هفتمین اندیشکده حکمرانی در خراسان شمالی گشایش یافت
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بجنورد، اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان خراسان شمالی با حضور مسئولان در دانشکده سردار سلیمانی (دانشکده فنی و مهندسی) دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد گشایش یافت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان شمالی و واحد بجنورد در آیین گشایش اندیشکده حکمرانی استان خراسان شمالی اظهار کرد: این دانشگاه امکانات، تجهیزات و ظرفیتهای مناسبی برای انجام فعالیتهای پژوهشی، علمی، فرهنگی و ... دارد.
غلامرضا کاظمی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد بجنورد با حضور اعضای هیئت علمی زبده، توانمند و خبره توانسته بهعنوان یکی از دانشگاههای برتر خراسانشمالی سطح کیفی و کمی آموزش را در این استان ارتقا دهد که در این راستا در چند ماه اخیر کسب موافقت اولیه رشته پزشکی و دامپزشکی، پیگیری جذب دانشجوی غیرایرانی جز اقدامات مهم این استان بوده است. این دانشگاه با هماهنگی که با دانشگاههای دولتی و مراکز پژوهشی در استان دارد توانسته گامهای بزرگی را در راه فعالیتهای علمی بردارد.
وی درباره گشایش دفاتر اندیشکده حکرانی در استانها عنوان کرد: راهاندازی این اندیشکده فرصت مناسبی است تا همه مسائل مختلف مربوط به هر استان در زمینههای مختلف مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد و با جمعآوری اطلاعات دقیق و جامع در بانک اطلاعاتی تصمیمگیری درستی صورت گیرد.
**حرفهای مردم باید از طریق اندیشکدهها طرح شود
نماینده، ولیفقیه در استان خراسان شمالی نیز گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی حکمرانی و قانونگذاری متفاوتی نسبت به سایر کشورهای دنیا دارد و این قانونگذاری و حکمرانی الهام گرفته از دین مبین اسلام است که دنیا این نوع قانونگذاری را نمیپسندند.
حجتالاسلام رضا نوری اضافه کرد: حرفهای مردم باید از طریق اندیشکدهها طرح شود و در مرحله بعد در مجلس مورد بررسی نهایی قرار گیرد. کل بدنه نظام، مردم و مجامع علمی باید نسبت به مسائل کشور احساس مسئولیت کرده، ایده دهند، نظرات علمی مطرح کنند؛ در این حالت است که مردم مجمع حکمرانی را از آن خود میدانند و فرهنگسازی درستی در کشور شکل میگیرد. قانونهای یکسان برای اقلیمهای مختلف، سلیقهها، مذاهب مختلف و باید مورد بازنگری درستی قرار گیرد.
**مردم باید در فرهنگ و اقتصاد حضور مؤثرتری داشته باشند
رئیس دانشگاه بجنورد نیز مطرح کرد: یکی از برنامههای دشمن این است که نقاط قوت را مورد هدف قرار دهد که یکی از این نقاط مهم و حساس بحث ولایت فقیه است. مردم باید در فرهنگ، اقتصاد و ... حضور بیشتر و مؤثرتری داشته باشند؛ زیرا در هرجا مردم حضور داشتهاند، موفقیت بیشتری به دست آمده است.
محمد شیخزاده ادامه داد: با توجه به اینکه دنیا به سمت حکمرانی هوشمند میرود باید ما نیز از فضای مجازی و هوشمند استفاده کنیم که حکمرانی هوشمند اطلاعات، مشاوره الکترونیکی و سیاستگذاری هوشمند است که پیشنهاد میشود در این زمینه استانداری هوشمند وزارت علوم هوشمند وجود داشته باشد.
در انتهای این نشست ۱۰ نفر از استادان دانشگاههای استان خراسان شمالی بهعنوان عضو شورای علمی اندیشکده حکمرانی و قانونگذاری استان خراسان شمالی معرفی شدند.
انتهای پیام/