صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵

بازدید گروه «بازسازی پس از سانحه» واحد پردیس از روستای سنگک

عضو هیات علمی گروه مهندسی معماری واحد پردیس و سرپرست سفر علمی گروه «بازسازی پس از سانحه» دانشگاه آزاد اسلامی پردیس بازدید علمی به روستای سنگک واقع در استان مرکزی را برگزار کرد.
کد خبر : 83082

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر سید امیرحسین گرکانی بازدیدهای علمی را یکی از موثر‌ترین عوامل تاثیرگذار در امر یادگیری دانست و گفت: «آن سفر برای تقویت بنیه علمی دانشجویان کار‌شناسی‌ارشد رشته بازسازی پس از سانحه انجام شده است و این بازدید با همراهی استادان گروه، مهندس مهسا بشیری، مهندس مریم چشمه‌قصابانی و مهندس پوریا مستغنی انجام شد.»


به گفته او برنامه‌ریزی این سفر بر اساس سرفصل درسی رشته بازسازی پس از سانحه مصوب جلسه ۵۴۱ شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم انجام شده است.


گرکانی روستای سنگک را چنین توصیف کرد: «این روستا از دهستان آق‌کهریز واقع در بخش نوبران از شهرستان ساوه استان مرکزی است و طبق سرشماری سال ۱۳۹۰ مرکز آمار ایران خانوار و ۱۶۳ نفر جمعیت مشتمل بر ۱۰۵ زن و ۵۸ مرد دارد. پس از زلزله 24 آبان سال 92، به بزرگی 4/2 ریشتری در منطقه نوبران، ۲۲۰ واحد در این بخش بازسازی شده است که ۳۰ دستگاه ساختمان به کمک کمیته امداد امام خمینی، بنیاد مسکن و خیرین به طور کامل تکمیل و تحویل مردم روستای سنگک شده است.»


گرکانی گفت: «این روستا شامل دو بافت قدیمی و نوساز است. بخش نوساز این روستا عمدتا مربوط به بازسازی پس از زلزله سال ۱۳۹۲ و قسمتی هم شامل ویلاهای غیربومیان است و بافت قدیم مربوط به سکنه اصلی روستاست.»


او افزود: «این روستا یک دبستان دارد که به دلیل مهاجرت جوانان روستایی تعطیل شده است. پست‌بانک، شورای روستا، یک واحد تجاری کوچک، مسجد و مرکز مخابرات از فضاهای عمومی این روستا است.»


او درباره نحوه آموزش به دانشجویان در این بازدید گفت: «در این سفر طبق برنامه‌ریزی قبلی، دانشجویان به هفت گروه تقسیم شدند و هر گروه مطابق برنامه تنظیم شده با استفاده از اطلاعات پایه و پرسشنامه‌ای که از قبل در چهار بخش تنظیم شده بود اطلاعات جمع‌آوری کردند.»


گرگانی افزود: «بخش اول پرسشنامه‌ها، شامل مشخصات و اطلاعات پایه در زمان قبل و پس از زلزله سال ۹۲ و بخش دوم مربوط به مرحله امداد و اسکان اضطراری بود که اطلاعاتی درباره چگونگی ارایه خدمات در این مرحله و میزان تخریب، جراحات و تلفات احتمالی را شامل می‌شد. بخش سوم به مرحله اسکان موقت سانحه‌دیدگان مربوط بود و اطلاعاتی در زمینه شیوه اجرای اسکان موقت و چگونگی ارایه خدمات در این مرحله بررسی شد. بخش چهارم نحوه ساخت‌‌وساز و همچنین شیوه مشارکت روستاییان در دوره بازسازی را شامل ‌شد.»



انتهای پیام/

ارسال نظر