایمنی در ناوگان و خطوط ریلی، تدابیر لازم در مورد ساختمان‌های قدیمی و فرسوده را اتخاذ کرده تا موضوعاتی، چون مشکلات کابل‌های فرسوده در این ساختمان‌ها بستر ساز حوادث و آتش سوزی در ماه‌های گرم سال نباشد.

به گفته عاشوری؛ این مشکلات یکروزه و یک باره قابل حل نیست و بایستی به شکل گام به گام، حل و مراقبت‌های ویژه در این زمینه اتخاذ شود.

**ارائه راهکار‌های اصلاحی و برنامه‌ها برای ارتقا ایمنی

در این جلسه مدیران مناطق ضمن ارائه مشکلات و بررسی‌های انجام شده برای ارتقاء ایمنی بیشتر حمل و نقل ریلی، راهکار‌های اصلاحی و برنامه‌های خود را در این راستا عنوان کردند که از جمله این اقدامات می‌توان به آموزش و فرهنگ سازی و هماهنگی با همسایگان خطوط ریلی، کاهش و حذف نیرو‌های فراخوان اشاره کرد.

در ادامه این جلسه با اعلام اینکه تا کنون ۷۴ دستگاه لکوموتیو زیمنس به دوربین‌های نظارتی مجهز شده اند، گزارشی در مورد نصب دوربین‌های نظارتی لکوموتیوها، ارائه و از جمله اهداف این اقدام، نظارت بر عملکرد مامورین، کمک به راهبری قطارها، حفظ منابع سازمان، حفاظت و پالایش حریم ریلی و ... عنوان شد.

 
 

انتهای پیام/

ارسال نظر