صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۲ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱
رئیس دانشگاه علم و صنعت:

امکان ادامه تحصیل بدون آزمون در ارشد و دکتری فراهم شد

رئیس دانشگاه علم و صنعت از تسهیلات دانشگاه علم و صنعت برای حمایت از دانشجویان المپیادی از جمله اعطای کمک هزینه تحصیلی به رتبه‌های ۱ تا ۵ المپیاد علمی دانشجویی کشور و فراهم شدن امکان ادامه تحصیل بدون آزمون در ارشد و دکتری خبر داد.
کد خبر : 833493

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، مراسم تقدیر سالانه از دانشجویان ممتاز سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ دانشگاه علم و صنعت با حضور محمد سلیمانی قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه وزارت عتف، اعضای هیات رئیسه، روسا و معاونان دانشکده‌ها و مدیران حوزه معاونت آموزشی، در سالن آمفی‌تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار شد.

** تقدیر از ۱۹۰ دانشجوی ممتاز علم و صنعت

در این مراسم، ۱۹۰ دانشجوی ممتاز در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکتری، در ۸ حوزه‌ «آموزشی»، «پژوهشی»، «فناوری و تجاری‌سازی»، «افتخارآفرینان»، «ورودی‌های برتر کارشناسی»، «برگزیدگان المپیادهای علمی دانشجویی (رتبه‌های ۱ تا ۱۰)»، «دانشجویان ممتاز با فعالیت شاخص بین‌المللی» و برای اولین بار، «دانشجویان ممتاز فرهنگی» تقدیر شدند.

 دلیری معاون آموزشی دانشگاه علم و صنعت ضمن تبریک به دانشجویان ممتاز، به توضیح برخی آیین‌نامه‌های آموزشی بازبینی شده و در دست تدوین پرداخت؛ سپس حجت‌الاسلام والمسلمین شریف اصفهانی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در سخنانی به قدرت‌آفرینی علم اشاره و بر لزوم توجه نخبگان به همه ابعاد شخصیتی خود، تاکید کرد.

** استعداد درخشان شدن، مسئولیت‌آور است

در ادامه انبیاء رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: بنا بر تعریف بنیاد ملی نخبگان، نخبه کسی است که بتواند در کشور، کار بارز و اثرگذار علمی انجام دهد و بر این اساس هرساله در دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشجویان ممتاز معرفی و تقدیر می شوند.

رئیس دانشگاه علم و صنعت افزود: استعداد درخشان شدن در هیچ جا آسان نیست ولی مهمتر از آن این است که استعداد درخشان دانشگاه ما روزی به عنوان نخبه در کشور مطرح شود اگرچه ویژگی دانشگاه علم و صنعت ایران این است که اساتید و دانش‌آموختگان آن در ارکان و سطوح عالی حکمرانی و صنایع کشور حضور و اثرگذاری دارند.

** تسهیلات و مشوق‌های دانشگاه برای المپیادی ها

وی در ادامه به تبیین تسهیلات و مشوق‌های دانشگاه علم و صنعت ایران برای حمایت از دانشجویان از جمله اعطای کمک هزینه تحصیلی به رتبه‌های ۱ تا ۵ المپیاد علمی دانشجویی کشور، دارندگان مدال‌های طلا، نقره و برنز در المپیادهای دانشجویی و رتبه‌های زیر ۲۰۰ کنکور کارشناسی و ایجاد امکان تحصیل هم‌زمان در دو رشته اشاره کرد و افزود: تلاش برای اشتغال دانش‌آموختگان در سایر موسسات به صورت بورسیه در دست پیگیری و در مرحله امضای تفاهم‌نامه است.

انبیا اضافه کرد: ارایه درس به صورت حق‌التدریس برای دانشجویان دکتری ما از ترم جاری شروع شده و توسعه می‌یابد؛ همچنین در این دانشگاه امکان ادامه تحصیل بدون آزمون برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری وجود دارد که به عنوان مثال در سال گذشته ۲۶۷ دانشجوی ارشد مستقیم و ۵۳ نفر دکتری مستقیم داشته‌ایم.

انتهای پیام/

ارسال نظر