صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۶ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱
مدیرکل برنامه ریزی درسی و آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی:

نحوه تدریس درس روش تحقیق برای ارتقای کیفیت‌ پایان‌نامه‌ها تغییر می‌کند

مدیرکل برنامه ریزی درسی و آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: نحوه تدریس درس روش تحقیق برای ارتقای کیفیت پایان‌نامه‌ها تغییر می‌کند.
کد خبر : 831704

لادن ریاضی مدیرکل برنامه ریزی درسی و آموزشی معاونت علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا اظهار کرد: کارگاه آموزشی نحوه تدریس درس روش تحقیق ویژه اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گروه‌های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد. 

ریاضی افزود: در این کارگاه آموزشی یک هزار و ۴۸۶ نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه شامل ۸۴۲ نفر در گروه فنی و مهندسی، ۴۱۳ نفر در گروه علوم پایه و ۲۳۱ نفر در گروه کشاورزی و منابع طبیعی شرکت کردند.

وی اعلام کرد: اداره کل برنامه ریزی درسی و آموزشی در راستای تحقق اقدام ردیف ۵۴ از بسته کاری ارتقای کیفیت و کارآمدی دوره های تحصیلی مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه با عنوان «ارائه واحدهای روش تحقیق متناسب سازی شده در رشته‌های مختلف با بهره گیری از استادان واجد صلاحیت» و همچنین با هدف ارتقای کیفیت پروپزال، پایان‌نامه‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان، کارگاه آموزشی روش تدریس درس روش تحقیق مقطع کارشناسی ارشد را در سه گروه علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی جمعا به مدت ۲۴ ساعت و به صورت مجازی برگزار کرد. 

وی ادامه داد: در کارگاه آموزشی مذکور، نحوه تدریس درس روش تحقیق در مباحثی از قبیل نحوه نگارش پروپوزال و پایان نامه، معرفی و تبیین مراحل و چگونگی اخذ و نگارش پایان نامه مطابق با آیین‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی و پژوهشی دانشگاه، آشنایی با برنامه‌های علمی (طرح پایش) و سامانه پژوهشیار، آشنایی با انواع الگوهای منبع‌نویسی، نحوه نگارش، چاپ و ارائه برون دادهای علمی، اعتبارسنجی نشریات علمی و آشنایی با انواع مقالات، معرفی ابزارهای مورد استفاده در پژوهش متناسب با رشته تحصیلی، سرقت ادبی و علمی، آشنایی با مفاهیم اخلاق در پژوهش، مالکیت معنوی، فناوری و تجاری سازی دستاوردهای علمی، آشنایی با ناشران معتبر علمی و پایگاه‎های اطلاعاتی استنادی داخلی و بین‎المللی در رشته‎های مختلف و همچنین سایر مباحث تخصصی درس روش تحقیق مختص گروه‌های علوم پایه، فنی و مهندسی، کشاورزی و منابع طبیعی تبیین شد. 

لازم به ذکر است دارا بودن گواهی حضور در کارگاه آموزشی روش تدریس درس روش تحقیق برای مدرسین درس مذکور از نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲ الزامی است. لذا اعضای هیات علمی که موفق به حضور در دوره اول این کارگاه آموزشی نشدند می‌توانند در دوره بعدی که در سال آینده برگزار خواهد شد، شرکت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر