صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۳۳ - ۱۳ بهمن ۱۴۰۱
حجت‌الاسلام شریفانی در کنگره نهج‌البلاغه:

روح انسان کامل در شخصیت امیرالمومنین (ع) قابل ردیابی است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، شخصیت امام علی (علیه السلام) را کفو و معادل انسان کامل و مظهر صفات الهی توصیف شده در آموزه‌های قرآنی خواند.
کد خبر : 829926

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اصفهان، حجت‌الاسلام محمد شریفانی در اختتامیه جشنواره بین‌المللی نهج‌البلاغه با تبریک اعیاد رجبیه و آغاز دهه فجر گفت: امیرالمومنین (ع) شخصیتی بی‌بدیل در عالم امکان است که محققان و پژوهشگران موافق و مخالف، از زمان وفات رسول‌ا... (ص) تا به امروز و شاید تا قرن‌های متمادی از توصیف ابعاد وجودی وی عاجز مانده و شناخت این شخصیت جامع‌الاطراف، محتاج عقل و علمی فرابشری است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی با ابلاغ پیام قدردانی رئیس دانشگاه از دست‌اندرکاران برگزاری این کنگره بیان کرد: نهج‌البلاغه کتابیست که عالم و آدم را به تحیر نشانده و دریافت معارف این کتاب نیازمند سال‌ها تدریس و تفحص در حوزه‌ها و دانشگاه‌های ماست و خدا را شاکریم که که توفیق داده تا هر کس به بهانه‌ای و به قدر فهم خود بر سر این سفره بنشیند.

وی شخصیت امام علی (علیه السلام) را کفو و معادل انسان کامل و مظهر صفات الهی توصیف شده در آموزه‌های قرآنی دانست و با اشاره به اینکه معجزات الهی به دو دسته معجزات فعلی و گفتاری قابل تقسیم‌اند، افزود: نمونه و مثال معجزات فعلی سفرای الهی در تاریخ بشریت بسیارند و در کتب معاجز، فراوان بیان شده و هر کدام به نوبه خود قابل احترامند، اما آنچه که مورد بحث و بررسی بوده، معجزات گفتاری است که در راس آن‌ها قرآن کریم قرار داشته و نهج‌البلاغه امیر سخن در جایگاه دوم این معجزات است و ده‌ها سخن و حدیث از خود امام علی (ع) در تایید این ویژگی خاص و منحصر به فرد کلامی‌اش نقل شده است.

شریفانی با تمجید و توصیف قدرت کلام و معرفت فراشناختی علی بن ابیطالب (علیهم السلام) بیان کرد: یکی دیگر از ویژگی‌های خیره‌کننده و تحسین‌برانگیز کلام امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه، جامعیت موضوعات و مباحث در علوم مختلف است، همانگونه که در باب مباحث مدیریتی و انسان در تراز مدیریت و تفکر، نامه ۵۳ یا در باب اخلاق و تربیت، نامه ۳۱ و یا در باب عرفان و صفات پرهیزکاران، خطبه همام یا خطبه متقین، جزء بهترین مراجع و دستورالعمل‌های اجرایی است.

این استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: جمع این ویژگی‌ها و خصوصیات علمی و  عملی و اعجاز گفتاری که سرچشمه از علوم لایتناهی الهی و تقرب وی به منبع وحی می‌گیرد، شخصیت این امام همام را تشکیل می‌دهد که در آن می‌توان تجلی انسان کامل که تفسیر تام و تمام مقام، ولی اللهی و صفات الوهی است را مشاهده کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر