صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش و دانش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۷ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱
معاونت علمی ریاست جمهوری خبر داد؛

رفع چالش‌های آبی با اتکا بر ظرفیت دانش‌بنیان‌ها

سرپرست ستاد آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در دیدار با مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر استفاده از ظرفیت دانش‌بنیان‌ها برای رفع چالش‌های آبی تاکید کرد.
کد خبر : 832789

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، محمد همت سرپرست ستاد آب، اقلیم و محیط زیست معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در دیدار با اتابک جعفری‌لور مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، توسعه فناوری‌های آب با تکیه بر توان دانشمندان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان، بهترین راه‌کار رفع چالش‌های آبی را ضروری دانست.

وی با تاکید بر جایگاه فناوری‎‌های نوین صنعت آب و فاضلاب، گفت: ستاد توسعه فناوری‌های آب، اقلیم و محیط زیست؛ برای رشد و پیشرفت دانش و فناوری‌های متناظر با مسائل واقعی صنعت آب کشور برنامه‌ریزی دقیقی کرده است.

همت افزود: تعامل سازنده و تنگاتنگ شکل گرفته میان ستاد و شرکت مهندسی در این زمینه بسیار موثر خواهد بود و این تعاملات باید در تمامی ابعاد بیشتر هم شود.

جعفری‌لور نیز در این دیدار رویکرد اتخاذ شده در ستاد، نسبت به فناوری‌های کاربردی صنعت آب و فاضلاب را مطلوب خواند و گفت: شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، در تمامی حوزه‌های توسعه دانش و فناوری آماده همکاری با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری است.

در این دیدار بر همکاری‌های دو جانبه برای توسعه «فناوری‌های نوین تامین آب»، «افزایش تنوع سبد آبی با بهره گیری از منابع آبی ژرف و دیگر آب‌های نامتعارف»، «فناوری‌های افزایش کیفیت، تصفیه و شیرین‌سازی آب»، «فناوری‌های حوزه مدیریت هوشمند آب» و «فناوری‌های حوزه افزایش بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب»، تاکید شد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر