صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۱:۵۷ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۱
استاندار مازندران:

فرمانداران رعایت اخلاق حرفه‌ای با سرمایه‌گذاران را به ادارات آموزش دهند

سیدمحمود حسینی‌پور در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری مازندران گفت: رعایت اخلاق حرفه‌ای با سرمایه‌گذاران توسط فرمانداران می‌بایست آموزش داده شود و با مسئولینی که این مهم را رعایت نکنند، به‌شدت برخورد می‌کنیم.
کد خبر : 829957

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از قائم‌شهر، سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران در ششمین همایش فرصت های سرمایه گذاری استان مازندران که با محور شهرستان های قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی قائم شهر برگزار شد، با اشاره به این که با بودجه های دولتی نمی توان مازندران را توسعه بدهیم؛ بلکه با سرمایه گذاری بخش خصوصی می بایست رشد اقتصادی را در مازندران محقق کنیم، گفت: سرمایه گذاری محور نخست فعالیت های اقتصادی در مازندران است.

حسینی‌پور با عنوان اینکه فرصت مغتنمی امروز ایجاد شد تا با اصحاب صنعت و تولید دیدار کنیم و نمایشگاه قابل توجهی در این همایش فرصت های سرمایه گذاری برپا شد، خاطرنشان کرد: حضور فعال شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه موجب خرسندی است. اتفاقات مناسبی در استان مازندران در حال رخ دادن است که گرچه هنوز جا دارد اقدامات بیشتری در مناطق مختلف شهری و روستایی استان مازندران صورت گیرد ولی  این اتفاقات، قابل اعتناست. 

وی با تأکید بر اینکه اطلس جغرافیایی مازندران بسیار استراتژیک است، ادامه داد: ورودی پایتخت به استان مازندران در منطقه سوادکوه قرار دارد که می بایست بررسی کنیم از این مزیت چه مقدار استفاده کردیم و در حوزه جذب و توقف جمعیت در مناطق زیبای سوادکوه می بایست اقدامات لازم صورت گیرد و با استفاده از مناظر زیبای طبیعی و بوم گردی نسبت به جذب گردشگر باید اقدام کنیم و با ایجاد گردشگری صنعتی در سوادکوه می بایست نسبت به جذب گردشگران و توسعه اقتصادی اقدام کنیم .

این مسئول اضافه کرد: در مجموعه شهرستان های این منطقه فرصت های بسیار عالی وجود دارد که همه این فرصت هایی که مطرح می شود به دلیل کمبود بودجه بر زمین می ماند لذا باید بگوییم نباید منتظر بودجه دولتی باشیم چرا که با بودجه های دولتی نمی توان مازندران را توسعه بدهیم بلکه با سرمایه گذاری بخش خصوصی می بایست رشد اقتصادی را در مازندران محقق کنیم .

وی گفت: در حوزه سرمایه گذاری، فرهنگی در مازندران شکل گرفت که متاسفانه فرهنگ فراری دادن سرمایه گذار است به‌طوری‌که یک فردی با سرمایه ۵۰۰ میلیارد تومانی اقدام به سرمایه گذاری می کند و دستگاه های دولتی و برخی افراد منفعت طلب روند فعالیت این سرمایه گذار را متوقف می کنند.

نماینده عالی دولت در استان مازندران با بیان اینکه هرجا بخش دولتی صدارت داشته است آن مجموعه فلج خواهد شد و کار می بایست به بخش خصوصی محول شود، افزود: اصل ۴۴ در کشور ما بدرستی اجرا نشد چرا که با اجرای مناسب این اصل می توانستیم شاهد تحولات زیادی در بخش اقتصادی باشیم لذا اگر ۵ شهرستان بخواهند در جغرافیای مازندران از سایر شهرستان ها عقب نمانند می بایست با همدیگر همدل شوند.

رئیس شورای اداری استان مازندران اظهار کرد: برگزاری این همایش پیامش این است از امروز بنا داریم ریل گذاری جدیدی را در این شهرستان ها انجام بدهیم و اولویت اول ما در این شهرستان ها رشد اقتصادی است که سرمایه گذاری و ارتقای بهره وری دو رکن رشد اقتصادی است و برای سرمایه گذار می بایست فرش قرمز پهن کنیم.

وی با اشاره به اینکه فرمانداران این پنج شهرستان می بایست تمام عناصر اقتصادی شهرستان را گردهم بیاورند تا در عمل سرمایه گذاری عملی شود، یادآور شد: در حال حاضر صدور مجوز سرمایه گذاری در کمتر از یک ماه می باشد هرچند قانون پانزده روزه است اما بدلیل پیچیدگی هایی که در بحث زمین در استان مازندران وجود دارد فعلا این زمان یک ماه است.

حسینی پور بیان کرد: رعایت اخلاق حرفه ای با سرمایه گذاران در شهرستان ها توسط فرمانداران به سایر ادارات می بایست آموزش داده شود و با مسئولینی که این مهم را رعایت نکنند بشدت برخورد خواهیم کرد و قطعا با جریانی که مخالف سرمایه گذاری در استان مازندران هستند برخورد خواهیم کرد .

وی اظهار کرد: دولت سیزدهم نگاهش برای استان مازندران رشد اقتصادی ۷/۸ درصد است که طی یکسال اخیررشداقتصادی استان مازندران با سه بندر مهم که بی نظیراست رشد اقتصادی بالای ۳ درصد را دارد و استقرار صنایع تبدیلی دراین ۵ شهرستان بعنوان یک ضرورت مهم احساس می شودکه گردشگری و معادن و باغداری با بهترین کیفیت دراین منطقه وجود دارد و می بایست توسعه پیدا کند.

استاندار مازندران تاکید کرد: حصار جریانی که نمی خواهد رشد توسعه اقتصادی در استان مازندران رقم بخورد را از بین خواهیم برد. استان مازندران با اراده تک‌ تک فعالیت بخش خصوصی وسرمایه گذاران احیا می شود و دبیرخانه فرصت های سرمایه گذاری در فرمانداری ها می بایست فعال شود و از فعالین اقتصادی دراین دبیرخانه ها می بایست استفاده شود و دبیرخانه دائمی همایش فرصت های سرمایه گذاری در معاونت اقتصادی استانداری مازندران دایر است.

انتهای پیام/

ارسال نظر