صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۹ - ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
توسط یک شرکت دانش‌بنیان محقق شد؛

بومی‌سازی محصولی کاربردی در صنعت فولاد

به منظورتامین و ساخت محصولات موردنیاز کشور با سودآوری و بومی سازی داخلی، الکترود مسی یکپارچه حفره‌دار دریچه سرباره با قابلیت هدایت حرارتی تولید شد.
کد خبر : 831176

مجید رحیمی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا درباره عملکرد محصول فناورانه خود گفت: الکترود مسی یکپارچه حفره‌دار دریچه سرباره با قابلیت هدایت حرارتی در صنایع فولادسازی کشورقابل استفاده است چرا که این محصول از کوره‌های ذوب نشات می‌گیرد و کوره‌های الکترونیکی دارای بار فوق سنگین است.

وی افزود: حرارت ایجاد شده در بدنه این محصول از طریق سیال آب در درون مجاری طراحی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان مزیت رقابتی این محصول را شامل هدایت حرارتی و الکتریکی بالا، خواص مکانیکی بالا برای استحکام و مقاومت به خزش بالا، دارای سیستم آبگرد مناسب، بدنه یک تکه و تمام مسی، کاهش زمان ذوب، عدم چسبندگی سرباره مذاب به این محصول، عبورآسان سرباره مذاب، جلوگیری از توقفات برق مصرفی کوره های فوق سنگین و طول عمر زیاد این محصول عنوان کرد.

وی بازارهدف این محصول را فولادسازان اعلام کرد که این افراد از کوره‌‌های مذاب استفاده می کنند و منجربه بالابردن سطح ایمنی در شرکت های فولادسازی است.

او اضافه کرد: الکترود مسی با انتقال پیوسته موجب کاهش توقفات کوره و بالا بردن سطح ایمنی در شرکت های فولادسازی می شود و البته این محصول جایگزین تجهیز الکترود گرافیتی در کارخانه های فولاد است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان به مشکلات شرکت های دانش بنیان اشاره کرد و گفت: دانش بنیان ها در بخش توسعه با چالش های متعددی مواجه هستند که در این راستا نیازمند حمایت از سوی سازمان های ذیربط همچون نهادهای دولتی، صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور و .... هستند.

او عدم تامین منابع مالی از مهمترین مشکل شرکت های دانش بنیان عنوان کرد که این مهم نیازمند همکاری بانک ها، موسسات مالی و ... در کشور است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان استفاده از الکترود مسی یکپارچه حفره‌دار دریچه سرباره با قابلیت هدایت حرارتی را در شرکت فولاد مبارکه اصفهان عنوان کرد.

گفتنی است، این شرکت دانش بنیان سال گذشته در مسابقه تلویزیونی کارویا شرکت کرده سرمایه مورد نیاز خود را به مبلغ  چهارمیلیارد تومان از طریق تامین مالی جمعی و سرمایه گذاران جذب کرد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر