صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
ستاد توسعه فناوری نانو اعلام کرد؛

ایران در لیست کشور‌های برتر تدوین استاندارد‌های جهانی نانوفناوری قرار گرفت

۵ کشور جهان در تدوین و تصویب استاندارد‌های بین‌المللی فناوری نانو پیشتازی می‌کنند که ایران یکی از این کشور‌ها است.
کد خبر : 833217

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، تصویب ۱۵۱ استاندارد ملی فناوری نانو در کشور توسط کمیته ملی استاندارد فناوری نانو و ۱۰ استاندارد بین‌المللی در سازمان بین ‏المللی استاندارد (ISO) از جمله اقداماتی است که به پیوستن ایران به لیست کشور‌های برتر در زمینه تدوین و تصویب استاندارد‌های بین‌المللی منجر شده است.

ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به عنوان متولی رسمی توسعه فناوری نانو در کشور، به موضوع استاندارد و ایمنی فناوری نانو توجه ویژه‌ای دارد تا محصولات تولیدی در کشور بتوانند در بازار‌های داخلی بقای خود را حفظ کنند و برای ورود به بازار‌های جهانی قابلیت رقابت داشته باشند.

بر همین اساس نیز برای تحقق این هدف گـروه اسـتانـدارد و ایـمـنی ستاد شکل گرفت تا در تعامل با مراکز تخصصی و کارشناسان معتبر و در قالب اسناد بین سازمانی، کارگروه‌های ویژه و کمیته‌های مشترک، برگزاری جلسات تخصصی، رویداد‌ها و همایش‌ها، حمایت از طرح‌ها و مسابقات و ... بتوانند در زمینه استانداردسازی محصولات نانوفناورانه اقدامات اجرایی داشته باشند.

از جمله دستاورد‌های این گروه می‌توان به «رتبه بالای کشور در جهان به لحاظ تدوین و انتشار استاندارد‌های ملی و بین‌المللی فناوری نانو»، «افزایش اعتبار و نفوذ کشور در مجامع ملی و بین‌المللی مرتبط با استاندارد و ایمنی فناوری نانو» و «قرار گرفتن ایران در لیست ۵ کشور پیشتاز در تدوین و تصویب استاندارد‌های جهانی نانو» اشاره کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر