سازمان بازرسی با ترک فعلها در زمینه کمک به صنعت برخورد میکند
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، ذبیحالله خدائیان با حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران از بخشهای مختلف این مرکز علمی کشور در حوزه علم و تکنولوژی بازدید کرد. رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بدو ورود به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت ادای احترام کرد و در ادامه بخشهای مختلف مرکز تحقیقات فضایی را مورد بازدید قرار داد.
این مرکز ابتدای سال ۱۳۸۶ به منظور دستیابی به اهداف تکنولوژیکی ساخت ماهواره، دستیابی به فناوری فضایی، توانایی سنجش از راه دور و برقراری ارتباط مخابراتی و انتقال داده آغاز به کار کرده و ارتقا سطح فناوری کشورمان در طراحی و ساخت تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی ماهواره را رقم زده است.
مرکز فناوری عصبی ایران مقصد دیگر بازدید خدائیان بود. مرکز فوق با توجه به گسترش کاربردهای محصولات فناوری عصبی در محیطهای کلینیکی و نیاز جامعه و گسترش فعالیتهای تحقیقاتی در زمینه مهندسی عصبی مرکز فناوری عصبی ایران در سال ۱۳۸۸ ایجاد شده و اقدامات مثمر ثمری را انجام داده است.
خدائیان پس از نشست با مسئولان و اساتید و گفتگو با دانشجویان حاضر در این دو مرکز علمی و پژوهشی، از تلاشهای صورت گرفته در رفع موانع تولید و به منصه ظهور و بروز رساندن خواستن و توانستن در شرایط تحریم ابراز خرسندی کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در ادامه در جمع اعضای شورای دانشگاه حضور یافت و پای صحبتهای اساتید دانشگاه علم و صنعت نشست.
انبیا، رئیس دانشگاه علم و صنعت در این نشست به تبیین فعالیتهای دانشگاه علم و صنعت ایران پرداخت و با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون مسئله محوری، برخی ظرفیتهای علمی دانشگاه و دانشکدههای منحصر به فرد آن را معرفی نمود.
وی همچنین از رئیس سازمان بازرسی کل کشور، تقاضا کرد که با کمک این سازمان شرایط برای ارتباط واقعی دانشگاه و صنعت و استفاده از ظرفیت دانشگاهها برای حل مسائل کشور بهبود پیدا کند.
سایر اعضا شورای دانشگاه علم و صنعت نیز خواستار ورود سازمان بازرسی به برخی از مصادیق و موضوعات کلان کشور شده و برخورد قاطع با ترک فعلها را مورد تاکید قرار دادند و آمادگی خود برای همکاری با بخشهای بازرسی سازمان بازرسی در اجرای مأموریتها را اعلام کردند.
خدائیان پس از استماع اظهارات اساتید دانشگاه علم و صنعت ضمن تبریک ایام پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و با اشاره به حضور پرشور مردم بصیر ایران اسلامی در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه، اظهار کرد: جمهوری اسلامی، مردمی دارد که در این کره خاکی بی نظیر هستند؛ مردمی که انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند، تثبیت کردند و با وجود همه مشکلات و تحریمها همچنان در مقابل استکبار جهانی با همه اعوان و انصار، ایستادند، از استقلال کشورشان حفاظت میکنند، حماسهای مثل ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ را رقم زدند و جنگ ترکیبی توطئههای دشمن را در عرض نیم روز خنثی کردند.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنانش لازمه موفقیت دانشگاه را تلفیق علم با صنعت و تولید عنوان کرد و افزود: باید علم و صنعت را به هم نزدیک کنیم.
وی ادامه داد: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جوانان ما به این خودباوری رسیدهاند که میتوانند به کارهای بزرگی دست بزنند که در دنیا نمونه ندارد.
خدائیان با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حوزه جهاد تبیین، اظهار کرد: باید توانمندیهای کشور در حوزه تولید داخل به صورت هنرمندانه اطلاع رسانی و این اقدامات به رخ جهانیان کشیده شود.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش تصریح کرد: اگر صنعتگران و وزارتخانههای متولی با دانشگاه همراه و همگام شده و از تولیدات علمی و پژوهشی آنها حمایت کنند قطعاً ضمن جلوگیری از فرار مغزها، پیشرفتهای تکنولوژیک به خلق فناوری منتج شده که این خود زیربنای اقتصاد دانش بنیان میشود و ثروت و رفاه عمومی را در پی خواهد داشت.
خدائیان به بیان وظایف این سازمان در حوزه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور پرداخت و به مصادیقی از ورود سازمان بازرسی به موضوعات کلان اشاره کرد.
وی همچنین خاطرنشان کرد که سازمان بازرسی در زمینه کمک به بخش صنعت کشور پای کار است و با ترک فعلها قاطعانه برخورد میکند.
خدائیان تاکید کرد: باید دست به دست هم دهیم تا عقب ماندگیها جبران شود و قطعاً دانشگاه در این زمینه میتواند نقش محوری را ایفا کند.
در پایان این نشست و با توجه به سند آمایش آموزش عالی که در آن بر تحقق مأموریت گرایی دانشگاهها و استفاده از آن به عنوان پشتوانه صنعت و خدمات در دستگاههای اجرایی تاکید شده، مقرر شد؛ تفاهم نامهای میان سازمان بازرسی و دانشگاه علم و صنعت منعقد تا بر این اساس گروههای تخصصی سازمان بازرسی در زمینه خودرو، نفت و پتروشیمی، دولت الکترونیک و ... از ظرفیت گروههای آموزشی و پژوهشی این دانشگاه بهرهمند شوند.
انتهای پیام/