صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۲۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
مدیرعامل شرکت مهندسی آبفای کشور:

۹۰ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار کشور از آب شرب پایدار برخوردار می‌شوند

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: بر اساس برنامه ریزی انجام شده تا پایان دولت سیزدهم بیش از ۹۰ درصد روستاهای کشور از آب شرب پایدار و گوارا برخوردار می‌شوند.
کد خبر : 830188

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از وزارت نیرو، اتابک جعفری، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حاشیه بازید از محلات جنوبی شهر بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: آبرسانی پایدار به روستا‌های بالای ۲۰ خانوار کشور در قالب طرح جهاد آبرسانی و با استفاده از ظرفیت پیمانکاران بخش خصوصی و خیران پیش‌بینی شده است.

وی افزود: با برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان دولت سیزدهم ۱۲ هزار روستا در قالب جهاد آبرسانی و ۵ هزار روستا با استفاده از ظرفیت خیرین آبرسانی می‌شوند. برای تابستان پیش رو نیز پروژه‌های زیادی در کشور عملیاتی شده که بخش قابل توجهی از آن‌ها به عنوان پروژه‌های ویژه و اضطراری در حال اجرا هستند.

به گفته این مقام مسئول پروژه‌های عملیاتی شده برای سه بازه زمانی تا فصل بهار، بهار تا تابستان و از تابستان تا آخر سال ۱۴۰۲ اجرا می‌شوند تا با بهره‌برداری از آن‌ها مانع از نگرانی مردم در برخورداری از آب شرب سالم و پایدار شویم.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور اضافه کرد: پروژه‌های رفع تنش آبی نیز با هدف تامین آب پایدار شهر‌ها در کوتاه مدت پیش‌بینی شده که عملیات اجرایی آن‌ها در سراسر کشور در حال انجام است و در استان بوشهر نیز پروژه‌های ویژه و رفع تنش آبی بخوبی پیش می‌رود.

وی اظهار داشت: وضعیت استان بوشهر در جهاد آبرسانی نیز روند بسیار مطلوبی دارد تا جایی که اکنون متوسط پیشرفت پروژه‌های جهاد آبرسانی این استان ۴۰ درصد بوده که این میزان ۱۰ درصد فراتر متوسط کشوری است.

جعفری در ارتباط با شبکه فاضلاب بوشهر توضیح داد: یکی از مشکلات این شهر، نبود شبکه فاضلاب در محلات جنوبی است که با توجه به بالا بودن سطح آب زیرزمینی و تداخل آن با فاضلاب باید هر چه سریع‌تر در این زمینه اقدام شود. بر اساس هدف گذاری انجام شده عملیات احداث شبکه فاضلاب محلات جنوبی بوشهر در آینده نزدیک از سوی قرارگاه خاتم الانبیا آغاز می‌شود که با توجه به اهمیت پروژه، باید احداث شبکه فاضلاب محلات یاد شده در کمترین زمان ممکن به نتیجه برسد.

انتهای پیام/

ارسال نظر