صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۵ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱

چطور برای خرید عمده قند از درب کارخانه اقدام کنیم؟

شرکت شیرین کام با راه اندازی سایت Shirin-kam.ir به شما کمک می کند تا به سادگی از قیمت عمده قند درب کارخانه و فروش عمده قند شکسته ۵ کیلویی و فروش قند و قند کله و شکسته مطلع شوید.
کد خبر : 830959

به گزارش گروه بازرگانی خبرگزاری آنا، برای خرید عمده قند می توانید با کارشناسان فروش شرکت شیرین کام تماس بگیرید. شرکت شیرین کام با راه اندازی سایت Shirin-kam.ir به شما کمک می کند تا به سادگی از قیمت عمده قند درب کارخانه و فروش عمده قند شکسته ۵ کیلویی و فروش قند و قند کله و شکسته مطلع شوید. اینجا در یکی از بزرگترین کارخانه های تولید قند ایران قیمت خرید عمده قند درب کارخانه بسیار باصرفه تر از کارخانه های دیگر برای شما مشتری گرامی است.

  • هر نوع قندی که نیاز دارید را می‌توانید از کارخانه قند شیرین کام بخرید!

قند نوعی کربوهیدرات ساده می‌باشد که زیر واحد آن ساکارز می‌باشد. قندی که در این متن سعی داریم راجع به آن صحبت ‌‌کنیم، همان قند‌های مکعبی شکل و کوچکی هستند که در خانه و بازار و مکان‌های مختلف دیده‌اید و اغلب مردم ایران از آن برای شیرین و خوش طعم شدن چایشان استفاده می‌کنند. این قند همانند شکر، از فراوری کردن قند نیشکر بدست می‌آید و به خریداران عرضه خواهد‌شد. قند‌ها معمولا به چهار حالتِ قند کله، قند بسته بندی شده، قند حبه‌ای و قند شکسته‌ای عرضه می‌شود.

کارخانه‌های تولید قند، برای تولید قند از شکر مرغوب و درجه یک استفاده می‌کنند پس تولید قند به گونه‌ای به تولید شکر نیز وابسته می‌باشد. بدین صورت که کارخانه‌های تولید کننده‌ی قند، برای تولید محصولشان از شکر استفاده می‌کنند که همانطور که می‌دانید شکر از گیاهی به نام نیشکر به‌دست می‌آید بنابراین نیشکر در تولید و فراوری قند به صورت غیرمستقیم دارای نقش می‌باشد.

خرید قند عمده

خرید قند عمده به صورت‌های قند بسته‌بندی شده، کله قند و قند شکسته عرضه می‌شود. شما می‌توانید خرید عمده قند را از بازار‌ها و فروشگاه‌های فروش قند انجام دهید. همچنین شما از این بازار‌ها و فروشگاه‌ها می‌توانید قند را به صورت بسته بندی یا حتی فله‌ای خریداری کنید. کارخانه‌هایی تولید قند در ایران شامل کارخانه‌های تهران، مشهد، اصفهان، کرمانشاه و همدان می‌شوند البته ممکن است در شهر‌های دیگر نیز کارخانه‌های کوچک و حتی نوپایی قند تولید کنند؛ لیستی که ارائه شد مربوط به معروف‌ترین و شناخته شده‌ترین کارخانه‌های تولید قند بود. کسانی که تمایل به خرید عمده قند دارند می‌توانند خرید قند عمده را به صورت مستقیم از درب این کارخانه‌ها انجام دهند که از نظر هزینه بسیار مناسب و مقرون به صرفه خواهد بود.

پخش عمده قند

به طور معمول و اغلب، پخش قند بر عهده‌ی افرادی است که می‌خواهند در زمینه فروش آن فعالیت کنند، معمولا این گونه افراد قند را به صورت عمده از درب کارخانه و یا از بازار‌ها و فروشگاه‌هایی که مخصوص خرید قند عمده هستند خریداری می‌کنند و سپس در شهر، استان و یا محل زندگی خود به فروش می‌رسانند.

برای خرید عمده قند و به طور کلی برای این که یک خرید مطمئن داشته باشید لازم است اطلاعاتی در خصوص محصولی که می‌خواهید خریداری کنید و همچنین قیمت آن داشته باشید.

خرید مستقیم قند از کارخانه

همانطور که پیش از این بیان شد خریدارانی که قصد خرید عمده قند را دارند می‌توانند قند را به صورت عمده از درب کارخانه تهیه کنند. سود‌آور‌ترین قند برای کارخانه‌جات، قند شکسته می‌باشد؛ زیرا این قند فروش بسیار بالایی چه به صورت عمده و چه به صورت خرد دارد. همچنین این قند‌های شکسته به صورت بسته بندی‌های نایلونی و یا بسته بندی‌های کارتنی به خریداران ارائه می‌شود.

قیمت قند در بازار‌ها و فروشگاه‌ها چه به صورت خرد و چه به صورت عمده بستگی به عوامل گوناگونی دارد از جمله این عوامل می‌توان به شرایط سیاسی و معشیتی کشور اشاره کرد. همچنین عوامل اقتصادی کشور تاثیر به سزا و زیادی بر روی محصولات می‌گذارد که قند نیز از این محصولات مستثنی نمی‌باشد. اما همانطور که پیش از این اشاره شد اگر دنبال خرید عمده قند با قیمت مناسب هستید پیشنهاد می‌شود این محصول را از درب کارخانه تهیه فرمایید.

بزرگترین تولید کنندگان نیشکر در جهان

نیشکر جز مهمترین محصولات در جهان به حساب می‌آید. همان گونه که قبلا اشاره شد از این محصول برای تولید و فراوری شکر و در نهایت قند استفاده می‌شود. بزرگترین و مهمترین تولید‌کنندگان این محصول در جهان به ترتیب عبارت‌اند از:

  • برزیل
  • هند
  • چین
  • تایلند
  • پاکستان
  • مکزیک
  • کلمبیا
  • اندونزی
  • فیلیپین
  • آمریکا

پس کشور برزیل بزرگترین و اولین تولید کننده نیشکر در جهان می‌باشد. اغلب نیشکر تولیدی در این کشور در قسمت‌های جنوبی و مرکزی آن کشت و تولید می‌شوند. این کشور به طور میانگین سالانه ۷۴۰ هزار تن نیشکر تولید کرده و علاوه بر مصارف داخلی از این محصول، این محصول را به دیگر کشور‌ها نیز صادر می‌کند. جالب است بدانید از باقیمانده‌های این گیاه، اتانول تولید می‌شود که می‌توان از آن به عنوان سوخت برخی ماشین‌ها استفاده کرد.

نیشکر یک گیاه بلند با ارتفاعی حدود ۳ الی ۴ متر می‌باشد و از ساقه‌های رشته‌ای و بند‌بند تشکیل شده‌است. در برخی از کشور‌ها برای غذای دام‌ها و برخی حیوانات از فراورده‌های به‌دست آمده از این گیاه استفاده می‌شود.

فروش عمده قند

قند و شکر به همراه چای و قهوه یکی از لذیذ ترین چاشنی ها است ، شما می‌توانید به صورت عمده  قند و شکر مورد نیاز مشتریان را به صورت عمده از شرکت شیرین کام تهیه کنید.

فروش عمده قند چگونه است؟

تهیه و خرید عمده قند و شکر در شیرین کام امکان پذیر است. شما به سادگی می توانید با کارشناسان فروش شرکت شیرین کام تماس بگیرید و درخواست ثبت سفارش برای خرید عمده قند و یا استعلام قیمت انجام دهید.

صادرات قند ایران به دیگر کشور‌ها

صادرات عمده قند و شکر دارای سود بسیار زیادی برای کشور ما، ایران است. این صادرات اغلب و به طور معمول به کشور‌هایی که نیاز زیادی به قند دارند صورت می‌گیرد. با توجه به سود زیادی که صادرات قند به کشور‌های دیگر دارند ایران و سایر کشور‌های صادر کننده قند‌ را به صورت بسته‌بندی و عمده به دیگر کشور‌ها صادر می‌کنند.

به طور کلی برای صادر کردن محصولات به خارج از کشور باید به نکات مهمی توجه کنیم تا محصولی که به کشور دیگری صادر می‌شود از کیفیت کافی برخوردار بوده و به خوبی به فروش برسد و بتوانید رضایت مشتری‌ها را به‌دست آورید. در این متن سعی داریم به برخی از نکاتی که باید در صادرات قند رعایت شوند، اشاره کنیم:

کیفیت محصول بسیار در صادرات آن مهم می‌باشد. برای کشوری که کالا و محصولات صادراتی را دریافت می‌کند بسیار مهم می‌‌باشد که محصولی را وارد کنند که از نظر کیفیت دارای درجه‌ی بالایی باشد و مرغوب باشد.

بسته‌بندی محصولات بسیار مهم است. کالا‌های صادراتی باید دارای بسته‌بندی‌های مناسبی باشند. برای مثال کشور‌هایی که قصد صادر کردن قند به صورت عمده به کشور‌های دیگر را دارند باید محصول خود را به طور مناسبی بسته‌بندی کنند.

نکته مهم بعدی در رابطه با صادر کردن قند به صورت عمده، این می‌باشد که قبل از صادر کردن محصول، کشور مورد نظر را به خوبی شناسایی کرده و بشناسید زیرا در صورتی که کشوری که قند و یا محصول شما را وارد می‌کند مصرف کنندگان کمی برای آن محصول داشته باشد شما سود خوبی نخواهید کرد. برای مثال اگر شما قند را به کشوری صادر کنید که اصلا مصرف قند ندارند یا مصرفشان خیلی کم است در این صورت شما سود خوبی به دست نخواهید آورد.

و در نهایت اگر شما جز افرادی هستید که به واسطه‌ی شغلتان و یا حرفه‌ای که در پیش گرفته‌اید و یا به علت هدف و مقصود‌های شخصی نیاز دارید قند را به صورت عمده خریداری کرده و یا اینکه تمایل دارید جز افرادی باشید که این محصول را به طور عمده به فروش می‌رسانند می‌توانید از دستورالعمل‌ها و روش‌هایی که در این متن ارائه شده‌است، استفاده کنید و علاوه بر دست یافتن به آگاهی مطلوب در این خصوص، سود مناسب و خوبی نیز کسب کنید.

انواع قند، تاریخچه و فرایند تولید آن

تهیه شکر جامد در شمال هندوستان، ۳۰۰ سال پس از میلاد مسیح رواج یافته و شکری که از این طریق بدست می آید Cuda یا Cur نامیده می شود. شکر Cuda ، شکر تصفیه نشده ای است که بعدها توانستند آن را تصفیه کرده و قند سفید تولید نمایند.

تاریخچه صنعت قند در ایران

ایرانیان در زمان ساسانیان توانستند طبق طرق فنی از نیشکر، قند و شکر استخراج و آن را تصفیه نمایند. قند سازی از نیشکر تا قرن چهارم هجری در خوزستان رایج بوده است اما زراعت نیشکر و صنعت قند سازی از نیشکر در سرزمین خوزستان چنان از بین رفت که نه فقط اثری از آن باقی نماند، بلکه چندین قرن، منطقه فاقد زراعت نیشکر شد. تا اینکه از سال ۱۳۱۶ به تدریج قلعه های نیشکر را از جاوه و مصر وارد کردند و در سال ۱۳۲۰ بیش از ۳۰۰ هکتار نیشکر در نقاط مختلف خوزستان به طور آزمایشی کشت گردید و سرانجام در سال ۱۳۳۸ اولین کارخانه قند در هفت تپه تاسیس شد.به تدریج با توسعه سطح کشت نیشکر و ایجاد مناطق تولید، دومین کارخانه قند از نیشکر در سال ۱۳۵۳ در کشت و صنعت کارون تاسیس یافت. در ایران صنعت تولید قند از چغندر مانند نیشکر سابقه طولانی ندارد و به سال ۱۲۷۵ که اولین کارخانه قند چغندر در کهریزک تهران تاسیس شد مربوط است و سال ها بعد کارخانه های قند کرج، مرودشت، اسلام آباد، ورامین، قائم شهر، آبکوه و میاندوآب تاسیس شد.

انواع قند

قند از هر نوع که باشد از نظر کیفیت غذایی دارای ارزش واحد است ولی از نظر طعم و مزه دارای کیفیتی متفاوت است و از این رو برای تامین سلیقه مصرف کنندگان انواع قند به بازار عرضه می شود.

قند کله

قندی است که از شکر سفید و به اشکال منظم در قالب های مخروطی بدست می آید و بنا به احتیاج و مصرف باید شکسته شود.

قند حبه

کریستال های شکر سفید گرم و مرطوب که به طور اتوماتیک در طاس های قالبی و مکعبی پرس و خشک می شود.

قند مایع و انواع آن

به شربت غلیظی گویند که از چغندر یا نیشکر بدست آمده باشد. 
قند مایع ساکارزی: این نوع قند مایع از حل کردن شکر سفید چغندری یا نیشکری در آب بدست می آید که در نهایت آن را پاستوریزه، ذخیره و بسته بندی می نمایند.فند مایع اینورت: این نوع قند، مخلوطی از قند گلوکز و فروکتوز می باشد که مشخصات آن بر حسب سفارش مصرف کننده متفاوت است. قند مایع بدست آمده از خرما یا انگور، نمونه طبیعی این نوع قند است. قند مایع اینورت خوش طعم تر از قند مایع ساکارزی است. قند مایع گلوکزی: که به نام دکستروز معروف است از نشاسته ذرت، سیب زمینی و آرد گندم یا جو ساخته می شود. 

ویژگی های قند کله

قند کله باید عاری از مواد خارجی و هر گونه بو باشد، دارای استحکام و سفتی مطلوب بوده و پوک نباشد. همچنین دارای مزه مخصوص به خود (مشابه مزه شکر) باشد.

فرآیند تولید قند کله

ماسکوئیت یا شکر که برای تهیه قند مصرف می شود باید کاملاً تصفیه شده و عاری از هرگونه مواد رنگی و خارجی باشد تا قندی که تولید می شود کاملاً سفید و قابل عرضه به بازار باشد. برای این امر ابتدا شکر سفید را درون استوانه هایی که مجهز به مخلوط کن می باشد ریخته و با آب کاملاً  تمیز مخلوط و حل نمایند به طوری که شربت غلیظی بدست آید. در اغلب موارد حدود ۱/۰ گرم آهک به هر ۱۰۰ لیتر این شربت غلیظ اضافه می کنند تا از تخمیرهای احتمالی و اینورت شدن ساکارز جلوگیری نمایند، سپس این شربت را از صافی های پرسی و مکانیکی عبور داده و برای این که شربت کاملاً تصفیه شده ای بدست آید، این شربت را از ذغال فعال عبور می دهند و عمل رنگ بری را انجام می دهند.پس از آن شربت محلول قند به دیگ پخت قند رفته و در آنجا حرارت دیده و بریکس آن بالا رفته و دوباره شوک داده می شود تا کریستال ها تشکیل شود، سپس آن را سرد می کنند و هر بار پس از سرد شدن ماسکوئیت را وارد قالب ها می کنند، قالب دارای شکل مخروط بوده که ته آن سوراخ می باشد. شربت قند را به داخل قالب ها ریخته و پر می نمایند سپس به مدت ۴-۳ ساعت در گرم خانه می گذارند، درجه حرارت گرم خانه در حدود  ۱۰۰ درجه سانتی گراد می باشد تا حباب های هوا از مایع خارج شود و پخت حالت یکنواخت پیدا کند، سپس قالب ها را وارد سردخانه نموده و درجه حرارت آنها به ۳۵-۲۵ درجه سانتی گراد می رسد. پس از آن قالب ها در دستگاه های سانتریفوژ چیده می شود و در حدود ۲۰ دقیقه این عمل در ۶۰ دور دقیقه ادامه می یابد و در این مرحله پس آب قند از طریق سوراخ ته مخروط قالب قند خارج گشته، قالب ها را از جا در آورده و به گرم خانه منتقل می کنند و به مدت ۱۷ ساعت در دمای ۶۵ درجه سانتی گراد نگهداری می نمایند تا خشک شده و برای بسته بندی آماده گردد. 

فرآیند بسته بندی

هر قند کله باید دارای پوششی از کاغذ یا پلاستیک مناسب و تمیز باشد. موادی که برای بسته بندی به کار می رود باید تمیز، خشک و عاری از هر گونه آلودگی باشد. شیوه بسته بندی باید طوری باشد که حتی الامکان قند بسته بندی شده در کارتن و کیسه، کمترین اصطحکاک را داشته و سبب خرد و خاکه شدن قند نشود.

قند حبه

اگر هدف تهیه قند حبه باشد، محتویات دیگ پخت را به داخل سردخانه قند حبه تخلیه نموده، آن را سانتریفوژ کرده و شکر حاصله از سانتریفوژ قند حبه به طرف پرس های مربوطه هدایت می شود. در پرس های قند حبه، شکرهای مرطوب فشرده شده به شکل قند حبه و در صورت علاقه مندی به اشکال دیگر می آید.

برای خرید و فروش قند عمده همین حالا با ما تماس بگیرید

تماس با واحد فروش کارخانه قند شیرین کام

ساعت پاسخگویی: از ۸ صبح تا 8 بعد از ظهر

 

شماره موبایل جهت خرید عمده قند شکسته:  ۰۹۱۴۱۵۶۲۵۵۰ – ۰۹۰۳۳۸۷۳۹۳۹

 

شماره ثابت۰۴۵۳۳۸۷۳۹۳۹  –  ۰۴۵۳۳۸۷۳۹۷۵

انتهای پیام/

ارسال نظر