صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۸ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
به منظور آماده‌سازی بستر پیشرفت صنعت نیمه‌هادی صورت می‌گیرد؛

همکاری غول‌های فناوری برای توسعه نسل آینده تراشه‌های هوشمند

چهار شرکت بزرگ فناوری در جهان برای توسعه نسل آینده پردازنده‌های هوشمند با هم همکاری می‌کنند.
کد خبر : 829498

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، سامسونگ، اریکسون، آی‌بی‌ام و اینتل به‌منظور تحقیق‌وتوسعه‌ی نسل بعدی تراشه‌ها وارد همکاری شده‌اند. بنیاد ملی علوم ایالات متحده (NSF) وظیفه‌ی تأمین مالی این مشارکت را برعهده دارد و درحال‌حاضر ۵۰ میلیون‌دلار برای این پروژه در نظر گرفته است.

NSF و چهار غول فناوری براساس طرحی مشترک در جبهه‌های مختلف برای توسعه تراشه‌های نسل بعدی همکاری خواهند کرد. سامسونگ، اریکسون، IBM و اینتل با کمک یکدیگر در زمینه‌های مختلفی مثل عملکرد دستگاه، سطح تراشه و سیستم، قابلیت بازیافت، تأثیرات زیست‌محیطی و قابلیت ساخت کار خواهند کرد.

ستورامان پانچاناتان، مدیر NSF می‌گوید؛ «نیمه‌هادی‌ها و میکروالکترونیک‌های آینده به تحقیقات چندشاخه‌ای شامل مواد، دستگاه‌ها و سیستم‌ها و همچنین مشارکت طیف گسترده‌ای از استعداد‌ها در بخش‌های دانشگاهی و صنعتی نیاز دارند.»

NSF برای اطلاع‌رسانی نیاز‌های تحقیقاتی، تحریک نوآوری، سرعت بخشیدن به استفاده از نتایج و آماده‌سازی نیروی کار آینده، بودجه‌ای ۵۰ میلیون‌دلاری برای مشارکت میان سامسونگ، اریکسون، IBM و اینتل در نظر گرفته است.

به‌نوشته‌ی سم‌موبایل، این ابتکار بخشی از کمک‌های مالی گروهی NSF برای آینده‌ی صنعت نیمه‌هادی است. این برنامه روش توسعه‌ مستقل را مانعی برای پیشرفت در توسعه‌ فرایندها، مواد، دستگاه‌ها و معماری‌های جدید می‌داند. همکاری مذکور ازطریق توسعه‌ی مشترک، فرصتی عالی برای پیشرفت فناوری‌های محاسباتی و کاهش هزینه‌های کاربرد آن‌ها ایجاد می‌کند. گفته می‌شود هدف این برنامه پرورش ائتلاف گسترده‌ محققان سرتاسر جوامع علمی و مهندسی است.

NSF اعتقاد دارد رویکرد جامع و طراحی مشترک می‌تواند توسعه‌ی راهکار‌هایی با کارایی بالا، قدرتمند، امن، فشرده، کم‌مصرف و مقرون‌به‌صرفه را سرعت ببخشد. سامسونگ یکی از تأثیرگذارترین تولیدکنندگان صنایع نیمه‌هادی جهان است و جای تعجب ندارد که این شرکت با ابتکار توسعه‌ی مشترک تراشه‌های نسل بعد، موافقت کرده است. نتیجه‌ی این همکاری‌ها با ورود فناوری‌های محاسباتی نسل بعد به بازار محصولات مخصوص مشتریان عادی و همچنین مشتریان سازمانی، مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/۳۰۰۴/

انتهای پیام/

ارسال نظر