صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱
مقام مسئول بانکی:

تأمین امنیت بانکداری دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است

سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی گفت: تأمین امنیت بانکداری الکترونیک و نیز حفظ محرمانگی مشتریان در بانکداری دیجیتال از اهمیت بالایی برخوردار است.
کد خبر : 832945

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری آنا اصغر ابوالحسنی سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی در نهمین همایش بانکداری الکترونیک با بیان اینکه در این همایش ارزش آفرینی بنای کار است گفت از سه ناحیه ارزش‌آفرینی انجام می‌شود یکی از کانال مشتریان و افزایش وفاداری آنها دوم از کانال عملیات بانکی و افزایش کارآمدی کارآمدی بهره وری و خودکار شدن خدمات بانکی و کانال سوم از طریق اکوسیستم بانکی است.

وی با بیان اینکه اگر این ارزش‌آفرینی صورت بگیرد به اهداف مورد نظر دست خواهیم یافت ادامه داد یک بال ارزش آفرینی کاهش هزینه است این در حالی است که بانکداری دیجیتال به کاهش هزینه ها می انجامد.

ابوالحسنی ادامه داد در سال ۸۹ و ۹۰ قرار بود طرح هدفمندی یارانه ها اجرا شود اگر بانکداری ایجیتال در ایران نبود اجرای این طرح نیز امکان پذیر نبود اجرای این طرح اولین فرایند بانکداری دیجیتال در کشور بود که از آن سربلند بیرون آمدیم.

سرپرست پژوهشکده پولی و بانکی تصریح کرد از بانکداری الکترونیک منطقه و حتی شاید دنیا خیلی عقب نیستیم بانکداری دیجیتال ما می‌تواند برای بسیاری از کشورهای هم سطح خودمان و منطقه جنوب غرب آسیا الهام بخش باشد.

وی با اشاره به ظهور پول های نوین در دنیا گفت از سال ۲۰۰۹ با انتشار رمز ارز ها سرعت توسعه پول های نوین افزایش یافت اما اساساً باید دید پول چیست آیا خود به خود کالا است یا اعتبار؟ آیا آیا این اعتماد است که ارزش ذخیره پول را فراهم می کند؟

قائم مقام رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه خصیصه پول های اجتماعی این است که با اعتماد کار آن ها به پیش می‌رود افزود این اعتماد را یا دولت ها می دهند یا استفاده کنندگان اما در پول های نوین اعتماد را استفاده کنندگان به آن داده اند.

ابوالحسنی افزود باید بتوانیم نیاز مشتریان را در بانکداری دیجیتال تامین کنیم همچنین امنیت بانکداری الکترونیک نیز باید تامین شود نسل های جدید که به آنها نسل زد گفته می شود باید بتوانند از این فناوری ها به خوبی استفاده کنند و ما هم بستر را برای آنها فراهم کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر