صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۸ - ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان اعلام کرد

افتتاح جشنواره «شیخ بهایی» از 23 اردیبهشت/«نشا» رابط میان صاحبان سرمایه با صاحبان ایده

رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از اضافه شدن بخشی با عنوان «نشا» برای ایجاد ارتباط میان صاحبان سرمایه با صاحبان ایده به جشنواره شیخ بهایی خبر داد.
کد خبر : 82987

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر مهدی کشمیری در نشست خبری دوازدهمین جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ‌بهایی و دومین المپیاد ملی طرح کسب و کار دانشجویی گفت: «این جشنواره از روز پنج‌شنبه 23 اردیبهشت آغاز به کار می‌کند و تا روز شنبه 25 اردیبهشت ادامه دارد. البته در کنار برگزاری دوازدهمین جشنواره ملی شیخ بهایی، بیستمین سالگرد تاسیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز برگزار می‌شود.»


او افزود: «در جشنواره دوازدهم 320 طرح کسب و کار در بخش آزاد و 528 طرح کسب و کار در بخش المپیاد دانشجویی از همه استان‌های کشور دریافت شد. همچنین 19 طرح در هر بخش به مرحله نهایی راه یافت.»


کشمیری گفت: «در این دوره از جشنواره 398 تقاضای فن‌آفرینی از 22 استان کشور دریافت شد. از این تعداد 22 طرح برای مرحله نهایی در 4 بخش شرکت‌های نوپا، شرکت‌های رشدیافته، شرکت‌های علوم انسانی و تداوم فن‌آفرینی راه پیدا کردند. همچنین 110 طرح در بخش فرصت‌های سرمایه‌گذاری از 8 استان دریافت شد که از این تعداد 33 طرح به مرحله نهایی وارد شدند.»


در این دوره از جشنواره 17 فضای نشا برای ارتباط صنایع بزرگ با شرکت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد شد

او درباره بخش نشا (نقطه شروع ارتباط) که امسال به این جشنواره اضافه شده گفت: «نشا فضایی برای ایجاد ارتباط میان صاحبان ایده با سرمایه‌گذاران است و در این دوره از جشنواره 17 فضای نشاء برای ارتباط صنایع بزرگ با شرکت‌های سرمایه‌گذاری ایجاد شده است.»


رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: «کارگاه‌های آموزشی از برنامه‌های جنبی این دوره از جشنواره است. این کارگاه‌ها در زمینه‌های کارآفرینی اجتماعی، مهارت‌های واسطه‌گری تکنولوژی و فرصت‌های فن‌آوری بین‌المللی برگزار می‌شود.»


او گفت: «برگزاری کارگاه مشترک میان مرکز منطقه‌ای وابسته به یونسکو در مالزی با مرکز منطقه یونسکو از ایران که از روز سه‌شنبه، 21 اردیبهشت آغاز به کار می‌کند از دیگر برنامه‌های این جشنواره است.»


رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره حجم سرمایه‌گذاری‌ روی طرح‌های ارائه شده در این جشنواره گفت: «سال گذشته صاحبان این ایده توانستند با بخشی از شرکت‌های فنلاندی قرارداد منعقد کنند، ولی در زمینه سرمایه‌گذاران داخلی به دلیل مشکلات اقتصادی، تاکنون گزارشی از همکاری سرمایه‌گذاران داخلی با صاحبان ایده‌های فناورانه دریافت نشده است.»


او افزود:‌ «برای بررسی داوری‌های فنی در دوازدهمین دوره جشنواره، نرم‌افزار ios و اندرویدی تهیه شده است که کاربران با دانلود آن بر روی گوشی‌های موبایل خود می‌توانند اقدام به داوری طرح‌ها کنند. البته این داوری‌ها در داوری و نتیجه نهایی تاثیری ندارد.»


انتهای پیام/

ارسال نظر