صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۱۰ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
به منظور ثبت نام و حضور در جشنواره؛

۳۰ متقاضی جشنواره مشاعره علوی از هیئت داوران تأیید گرفتند

۸۵ نفر از سراسر کشور ثبت‌ نام قطعی خود را به دبیرخانه جشنواره مشاعره علوی اعلام کردند و سرانجام ۳۰ متقاضی مورد تأیید هیئت داوران قرار گرفتند.
کد خبر : 829326

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بوشهر، نشست جمع‌بندی نهایی برگزاری جشنواره مشاعره علوی با حضور رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر استان بوشهر، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاهی و اداری برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این جلسه با تأکید بر اینکه تعلل در مسائل فرهنگی، ضعف‌های بسیاری را در تمامی عرصه‌های جامعه ایجاد می‌کند که تا مدت‌ها پابرجا خواهد بود، اظهار کرد: یکی از مسائلی که در فتنه و اغتشاشات اخیر با آن مواجه بودیم، غفلت از مسائل فرهنگی بود که ناشی از توجه بیش از حد به دیگر مسائل به‌خصوص با رویکرد اقتصادی بود.

سروش حیدری سنگستانی با تأکید بر اینکه برگزاری جشنواره‌های ادبی و هنری روح جامعه را تلطیف می‌کند، خاطرنشان کرد: این برنامه فرهنگی(جشنواره مشاعره علوی) که در مسیر الهی و ارکان دینی است، تأثیر و نفوذپذیری دوچندان خواهد داشت.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر هم با اشاره به اینکه جشنواره ملی مشاعره علوی سال گذشته از سری برنامه‌های جشنواره بین‌المللی امامت و مهدویت در قالب پیش‌رویداد به صورت استانی در بوشهر برگزار شده بود، توضیح داد: پس از برگزاری موفق این جشنواره به صورت استانی، تقاضا‌های بسیاری برای برگزاری این جشنواره به صورت ملی صورت گرفت و به کمک خیّران هزینه‌ها و شرایط موردنیاز برای برگزاری این جشنواره مهیا شد.

باقر گرگین با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه جشنواره مشاعره علوی از مهر امسال، توضیح داد: تاکنون ۱۲ جلسه تخصصی در کمیته‌های مختلف علمی، اجرایی، رفاهی و ادبی این جشنواره برگزار شده که ۸۵ نفر از سراسر کشور ثبت‌ نام قطعی خود را به دبیرخانه اعلام کردند و بیش از نیمی از این افراد از شهر‌ها و شهرستان‌های خارج از استان بوشهر بودند.

وی با تأکید بر اینکه به منظور کیفی‌گرایی جشنواره از داوران متخصص، اهل فن و باسابقه در گزینش ابتدایی افراد استفاده شد، بیان کرد: سرانجام ۳۰ متقاضی مورد تأیید هیئت داوران قرار گرفت که در روز برگزاری مراسم نهایی در بوشهر حضور خواهند داشت.

 

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر ادامه داد: کتابی با محتوای اشعار شاعران در وصف فضایل حضرت امیرالمؤمنین(ع) تألیف شده تا رهاورد مطلوب و اثرگذاری از این جشنواره به یادگار بماند و از سوی دیگر منبعی برای آمادگی بیشتر مخاطبان فراهم شود.

گرگین یادآور شد: ضمن ارائه تندیس و جوایز نقدی به نفرات اول تا پنجم با حمایت‌هایی که از سوی متولیان برگزاری جشنواره شده، شرکت‌کنندگان در این جشنواره مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان بوشهر هم که از حامیان و مجریان برگزاری جشنواره مشاعره علوی است با بیان اینکه برنامه‌های مشاعره از برنامه‌های جدی این کانون در سطح استان است، توضیح داد: مشاعره‌ها در این راستا با دو رویکرد مشاعره علوی و رضوی در حال پیگیری و اجراست.

سمیه رسولی با اشاره به اینکه گستره جشنواره مشاعره علوی به صورت ملی است بر لزوم به‌کار‌گیری ظرفیت‌ها و المان‌ها در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره تأکید کرد.

دبیر بنیاد بین‌المللی غدیر استان بوشهر هم در این نشست با قدردانی از برگزارکنندگان این جشنواره که به عشق مولایشان درصدد خدمت به خادمان و محبان آن حضرت هستند، گفت: فرمایش خداوند متعال همواره قطعی است، پروردگار در فرازی از آیه ۲۷ سوره بقره می‌فرماید: «کافران پیوسته با شما مسلمین کارزار کنند تا آنکه اگر بتوانند شما را از دین خود برگردانند»، این موضوع حاکی از آن است که جبهه و جنگ همیشگی است و انقطاع ندارد و تنها روش‌ها و ابزار جبهه فرق دارد. امام علی (ع) شرک، کفر و نفاق را جبهه‌هایی دانستند که مانع پیشرفت اسلام هستند و ما اکنون در آن قرار داریم.

سردار حسین کارگر با بیان اینکه امیرمؤمنان علی علیه‌السلام پس از ضربت خوردن، وصیت‌هایی داشتند، توضیح داد: ایشان فرمودند: «از خدا بترسید، از خدا بترسید! درباره جهاد در راه خدا از مال و جان خود در این راه کوتاهى نکنید.» امروز اگر مال ندارید و شرایط جهاد به وسیله جان مهیا نیست، از کلام برای تبیین بهره‌گیری شود.

وی با بیان اینکه جشنواره علوی که معرفی شخصیت والای حضرت علی علیه‌السلام بوده، کاری بسیار ارزشمند و ستودنی است، اظهار کرد: ارزش این فعالیت فرهنگی که برای اهل بیت پیامبر اکرم صلی‌الله علیه و آله و سلم بوده، پایانی ندارد و باید تلاش کنیم با کیفیت بسیار و بسط رسانه‌ای مطلوب به جامعه معرفی شود.

به گزارش آنا، افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل می‌شود.

سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامه‌های جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استان‌های کشور مجری برگزاری این جشنواره‌ها باشند؛ بنابراین علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامه‌های جشنواره امامت و مهدویت با محور مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر