صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۲۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱
در رشته مدیریت دولتی؛

نخستین دانشجوی بین‌الملل دانشگاه آزاد علی‌آبادکتول از پایان‌نامه خود دفاع کرد

نخستین دانشجوی بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول در رشته مدیریت دولتی گرایش خط‌‌مشی‌گذاری از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود دفاع کرد.
کد خبر : 833199

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از علی‌آبادکتول، نخستین دانشجوی بین‌الملل دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود دفاع کرد.

مهوش احمدی دانشجوی رشته مدیریت دولتی گرایش خط‌‌مشی‌گذاری با راهنمایی علیرضا مزیدی از پایان‌نامه کارشناسی‌ارشد خود با عنوان «بررسی رابطه بین سرمایه اجتماعی پیوندی با اعتماد سیاسی با توجه به نقش میانجی اعتماد شخصیت‌های عمومی؛ مطالعه موردی شهروندان افغانستان مقیم استان گلستان» با موفقیت دفاع کرد.

تبعه افغانستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در علی‌آبادکتول در تشریح چکیده پایان‌نامه خود با بیان اینکه سرمایه اجتماعی می‌تواند برای افزایش پیوند سیاسی بین دولت و مردم نقش مؤثرتری در چشم‌انداز توسعه ایفاد کند، عنصر اعتماد را یکی از مؤلفه‌های اصلی این سرمایه برشمرد و افزود: هرچقدر دولت بتواند این عنصر را در جامعه افزایش دهد، مسلماً راه رسیدن به توسعه را هموارتر و آسان‌تر خواهد کرد.

احمدی، کاهش مشارکت سیاسی، نادیده گرفتن قوانین کشور، فرار از مالیات و عدم پشتیبانی از دولت در شرایط بحرانی و اضطراری را ازجمله بی‌اعتمادی‌های مردم به دولت در جوامع عنوان و بیان کرد: اگر شهروندان یک جامعه عملکرد نهاد‌های حکومتی‌شان را در مسیر رفع نیاز‌های شخصی و اجتماعی خود بدانند، بی‌تردید در اعتماد سیاسی آن‌ها مؤثر خواهد بود.

وی تشویق به ایجاد و تقویت نهاد‌های اجتماعی را یکی از راه حل‌های ساختاری برای افزایش سرمایه اجتماعی دانست و گفت: افراد در قالب نهاد‌های اجتماعی هویتی مشترک می‌یابند و زمینه همکاری‌های گروهی در آن‌ها تقویت می‌شود.

دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول، فرهنگ، زبان و رسوم مشترک را دلیل انتخاب ایران برای ادامه تحصیل عنوان کرد و افزود: زیبایی منحصربه‌فرد، نظم اداری و استادان خوب و مجرب این دانشگاه عامل ترغیبم برای ادامه تحصیل در این دانشگاه بوده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر