صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۷ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱
مخبر:

هزینه مصرف اضافه برق در مناطق سرمازده کاهش می‌یابد

معاون اول رئیس جمهور گفت: در بخش هایی از استان سیستان و بلوچستان که مردم به دلیل سرما و نبود سوخت مجبور به استفاده از وسایل گرمایشی برقی شده اند، میزان مصرف بیشتر نسبت به ماه گذشته محاسبه و هزینه های مرتبط با این مصرف اضافی بخشیده می شود.
کد خبر : 828319

به گزارش خبرگزاری آنا، شورای برنامه ریزی و توسعه استان سیستان و بلوچستان با حضور معاون اول رئیس جمهور، سه تن از اعضا دولت، هشت نماینده مجلس و کلیه مسئولان و مدیران استانی در زاهدان برگزار و ضمن بررسی وضعیت مصوبات سفر رئیس جمهور، تصمیماتی راهگشا برای حل مسائل فوری و اساسی این استان گرفته شد.

محمد مخبر در ابتدای این جلسه که در پایان یک سفر فشرده و بازدید‌های میدانی تشکیل شد، پس از ارائه گزارش استانداری، اجرای مصوبات سفر رئیس جمهور را موضوعی مهم و جدی خواند که می‌بایست بصورت مداوم پیگیری شده و برای حل مشکلات احتمالی در مسیر اجرای پروژه‌ها برنامه ریزی شود.

وی با اشاره به تلاش گسترده و سنگین دولت سیزدهم در راستای حل مشکل خشکسالی و تنش آبی در این استان، خاطرنشان کرد: احیای استان سیستان و بلوچستان و افزایش امنیت و اشتغالزایی در گروی حل مشکلات آب در این استان است و دولت برنامه و تمرکز ویژه‌ای برای حل مشکلات آب استان دارد.

مخبر ساخت چندین سد، خطوط انتقال آب، تصفیه خانه‌ها و استخراج آب‌های زیرزمینی و ژرف را از مهمترین اقدامات دولت در زمینه آب این استان برشمرد و گفت: در این سفر ۹۳ هزار میلیارد تومان در زمینه مسأله آب استان تصمیم گیری شده است.

وی اجرای طرح‌های گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان در دولت سیزدهم را بی سابقه توصیف کرد و ادامه داد: اعطای مجوز انتقال ۵۲۰ کیلومتر خط لوله فرآورده‌های نفتی به این استان، گازرسانی به جنوب استان، تقویت فشار خطوط انتقال و احداث ۷۱ جایگاه سوخت جدید با نصب تجهیزات به صورت رایگان بخشی از اقدامات پیش روی برای کاهش مشکلات سوخت و انرژی در استان است.

وی اجرای طرح‌های گاز رسانی به استان سیستان و بلوچستان در دولت سیزدهم را بی سابقه توصیف کرد و ادامه داد: اعطای مجوز انتقال ۵۲۰ کیلومتر خط لوله فرآورده‌های نفتی به این استان، گازرسانی به جنوب استان، تقویت فشار خطوط انتقال و احداث ۷۱ جایگاه سوخت جدید با نصب تجهیزات به صورت رایگان بخشی از اقدامات پیش روی برای کاهش مشکلات سوخت و انرژی در استان است.

معاون اول رئیس با اشاره به برودت شدید هوا در استان در روز‌های گذشته و خسارات وارده به کشاورزان، دامداران و عشایر تصریح کرد: روال عادی زندگی مردم پس از این سرمازدگی دچار اختلال شده که در این راستا تصمیم گرفته شد تا دام سبک دامداران تهیه و خسارات وارده بیشتر جبران شود. همچنین کمک‌ها و تسهیلاتی در اختیار کشاورزان و صاحبان گلخانه‌های آسیب دیده قرار می‌گیرد.

مخبر با اشاره به دغدغه مسئولان استانی درخصوص هزینه قبوض برق به دلیل استفاده بالای مردم از برق برای گرمایش پس از برودت هوا در روز‌های گذشته، افزود: در بخش‌هایی از استان که مردم به دلیل سرما و نبود سوخت مجبور به استفاده از وسایل گرمایشی برقی شده اند، میزان مصرف بیشتر نسبت به ماه گذشته محاسبه و هزینه‌های مرتبط با این مصرف اضافی بخشیده می‌شود. 

معاون اول رئیس جمهور نوسازی مدارس استان با کمک بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره)، احداث ۵ هزار مزرعه خورشیدی خانگی ۵ کیلوواتی با کمک وزارت نیرو، تخصیص سهمیه جدید ۱۰۰ لیتر نفت سفید به خانواده‌های استان، ساخت بزرگراه و آزادراه‌ها و تکمیل خطوط مواصلاتی استان و ساخت بیمارستان‌ها و مراکز سلامت را از دیگر تصمیمات این سفر برشمرد.

معاون اول رئیس جمهور بر ضرورت اجرایی و عملیاتی شدن تمام مصوبات مرتبط با توسعه و پیشرفت استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد و گفت: یک تیم ویژه به منظور پیگیری تصمیمات این سفر و مصوبات سفر رئیس جمهوری به این استان تشکیل خواهد شد.

گفتنی است در ابتدای این جلسه که وزرای نفت و نیرو و معاون علمی رئیس جمهور نیز حضور داشتند، استاندار سیستان و بلوچستان گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مصوبات استانی سفر رئیس جمهور ارائه داد. بر اساس این گزارش ۱۲۷ پروژه با اعتبار ۲۸۵۰۰ میلیارد ریال در سفر رئیس جمهور مصوب شده بود که از این تعداد ۳۸ مصوبه انجام شده، ۷۸ پروژه با درصد پیشرفت‌های متفاوت در حال انجام است و ۱۱ مصوبه نیز بلااقدام مانده است که مشکلات اجرایی مرتبط با آن‌ها برای تسریع در اقدام مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

ارسال نظر