صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۴ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱
معاون نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد غرب گیلان:

ویژگی‌ منتظران واقعی حضرت مهدی(عج) کدامند؟

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی غرب گیلان عنوان کرد: امید به آینده، مودت، شجاعت، بصیرت و ... از مهم‌ترین خصوصیات منتظران واقعی ولی عصر (عج) است.
کد خبر : 831448

حجت‌الاسلام‌ مجید فتاحی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا  با توجه به برگزاری همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (۲۶ بهمن‌) به تبیین ویژگی منتظران واقعی حضرت ولی عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف پرداخت.

وی اظهار کرد: واژه انتظار جزء کلماتی است که علاوه بر سازندگی فردی، به اصلاح جامعه و اجتماع نیز کمک‌ می‌کند و منتظر واقعی کسی است که تمامی حرکات و رفتار او رنگ و بوی انتظار داشته باشد.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی غرب استان گیلان در ادامه به مهم‌ترین ویژگی‌های منتظران واقعی حضرت مهدی(عج) اشاره و اضافه کرد: منتظر واقعی امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف باید خدا‌جو و اهل خدا باشد.

فتاحی یادآور شد: امام علی علیه‌السلام در این باره فرموده‌اند: «مردانی مؤمن که خدا را چنان که شایسته است شناخته‌اند و آنان یاران مهدی (عج) در آخرالزمان هستند.»

وی با بیان اینکه دومین مشخصه منتظران واقعی امام زمان این است که به آینده، جهانی شدن و اتفاقات آینده امید دارند، ادامه داد: همین ویژگی موجب می‌‌شود که منتظران از خودمحوری خارج شده و جهانی بیندیشند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی غرب استان گیلان تبیین کرد: محبت، مودت و علاقه به اهل بیت علیهم‌السلام ازجمله حضرت مهدی(عج) دیگر خصوصیات منتظران واقعی است و هرچه شدتِ این علاقه و دلبستگی بیشتر باشد، انتظار نیز شدیدتر و عمیق‌تر خواهد شد.

این استاد دانشگاه، شجاعت، استقامت و استواری را از دیگر ویژگی‌های یاران حضرت مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف برشمرد و عنوان کرد: یاران امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف دلیر و جنگجو هستند، دل‌هاشان پولادین است و از دشمن هراس ندارند.

فتاحی تأکید کرد: در روایات آمده که دل‌های منتظران مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف همانند پاره‌های آهن است که باد‌های شدید آن‌ها را نمی‌لرزاند.

وی، یقین به ظهور و نزدیک دانستنِ آن را یکی دیگر از خصوصیات منتظران واقعی امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف دانست و خاطرنشان کرد: به هر میزانی که انسان علم و اطمینان به ظهور داشته باشد، به همان اندازه انتظار رقم خواهد خورد، در این راستا امام صادق علیه‌السلام فرمودند که آنان (کسانی که به ظهور باور ندارند)، ظهور امام زمان عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف را دور می‌بینند.

معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی غرب استان گیلان، بصیرت و امیدواری در برابر مشکلات و بحران‌های جامعه را از دیگر ویژگی‌های منتظران حقیقی حضرت ولی عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف برشمرد و خاطرنشان کرد: منتظران واقعی در بحران‌ها مأیوس نمی‌شوند، با بصیرت رو به جلو حرکت کرده و ایستا نیستند.

فتاحی، ثابت‌‌قدم بودن در اعتقاد به ظهور مهدی عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف را یکی دیگر از مشخصه‌های منتظران واقعی برشمرد و افزود: در روایات آمده که پیامبر اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم به امیرالمومنین حضرت علی علیه‌السلام فرمودند: « یا علی! بدان که با‌عظمت‌ترین انسان‌ها از نظر یقین، کسانی هستند که در آخرالزمان می‌آیند و اینان پیامبری ندیده‌اند، حجت از آنان غایب است و آنان به سیاهی‌های روی سفیدی ایمان می‌آورند، بنابراین روز به روز خود را هم‌رنگ و هم‌سنخ ولی عصر عجل‌الله تعالی فرجه‌الشریف می‌سازند.

به گزارش آنا: همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی از سری برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت با همکاری مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در دومین سال در چهار محور اجتماعی، فرهنگی، فلسفی، کلامی، اخلاقی، عرفانی، اقتصادی، سیاسی برگزار می‌شود و زمان برگزاری همایش ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است.

سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استان‌های کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.

افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر