صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۵ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
گفتگو/تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی احکام دائمی برنامه

پرونده بودجه ۱۴۰۲ تا پایان سال بسته می‌شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در یک ماه پایانی سال، بودجه در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد و به اتمام خواهد رسید، از تشکیل کمیسیون ویژه برای بررسی احکام دائمی برنامه توسعه خبر داد. 
کد خبر : 830136

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار گروه سیاست آنا، درباره پیش بینی اتمام بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۲، گفت: هفته آینده هفته سوم بررسی لایحه بودجه در کمیسیون‌ها است. تا دو هفته دیگر کمیسیون تلفیق بررسی لایحه بودجه را به اتمام خواهد رساند. 

وی بیان کرد: در نهایت در یک ماه پایانی سال، بودجه در صحن علنی مجلس بررسی خواهد شد و به اتمام خواهد رسید. 


عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اعلام کرد: تا قبل از پایان سال، بودجه ۱۴۰۲ را بعد از اعلام نظر دولت، به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ خواهد شد. 

قادری همچنین درباره آخرین وضعیت ارائه برنامه هفتم توسعه، بیان کرد: هنوز رئیس جمهور برنامه هفتم توسعه را ارائه نکرده است، اما ظاهرا قانون الحاق ماده ۳احکام دائمی و تبصره‌هایی که حکم احکام دائمی داشته را از لایحه بودجه جدا کرده است. 

وی خاطرنشان کرد: قرار بود، این احکام در قالب الحاق ۳ به صورت یک لایحه مجزا به مجلس فرستاده شود. 

عضو کمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ما در مجلس این است، اگر مانعی وجود نداشته باشد یک کمیسیون ویژه شکل بگیرد و پا به پای کمیسیون تلفیق، بررسی احکام دائمی انجام شود. 

قادری اضافه کرد: بعد از اینکه مجلس بررسی بودجه را به اتمام رساند و به تائید شورای نگهبان رسید، بررسی احکام دائمی الحاق ۳ را که در کمیسیون مشترک بررسی شده و پیشنهادات نمایندگان هم روی آن وجود دارد را به بحث بگذارند تا این احکام دائمی هم تا ۲۰ یا ۳۰ فروردین مصوب شود.

وی گفت: وقتی احکام دائمی به این صورت بررسی شود دیگر نیازی نیست که در برنامه هفتم توسعه تکرار و بررسی شود، با این اقدام بار برنامه توسعه کمتر می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر