صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۵۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور:

‌نمی‌توان نظام مالیاتی را سنتی اداره کرد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی با تأکید بر ضرورت استفاده از دانش روز در مالیات‎ستانی، گفت: برای خدمت رسانی بهینه به مردم نمی‌توان نظام مالیاتی را به صورت سنتی اداره کرد.
کد خبر : 831864

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، داود منظور رئیس کل سازمان امور مالیاتی در همایش ملی مشارکت مردمی در نظام مالیاتی که در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، بر ضرورت به روز رسانی نحوه دریافت مالیات و استفاده از فناوری‌های کارآمد تاکید کرد و گفت: با در نظر گرفتن انواع ملاحظات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی امروز نمی‌توان نظام مالیاتی را سنتی اداره کرد و باید برای کارآمدسازی نظام مالیاتی و دریافت مناسب مالیات از ظرفیت دانش روز به ویژه دانش فناوری اطلاعات استفاده کرد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه در کل سال گذشته حدود هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات از محل نقل و انتقال خودرو دریافت شد؛ تصریح کرد: امسال سعی شد تا مالیات نقل و انتقال خودرو مکانیزه شود، با مکانیزه شدن این فرایند، ضمن افزایش رضایت مندی مردم، میزان درآمد‌های مالیاتی کشور نیز افزایش چشمگیری داشت. با عملیات سازی این فرایند پیش بینی می‌شود تا پایان سال از محل مالیات نقل و انتقال خودرو حدود ده هزار میلیارد تومان درآمد مالیات دریافت شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش بر ضرورت به روز رسانی قوانین و مقرّرات حوزه مالیاتی تاکید کرد و گفت: علاوه بر این باید اقداماتی صورت گیرد تا با اصلاح و تنقیح قوانین اولا از فرار مالیاتی جلوگیری و عدالت در دریافت مالیات را در کشور برقرار کنیم و ثانیا در چارچوب هدفمندسازی معافیت ها، برخی از معافیت‌هایی که به نفع اقتصاد ملی نیست مورد بازبینی قرار گیرد.

منظور در همین رابطه به نقش اندیشمندان و فرهیختگان اشاره کرد و افزود: در بخش‌های مختلف نظیر افزایش تمکین مودیان، به روزرسانی قوانین و مقررات و بکارگیری دانش روز علاقمند به همکاری با مراکز علمی و اندیشمندان بوده و دست یاری به سوی جامعه نخبگانی دراز می‌کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر