صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس بنیاد شهید:

اجرای برنامه‌های فرهنگی به مردم واگذار شود

قاضی‌زاده هاشمی گفت: در حوزه فرهنگ تکیه‌گاه خود مردم هستند از جمله یادواره‌های شهدا که به صورت مردمی برگزار می‌شود و دستگاه‌های اجرایی به‌جای رقابت، کار را به مردم واگذار کنند و خود پشتیبان باشند.
کد خبر : 828407

به گزارش گروه فرهنگ خبرگزاری آنا، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی روز پنجشنبه در دیدار با نخبگان ایثارگر همدان با تأکید بر اینکه باید توانایی تولید شغل داشته باشیم و از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینان استفاده کنیم افزود: ما به دنبال تجمیع مشاغل هستیم یعنی با ایجاد شرکت‌های تعاونی و کارآفرینان شغل‌های دانش‌بنیان ایجاد کنیم تا علاوه بر ارزش‌افزوده مؤثر، زیرساخت‌های اقتصادی استان‌ها توسعه یابد.

وی درباره اشتغال خانواده‌های ایثارگر و سهمیه استخدامی و تبدیل وضعیت آنها نیز گفت: ۳۰۰ هزار نفر از جامعه ایثارگر در سامانه کاریابی برای اشتغال مراجعه کردند که ۳۳ هزار نفر از آنها فرزندان شهدا و جانبازان بالای ۷۰ درصد هستند که به‌تازگی مسئله استخدام حدود هفت هزار و ۵۰۰ نفر حل شده است.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره اینکه در سال گذشته کل استخدامی دولت ۶۷ هزار نفر بوده است و ما برای اشتغال ایثارگران باید به سمت اشتغال در بخش غیردولتی برویم ادامه داد: تنها ۱۰ تا ۱۵ درصد از جویندگان کار، کارآفرین هستند و برخی با گرفتن وام‌های خوداشتغالی در سال‌های گذشته نه‌تنها شغلی ایجاد نکردند بلکه بدهکار هم شدند.

اجرای برنامه‌های فرهنگی به مردم واگذار شود

قاضی‌زاده هاشمی گفت: در حوزه فرهنگ تکیه‌گاه خود مردم هستند از جمله یادواره‌های شهدا که به صورت مردمی برگزار می‌شود و دستگاه‌های اجرایی به‌جای رقابت، کار را به مردم واگذار کنند و خود پشتیبان باشند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: امروز جبهه جنگ تغییر پیدا کرده و جبهه جنگ فرهنگی، اقتصادی و در عرصه‌های اجتماعی است و متناسب با آن باید چگونه زیستن را به جامعه ارائه کنیم.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: نقش سرآمدان جامعه ایثارگری همان کسانی که امروز وفادار، باورمند، توانمند، ظرفیت ساز و هدایت‌گر هستند از این زاویه پررنگ‌تر می‌شود.

وی افزود: مسئله ایثار تنها مربوط به گذشته نیست و امروز کسانی هستند که در میدان عمل به مردم کمک می‌کنند هر کسی که دانشمند برجسته، استاد علمی ممتاز، تاسیس کننده شرکت دانش‌بنیان باشد و یا با تشکیل گروه جهادی بر اساس یک باور الهی کمک داوطلبانه کند، یک ایثارگر است.

قاضی‌زاده هاشمی ادامه داد: ایثارگرانی که با توجه به نیاز زمان در عرصه اظهار و عمل هستند و این چیزی است که باید روایت کنیم.

وی مردمی سازی را رویکرد دولت عنوان کرد و ادامه داد: مردمی سازی به معنای نقش فعال دادن به مردم در حوزه تصمیم‌گیری، سیاست‌گذاری و اجرایی، چراکه دولت باید نقش پشتیبانی و تسریع‌کننده را داشته باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر