توسعه اقتصاد دانش بنیان با حضور صنایع بزرگ در اینوتکس ۲۰۲۳
به گزارش خبرنگار گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، امروز ۹ بهمن ماه نشست خبری «آغاز ثبت نام دوازدهمین دوره نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۳» با حضور «مهدی صفاری نیا» رییس پارک فناوری پردیس، «سیدعلی هزاوه» معاون امور فناوری پارک فناوری پردیس، «سجاد فشمی» دبیر نمایشگاه و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
صفاری نیا در ابتدای این نشست با اشاره به تکامل نمایشگاه اینوتکس در ده سال اخیر گفت: نمایشگاه اینتوکس در ده سال گذشته از یک نمایشگاه صرف تبدیل به یک نمایشگاه رویداد شده است، چرا که اینوتکس فرزند زمان خود است و مانند سایر برنامهها رویکرد ثابتی ندارد. همچنان که زیست بوم علم و فناوری کشور در حال رشد و تغییر است اینوتکس در قالب یک نمایشگاه رویدادی به دنبال انعکاس دغدغه ها، دستاوردها و رشد این اکوسیستم است.
رئیس پارک فناوری پردیس با اشاره به برگزاری نمایشگاه اینوتکس از سال ۹۰ و با هدف تبادل فناوری توضیح داد: از سال ۹۷ با شکل گیری و زنده شدن اکوسیستم علم و فناوری، اینوتکس تبدیل به نمایشگاه اکوسیستم علم و فناوری کشور شد.
وی با اشاره به سه هدف اصلی برگزاری اینوتکس گفت: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری، جذب سرمایه برای استارتاپها و شرکتها و نیز معرفی فرصتهای نوین سرمایه گذاری و شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس میباشد.
صفاری نیا در ادامه افزود: از قِبل رویدادها و نشستهای اینوتکس تلاش میشود آخرین یافتههای فعالان اکوسیتم علم و فناوری کشور معرفی و به چالش کشیده شود.
وی با اشاره به رویکرد جدید این دوره از نمایشگاه اینوتکس گفت: ما در این چند دوره از برگزاری اینوتکس توجه ویژهای به شرکتهای نوپا و استارتاپها داشتیم. اما باتوجه به ماموریت جدید معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه اقتصاد دانشبنیان در کشور، اینوتکس تلاش دارد نقش ویژهای به حوزه صنایع بزرگ و مجموعههای کارآفرین و فناور کشور بدهد.
رئیس پارک فناوری پردیس با تاکیید بر فرصتهای ایجاد شده توسط ماده ۱۱ قانون جهش تولید دانش بنیان برای سرمایه گذاری و معافیت مالیاتی شرکتهای بزرگ در حوزه دانش بنیان و فناوری گفت: حضور صنایع بزرگ در نمایشگاه اینوتکس فرصت آشنایی آنها را با اکوسیستم فناوری کشور فراهم میکند و حوزه اقتصاد دانش بنیان را گسترش میدهد. به همین جهت با وجود این قانون، فرصت جدیدی برای مجموعههای بزرگ فراهم شده است که وارد اکوسیستم نوآوری فناوری کشور شوند.
وی در ادامه خاطرنشالن کرد: در اینوتکس مجموعههای فناوری که موفق به کسب دستاورد شدهاند با حضور در رویدادها و استیجهای اینتوکس مسیری بهتری را برای بروز و ظهور محصولات دانش بنیان و فناورانه خود به بازار پیدا کنند.
صفاری نیا در انتها اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس تنها نمایشگاه رویداد بزرگ و ملی در کشور است که در محیط فناوری و نوآوری برگزار میشود. از این رو بازدیدکننان صرفا از یک نمایشگاه یا رویداد بازدید نمیکنند بلکه وارد یک محیط فناوری و نوآوری میشوند.
انتهای پیام/