صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۱۴ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
با کاهش سودآوری و درآمد؛

شرکت زوم ۱۵ درصد از نیروی کار را اخراج می‌کند

شرکت آمریکایی زوم پس از دوران همه‌گیری ویروس کرونا و کاهش سودآوری و درآمد، حدود هزار و ۳۰۰ کارمند خود را اخراج می‌کند.  
کد خبر : 831041

به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا،  شرکت آمریکایی زوم پس از دوران همه‌گیری ویروس کرونا و کاهش سودآوری و درآمد، حدود هزار و ۳۰۰ کارمند خود را که ۱۵ درصد از نیروی کار این شرکت محسوب می‌شوند را اخراج می‌کند.  

به گفته «اریک یوان»، مدیر اجرایی زوم «برای سال مالی آینده ۹۸ درصد از حقوق خود را کاهش خواهد داد و از پاداش خود صرف نظر خواهد کرد. ما خستگی ناپذیر کار کردیم، اما اشتباهاتی نیز مرتکب شدیم. به اندازه کافی زمان صرف نکردیم تا گروه‌های خود را به طور کامل تجزیه و تحلیل یا ارزیابی کنیم که آیا به طور پایدار و به سوی برترین اولویت‌ها رشد می‌کنیم یا خیر.»

بنا بر مندرجات یک پرونده نظارتی، زوم حدود ۵۰ تا ۶۸ میلیون دلار هزینه‌های مربوط به اخراج کارکنان را متحمل خواهد شد. این شرکت گفت بخش قابل توجهی از آن در سه ماهه ابتدایی سال مالی ۲۰۲۴ هزینه خواهد شد. این شرکت که در دوران قرنطینه به دلیل محبوبیت ابزار‌های ویدئو کنفرانس خود به یک نام آشنا تبدیل شد، حالا با معضل کاهش رشد درآمد مواجه شده است.

تحلیلگران پیش بینی می‌کنند درآمد زوم در سال مالی ۲۰۲۲ پس از جهش بیش از چهار برابری درآمد و افزایش ۹ برابری سود در سال ۲۰۲۱، تنها ۶.۷ درصد افزایش یافته باشد. تخمین زده می‌شود که سود شرکت در سال ۲۰۲۲، ۳۸ درصد کاهش یافته باشد.

زوم در طول همه‌گیری، برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده، استخدام‌ها را افزایش داده بود، اما اکنون به سایر شرکت‌های آمریکایی نظیر گوگل، متا، مایکروسافت و... می‌پیوندد تا با اخراج هزاران کارمند، هزینه‌ها را مهار کنند و برای یک رکود بالقوه آماده شوند.

انتهای پیام/۱۱۰/

انتهای پیام/

ارسال نظر