صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۳ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱
گفتگو/ لزوم توسعه همکاری ها در قالب سازمان همکاری‌های شانگهای

اراده سیاسی برای گسترش روابط همه جانبه با چین در طرف ایرانی وجود دارد

سفیر پیشین ایران در چین گفت: دولت چین تمایل دارد که روابط خود را با ایران در زمینه‌های مختلف گسترش دهد، اما این طرف ایرانی است که باید تصمیم و اراده جدی برای پیگیری قاطع را نشان دهد که به نظر می‌رسد در دولت سیزدهم این تصمیم و عزم و اراده سیاسی وجود دارد.
کد خبر : 831969

جواد منصوری، سفیر پیشین ایران در چین در گفتگو با خبرنگار آنا، در مورد هدف سفر رئیس جمهور کشورمان به چین،گفت: دو دولت ایران و چین با توجه به مشترکات تاریخی، فرهنگی، سیاسی و همچنین موقعیت جغرافیایی مهم در شرق و غرب آسیا زمینه‌های تبادل، مبادله و همکاری‌های اقتصادی و صنعتی سیاسی و بین‌المللی زیادی می‌توانند داشته باشند.

وی افزود: در سال‌های اخیر روابط دو کشور در زمینه‌های مختلف توسعه پیدا کرده است و در شرایط فعلی با توجه به عضویت ایران در سازمان همکاری های شانگهای، تفاهم بر سند همکاری های جامع ۲۵ ساله، زمینه‌های بین‌المللی مشترکی که به وجود آمده است و همچنین یک نوع دشمنی مشترک ایران و چین که آمریکا و اروپا در مقابل این دو دولت قرار گرفته‌اند، ظرفیت‌های دو طرف برای توسعه همکاری در راستای رفع نیاز‌ها به کار گرفته می‌شود.

سفیر پیشین ایران در چین تاکید کرد: به نظر می‌رسد که این سفر با توجه به اعضای هیئت اعزامی از سوی ایران در زمینه‌های مختلفی، توافقات گسترده‌ای را در بخش های اقتصادی، فرهنگی، زیربنایی و بانکی به دنبال داشته باشد که طبعاً با توجه به حجم همکاری‌ها و مبادلات دو کشور می‌تواند تاثیرات مثبتی برای هر دو طرف تهران و پکن در بر داشته باشد.

منصوری با اشاره به اینکه یکی از دستورکار‌های مشترک دو طرف، گسترش همکاری‌ها در راستای سازمان همکاری‌های شانگهای است که بیشتر جنبه اقتصادی دارد تا سیاسی و امنیتی،بیان کرد: لازم به تاکید مجدد است که ما در شرایط کنونی زمینه‌های همکاری گسترده و خوبی با چینداریم و به دلایل مختلفی این موضوع بستگی به تحرک، هماهنگی و پیگیری دستگاه‌های مختلف ایرانی دارد.

وی گفت: دولت چین تمایل دارد که روابط خود را با ایران در زمینه‌های مختلف گسترش دهد، اما این طرف ایرانی است که باید تصمیم و اراده جدی برای پیگیری قاطع را نشان دهد که به نظر می‌رسد در دولت سیزدهم این تصمیم و عزم و اراده سیاسی وجود دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر